Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já včera skončila na pohotovosti s šílenými bolestmi břicha - podezření na slepák. Na chiře podle krve nic nenašli, tak mě kvůli IUI poslali na gyndu, kde naštěstí jako zlého taky nic, ale taky bohužel ani miminko - tekže IUI nevyšla - HCG 0
Tak jsme se rozhodli s manžou, že hned zítra volám na Fertil a zkusím se domluvit, že místo dalšího IUI bychom šli rovnou do IVF. Myslíte že to půjde?
@sharka84 určitě to půjde, všechno je na domluvě s panem doktorem
Kolikátý pokus IUI jsi teď měla?
@Žaneta66 píše:
Holky užívaly jste některá prednison, až dnes jsem se vůbec dočetla co to je a mám trošku obavu
Ahojky, zdravím
, taky jsem měla u druhého IVF Prednison a taky mám endometriozu a ono to vyšlo
. DR určitě ví co dělá a brala jsem ho do cca 12.týdne, takže se toho neboj ![]()
@Pettrab gratuliji, že vám to vyšlo!
Zítra jdu na ET, tak potom děj se vůle boží ![]()
@
Danďuška
Ahojky, byl to sice první, ale mám jen jeden vaječník a vejcovod a po dvou operacích břicha velkou pravděpodobnost srůstů. Vlatně nám tenkrát navrhoval rovnou IVF ale nějak jsme zkusili první tu šetrnější metodu…tak já tam zítra zavolám a domluvím se.
A chci se zeptat holek co už měli IVF. Od kdy se píchají ty injekce? Nebo jak to probíhá? Ať to nepropásnem, mám to dostat už zítra..
@Danďuška píše:
@Pettrab gratuliji, že vám to vyšlo!Zítra jdu na ET, tak potom děj se vůle boží
moc děkuji, jinak držím pěsti na zítřek ![]()
@Pettrab a v kterém jsi teď týdnu jestli dítko už nemáš, vím, že jsi tady hodně psávala ![]()
@sharka84 já si u prvního IVF píchala snad 1 den MS, jestli se nepletu já ji mám mít dnes po 28 dnech a na kontrolu jdu 18.3, ale zatím ji nemám dám ráda vědět ju ![]()
@Žaneta66 ještě nemám, teda mám, ale zatím v bříšku
, teď 24.týden, mám to v metriku ![]()
@Pettrab tak to je super, snad je vše ok a čekáte jen jednoho bobka asi, že?, my dopadli předtím špatně však jsme si tady psaly ![]()
@Žaneta66 ano jednoho, teda jednu, zřejmě je to holčička ![]()
Zatím tedy všechno ok…Jj vím jak jste minule dopadli
, ale teď se asi chystáte na druhý pokus, že? Pokud jsem dobře četla, tak budu držet pesticky moc moc
![]()
Holky, tak je to teda tak, že ty hormony se píchají od prvního dne MS? Takže pokud to zítra dostanu, tak už to tento cyklus nestihneme co? No, každopádně tam ráno zavolám a domluvím se. Snad se nebudou zlobit, že už nechceme další IUI a chtěli bychom rovnou do IVF…i manžel říkal, na co čekat na další neuspěšný pokus? Nejsme už nejmladší - teda jako staří nejsme, ale máme oba přes 30 a tím, že já mám jen jeden vaječník, který jede za oba a i sám doktor říkal, že rychle slábne, aby pak vůbec vy folíky zvládal
ikdyž doktorka včera na pohotovosti na gyndě říkala, že mi už roste další folík 4mm - což nechápu, když jsem ještě ani neměla MS, ale ona říkala, že oni rostou vlastně furt ![]()
@Pettrab děkuji moc, i když jsem už nechtěla jít, ale manža mě přemluvil
tak uvidíme ![]()
@sharka84 to jsem psala za sebe, přesně to již nevím zavolej a budeš vědět více, já to právě budu mít tak jak ty, tak dám průběžně vědět a možná lékař řeší 1 a 2 IVF, pokaždé je to jiné ![]()
@sharka84 já si pichala zase od 2.dne MS, tak každý to má asi trochu jinak ![]()