CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
18.1.15 16:45

Holky mam dotaz.byli jste nektera na laparce odstranit vejcovody a po jak Dlouhé ddobě jste mohli jít opet na ivf. Mam za sebou 1.ivf s et a ket a jsem ted 11 den po ket a test mam neg. Pokud by se to tedy nepodařilo tak Mé chce poslat na laparku a chtěla bych vědět nnějak info. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
23.1.15 13:30

@30katka30 tak to držím pěsti :palec:. Mě taky u druhého IVF zvedl dávky a měla jsem toho daleko víc těch léků než u prvního, ale vyplatilo se :dance: Doktor určitě ví co dělá. Tak dej pak vědět, jak to u tebe probíhá, budu na tebe myslet a tfuj, tfuj, tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.1.15 18:53

Můžu se k vám přidat? :)

Ahoj holky, doufám, že se k vám můžu přidat. Mám hned ze startu dotaz, za dva týdny jdeme poprvé do Eurofertilu na vstupní konzultaci. Mám už za sebou veškeré krevní testy a hormony jsou v pořádku, ale SPG od přítele nedopadlo vůbec vesele. Má jich málo a přirozené početí by u nás prý byl spíš zázrak a nemáme s tím počítat. Vubec neztrácím naději, ale zajímalo by mě jak dlouho trvá než se dostaneme skrz všechna vyšetření k nějakému řešení situace? Neumím si představit zase další šílené čekání :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
30.1.15 19:10

@30katka30 Tak držím palečky ať to vyjde na podruhé, my zatím o tom neuvažujeme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
31.1.15 12:18

@Anetulina ahoj, u nás byla 1 konzultace v EF v listopadu, v lednu jsem začala s hormonama, v únoru OPU a v srpnu 3 KET, který nám vyšel :* Šlo to celkem rychle, teď jsem ve 26 týdnu a čekáme chlapečka :srdce: Žádné IUI jsme nepodstupovali-neprůchodné vejcovody a nic moc spermio, takže by to nemělo smysl.

Holky všem vám držím moc pěsti ať se brzy zadaří!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
1.2.15 12:02

@30katka30 Děkujia, tak uvidíme co nám tam řeknou :) Taky držím palce ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
1.2.15 18:26

@30katka30 a kolik jich máš, určitě budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.2.15 10:36
@30katka30 píše:
@Anetulina
Děkuji, v pondělí jdu na odběr vajíček, tak doufám, že to budou samí krasavci :lol:.

Taky držím palečky :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
2.2.15 14:20

@30katka30 Ahoj ahoj, zdravim po delsi dobe. 15 je moc pekny vysledek, gratuluji.
Ja zrovna sbiram odvahu objednat se na vyrezani 3 osmicek… A pak hura do 2 IVF.
Preji at pekne rostou a idealne at zbyde na zmrazeni na sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.2.15 21:56

@30katka30 tak jak jsi na tom, kdy bude zavedení, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.2.15 06:47
@Štěpánka88 píše:
@30katka30 Ahoj ahoj, zdravim po delsi dobe. 15 je moc pekny vysledek, gratuluji.
Ja zrovna sbiram odvahu objednat se na vyrezani 3 osmicek… A pak hura do 2 IVF.
Preji at pekne rostou a idealne at zbyde na zmrazeni na sourozence.

Ahoj :mavam: No fuj, hrozná představa :roll: Já byla po druhém IVF taky na vytržení jedné a bylo to v pohodě, teda ale tři? To máš můj obdiv :) Tak držím palce, ať Ti to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
5.2.15 17:12

@ivvča Cauky, vcera jsem byla na konzultaci u stomatochirurga a ten me vydesil tim, ze kdyby mi to trhal ambulantne, tak by mi zlomil celist…
Ale na druhou stranu, ze ty zuby ukonceny vyvoj a nepoklada za nutne je vyndat…
Takze na to kaslu a zitra se objedavam do EF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
5.2.15 18:08

@30katka30 jeste kultivujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
5.2.15 20:47

@30katka30 tak držím palečky, to je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
6.2.15 12:51
@Štěpánka88 píše:
@ivvča Cauky, vcera jsem byla na konzultaci u stomatochirurga a ten me vydesil tim, ze kdyby mi to trhal ambulantne, tak by mi zlomil celist…
Ale na druhou stranu, ze ty zuby ukonceny vyvoj a nepoklada za nutne je vyndat…
Takze na to kaslu a zitra se objedavam do EF.

8o no potěš. Pak se to asi řeší jedině pod narkózou operativně… No ale je dobře, že s tím nic dělat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí