CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
9.3.15 14:10

To mě kazdy den v praci stresoval sef, protoze firme se nedarilo a on si zlost vylival na me. Nakonec to vyresil tak, ze firmu zavrel a ja skoncila bez prace par dni predtim nez jsme poprve jeli do CAR. Ted teda nevim co je lepsi, jestli kdyz jsem se stresovala v praci nebo ted kdyz se stresuju doma, ze nejsou penize. A praci se mi nedari najit a nevim jak budeme resit financne pripadne IVF :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
9.3.15 14:41

@Anetulina
Ono bez práce a bez pěnez je to na prd…u nás to je naopak, u nás je zatím bez práce manžel, ale ten je schopen si na fuškách vydělat dost a už se mu rýsuje nová práce, tak snad se konečně zadaří nám i v tomhle. Ono my tady máme taky šílený stres, navíc dnes mám pocit, že chodí samí divní lidé. Hloupí a protivní, nebo vychcaní…už od rána je dnes den blbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.3.15 15:33

Jojo ja sme na tom podobne. podnikani zaviram ale jeste tu musim minilane 4 mesice vydrzet. lepim to jak se da. manzel praci ma ale je cisnik a ti zijou s dysek a ted je slabota i u nich nez zacne zas sezona. takze tez na prd dotoho kdyz zavru obchod zustane na manzela veskere platby coz delal i ted protoze ja nenosila domu nic plus uver za firmu ktery jsem do ted platila ja. a ktomu to vychazi taky na cervenec kdy chceme pokud teda nepodari se IUI jit na IVF :( dotoho nas letos cekaj tri svatby atd. manzel je teda velky optimista veri ze vse vijde a bude zas hej ale ja teda optimismus uz ztratila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.3.15 16:19

@fenomena U nas je to podobně, chlap optimista a ja už optimismus pomalu, ale jistě ztrácím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
9.3.15 21:05

@sharka84 jo jo já taky po všech IUI a 1 IVF přibrala snad 7 kg :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
10.3.15 08:44

Holky, od kterého dne vám MUDr. obyčejně předepisuje clostík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
10.3.15 08:48

Ahojky, mě ho psal od 5 dne začátku MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.3.15 09:58

Me taky tak od 5 dne dve tabletky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
10.3.15 17:42

@kotatko0 mi snad taky od 5 dne, ale přesně si nepamatuji, ale někdy v průběhu MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.3.15 07:03

Díky holky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
11.3.15 07:12

Holky, tak jsem dnes testovala, a měla jsem takový ten kazetkový test. No, a místo výsedku tam mám rozmazanou šmouhu, takže jestli tam je duch nebo ne prostě nevidííím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.3.15 14:05

Ahojky tak my jsme byly dneska na dalsi IUI prej sem ucebnicovy priklad toho jak by to melo vse fungovat ale i presto to neznamena ze to vyjde. jinak sem mela v levo nic a na pravo tri foliki kdy nejvetsi mel 19mm v patek to jdem potuplovat tak snad to klapne. jinak chci se zeptat dr rikal ze sex muze byt zitra a bude vadit kdyby byl dneska? manzel je zitra v praci uvidime se zase az v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
11.3.15 14:07

@fenomena
My měli IUI v pátek a pak pondělí, a sexovali jsme v pátek, sobotu, neděli, pondělí a úterý, čtvrtek…mudr, nám to doporučil, jelikož manžel má paradoxně čilejší spermiky když to děláme denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.3.15 14:24

@sharka84 aha tak je fajn. tak to prubnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
11.3.15 14:26

No jasně, tím není co ztratit :-D