Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharka84 ze jo? ja si myslim ze to delaji pro penize. vis jak za kazdy pokus maj neco s pojistovny. tak proc to nedelat. ale je fakt ze zatim kolem me mam jen jednu kamaradku ktera otehotnela pres IUI a az na posledni pokus ale za to maj dvojcata ![]()
@fenomena
Taky mi připadá, že to dělaj pro peníze protože když ví, jak maličká je tam šance, tak je to o ničem…a když stejně říkají, že to máme potom sichrovat doma stykem…Já osobně znám taky jednu kamarádku, které se to povedlo, dokonce na první pokus ale nemají dvojčátka, ale holčičku…takže nevím..já tajně doufám, že to vyjde ale moc tomu nevěřím ![]()
@sharka84 taky tomu moc neverim jeste kdyz prvni pokus nevysel. ![]()
@fenomena @sharka84 Ja tomu taky moc neverim, uz se vidim zase jak to obrecim, ale neda se nic delat no
taky nechapu proc vsechny IVF se plati, zvlast v dnesni dobe nechapu proc alespon ty ctyry zakladni pokusy nehradi pojistovna…No holky kdy si budete delat test at zjistite jestli IUI vysly nebo ne?
@Anetulina ![]()
Já ti nevím. Já zvažovala během příštího týdne, asi koncem a ty? No přesně, mají udělat jeden pokus IUI aby se teda neřeklo a pokud to nevyjde tak rovnou IVF a to si taky myslím, že by měla hradit pjišťovna, pokud to teda někdo nechce třeba z nějakéího rozmaru, ale proto že se už opravdu jako my všechny tady snaží dlouho o miminko a prostě to z nějakého záhadného způsobu nejde… ![]()
Holky, mě už zase pobolívá podbřišek…bolelo mě to hodně ten vaječník v to úterý, pak to během noci přešlo, a od dneška mě pobolívá podbřišek, jak bych to měla dostat, ale na to je brzo, mám to mít až kolem 16tého. Myslíte, že ty hormony to mohly tak nějak rozhodit a můžu to dostat dřív? ![]()
@sharka84 ja si myslim ze hormony to muzou ovlivnit. ja sem mela ciklus 31 a ted po prvnim pokusu uz jsem mela jen 28. takze urcite to nejaky vliv ma.
No já si to taky myslím že to těma hormonama asi bude tak se mi zas rozhodí celý cyklus… ![]()
@sharka84 Ja si ukusim udelat test ve stredu, coz bude po 10 dnech a pak v patek a v prubehu vikendu. V pondeli 16. bych to mela dostat, takze to by bylo hned jasne co a jak…uz jsem nedockava. Jinak taky me poboliva podbrisek a vcera vecer mi cukalo na prave strane, nic moc prijemneho to teda neni
@Anetulina
já to mám uplně stejné. Taky mě fur tne podbřišek pobolívá a měla bych to dostat 16tého. Taky si ten test asi zkusím udělat ve středu a pak v pátek
tak soi pak písnem, jak to dopadlo ju? Mě sem tam i dole píchne…ty hormony dělají holt své.. ![]()
Holky vše bude mít člověk rozhozené, ale záleží na každé z Vás, já doteď nemám pořádně cyklus jak má být měla jsem vždy 29 dní a teď mám 33, 27, 31 podle toho jak kdy ![]()
jinak včera jsme byli v EF a 18.3, další kontrola a ke konci března bude odběr vajíček pro nás 2IVF, tak uvidíme, už se cpu Divinou a nějaké další léky ty jsem neměla u prvního jmenují se Prednison
tak to přeji hodně štěstí aby se konečně zadařilo. Já za chvíli jdu k holiči, chci trošku změnu a hlavně přestat na to pořád myslet…A venku je dnes tak krásně…snad bude i zítra, vezmu psy a půjdem ven, přijít na jiné myšlenky ![]()
@sharka84 tak já jsme dnes sama s mladým zajdeme někam se cácnout a zítra chce do U6, půjdeme všichni je i mnaža doma.
a jakou změnu chceš, já to mám pořád na krátko skoro na ježka a když jsem chtěla to nechat dorůst, bylo to šílené ![]()
@sharka84 Tak to fakt máme uplně stejně
pak si určitě dáme vědět jak jsme dopadly
Jsem zvědavá co všechno ty hormony semnou ještě udělají, už jsem i přibrala 3 kila!! ![]()