CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
2.3.15 19:55

@Anetulina tak to budu taky drzet palce. ja tam budu zitra volat a budu se objednavat na druhy pokus asi na pristi tyden. Teda tak to se divim me to teda fakt nebolelo vubec ale asi kazde telo reaguje jinak. jen to nafoukle bricho bylo neprijemne ale za tri dny je to fuc. pani sest foliku to ja mela jen dva :) tak pak dej vedet jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
2.3.15 20:21

Ahojky, já byla taky dneska na IUI na fertilu. Teda dnes už podruhé, v pátek jsme byli prvně a mě taky nic nebolelo. Jen mi pregnyl píchali až dnes, protože v pátek jsem měla sice folikuly 3 ale ještě malinké, dr. říkal, že ten největší praskne bud v neděli nebo si počká do pondělí a dnes tam ještě byl a moc veliký tak uvidíme. I manžel měl už vzorné spermio - na to že na prvním kontrolním měl jen 5 mil a pohybl. jen 30% dnes měl již 19mil a 90% :lol: a to jsme přes víkend se snažili sami denně :srdce: láduje se vitamínama, tak asi pomohly. Jinak mě nebolí nic, jen jsem teda taky nafouklá, a ted večer při :hug: mě to v levém podbřišku škubalo, takový divný pocit, tak nevím a bylo mi i zle od žaludku..holky, držím Vám pěsti. v kolik hodin jste tam byli? Třeba jsme se viděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
2.3.15 20:40

@sharka84 To škubání v levém podbřišku jsem měla dnes taky a pak to hned zase přešlo :) Byli jsme tam dneska na 8:00, to mě dr. prohlídl, odevzdali jsme vzorek a šli na snídani. V 11:30 jsme se tam vraceli na IUI, tak třeba jsme se tam potkali :) Chtěla jsem se zeptat - jaké bere manžel vitamíny? Přítel měl minulý týden naprosto vzorné spermio (46 mil. a 76%), oproti prvnímu testování kdy měl jen 3 mil a 10% to bylo příjemné překvapení, ale dneska měl zase relativně nízké - 11 mil a 72%. Dělá si srandu, že to prý bylo tím, že šel dnes vzorek dávat sám, beze mě :D Každopádně nějaké vitamíny bych mu koupila, třeba by taky pomohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
2.3.15 21:51

Holky nevíte jak dlouho v těle „působí“ Pregnyl? Zjistila jsem, že Pregnyl může způsobit, že těhotenský test se ukáže falešně pozitivní (hned jsem to zkusila a opravdu mám dvě čárky, což je ale brzo, takže vím, že je to pregnylem)…spíš at si případně nedělám naděje, kdyby mi to i přístí týden vyšlo stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
3.3.15 07:40

@Anetulina
Tak to jsem ráda, že mi „neškubalo“ samotné :lol: Jinak, máte super spermio.Jak jsem psala, manže prodělal v ledni zánět varlat a jeho plodnost byla ohrožena uplně, měl jen 3mil. a pohyblivost 30% hrůza. Teď měl 19 mil. - sic proti Vašim 46mil. nic moc, ale je to víc než je minimum ale ohyblivost 90% :D byli jsme se ptát v lékarně a doporučioiu nám toto dr-max-selen-zinek-forte-60tbl bere to poctivě a asi to něco do sebe má. Manžel je i kuřák, a to jsou i silně antioxidanty tak si myslím, že to něco do sebe má. Jinak, my tam byli na půl 8, manžel šel hned na vzorek, pak jsme také jeli na snídani, a vraceli jsme se na půl 10, kde mi sestra píchla ten pregnyl, a já do 5to minut šla. Měli mi ho píchnout už v pátek, ale folikuly byly malé, tak to nechal na dnes. Tý jo, to jsem ani nevěděla, že ten pregnyl způsobuje falešně pozitivní test…a já si říkala, proč mi bylo večer tak zle a manžel mi říkal, že vypadám jak těhule…a já na něj, že to je kravina, že za den se to nepozná :lol: No, já budu testovat nejříve až asi kolem 10tého a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.3.15 08:41

Tak ja sem zkousela a ume pregnyl byl tak tyden v tele pak uz mi carka na ovu testu splabla az zmizela uplne. jinak my jdem na druhy pokus ted 11.3 tak doufam ze uz vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
3.3.15 09:14

Tak pokud je pozitivní ovu test, tak to chápu, ale pokud těh, tak to je mi záhadou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.15 15:09

@sharka84 Taky jsem nevedela, ze se muze test ukazat falesne pozitivni…idealne po IUI se ma cekat do prvniho dne MS a pokud se nedostavi, tak testovat, ale ja to nevydrzim :D takze v pulce pristiho tydne si udelam test a uvidime :)
@fenomena Takže po tom tydnu uz by Pregnyl nemel ovlivnit vysledek testu? My tam jdeme zitra a pak taky jeste 11.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.3.15 16:21

@Anetulina jojo u me to tak bylo ale cetla jsme ze to muze byt v tele az 10 dni. asi u kazdeho jinak. a vam dr. rikal at prijdete na test s krve? nebo ze mate cekat rovnou na ms. a napsal nektere uz rovnou i prasky na dalsi pokus? U nas teda prvni IUI nevyslo ale ja sem nejak vedela ze to nevyjde protoze dr byl u toho posledniho pokusu kdyz mi delal ultrazvuk nejaky divny a rovnou mi rek at se na to neupinam atd. tak mi prisko jako by vedel ze to nevyjde. Tak to se tam uvidime v kolik tam jdes? my tam jdem asi hned rano kolem 7,30 a pak se tam budem vracet za ty dve hodky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
3.3.15 16:21

@Anetulina
Ty jdeš 3× na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.3.15 05:59

@fenomena
No, je pravda, že u toho posledního utz taky zkoumal a zkoumal, tak jsem z toho byla nervozní..ale říkal, že folikul ještě nepraskl, ale že je na prasknutí, tak že to je na dobré cestě. Jen kdyby to nevyšlo, tak na příště mi napsal už recepty ale silnější dávky a zároveň mám brát i utroš, tak já nevím…od včera mě šílené bolí ten můj jediný vaječník ale šílené, jak při megasilné MS, dnes už je to lepší…tak nevím, jestli to je ono, že při prasknutí to tak bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.3.15 07:20

@fenomena jo může to být v těle opravdu 10 dní, já to tak měla můžeš zkusit i těhu test a uvidíš ducha a to jsou vše ještě známky hor.

@sharka84 mě také strašně bolelo jak to prasklo a dokonce jsem moc neměla ani chuť na sex :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.3.15 07:42

@Žaneta66

Odkud jsi Žanet? Mám pocit, že Tě znám :oops:

No tak mi to asi prasklo včera, což je super, to je 24 hodin po IUI a spermie prý přeživají min. 48 hodin a navíc jsme to poctivě sichrovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.3.15 07:44

@sharka84 z Ostravy Radvanic a Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.3.15 07:45

@sharka84 ale teď se dívám na profil v Krásném Poli nikoho neznám :mrgreen: jedině někde možná z práce a záleží kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí