Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To mě kazdy den v praci stresoval sef, protoze firme se nedarilo a on si zlost vylival na me. Nakonec to vyresil tak, ze firmu zavrel a ja skoncila bez prace par dni predtim nez jsme poprve jeli do CAR. Ted teda nevim co je lepsi, jestli kdyz jsem se stresovala v praci nebo ted kdyz se stresuju doma, ze nejsou penize. A praci se mi nedari najit a nevim jak budeme resit financne pripadne IVF :/
@Anetulina
Ono bez práce a bez pěnez je to na prd…u nás to je naopak, u nás je zatím bez práce manžel, ale ten je schopen si na fuškách vydělat dost a už se mu rýsuje nová práce, tak snad se konečně zadaří nám i v tomhle. Ono my tady máme taky šílený stres, navíc dnes mám pocit, že chodí samí divní lidé. Hloupí a protivní, nebo vychcaní…už od rána je dnes den blbec…
Jojo ja sme na tom podobne. podnikani zaviram ale jeste tu musim minilane 4 mesice vydrzet. lepim to jak se da. manzel praci ma ale je cisnik a ti zijou s dysek a ted je slabota i u nich nez zacne zas sezona. takze tez na prd dotoho kdyz zavru obchod zustane na manzela veskere platby coz delal i ted protoze ja nenosila domu nic plus uver za firmu ktery jsem do ted platila ja. a ktomu to vychazi taky na cervenec kdy chceme pokud teda nepodari se IUI jit na IVF
dotoho nas letos cekaj tri svatby atd. manzel je teda velky optimista veri ze vse vijde a bude zas hej ale ja teda optimismus uz ztratila ![]()
@fenomena U nas je to podobně, chlap optimista a ja už optimismus pomalu, ale jistě ztrácím :/
@sharka84 jo jo já taky po všech IUI a 1 IVF přibrala snad 7 kg
![]()
Holky, od kterého dne vám MUDr. obyčejně předepisuje clostík?
@kotatko0 mi snad taky od 5 dne, ale přesně si nepamatuji, ale někdy v průběhu MS ![]()
Holky, tak jsem dnes testovala, a měla jsem takový ten kazetkový test. No, a místo výsedku tam mám rozmazanou šmouhu, takže jestli tam je duch nebo ne prostě nevidííím ![]()
Ahojky tak my jsme byly dneska na dalsi IUI prej sem ucebnicovy priklad toho jak by to melo vse fungovat ale i presto to neznamena ze to vyjde. jinak sem mela v levo nic a na pravo tri foliki kdy nejvetsi mel 19mm v patek to jdem potuplovat tak snad to klapne. jinak chci se zeptat dr rikal ze sex muze byt zitra a bude vadit kdyby byl dneska? manzel je zitra v praci uvidime se zase az v patek.
@fenomena
My měli IUI v pátek a pak pondělí, a sexovali jsme v pátek, sobotu, neděli, pondělí a úterý, čtvrtek…mudr, nám to doporučil, jelikož manžel má paradoxně čilejší spermiky když to děláme denně ![]()