Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mam dotaz.byli jste nektera na laparce odstranit vejcovody a po jak Dlouhé ddobě jste mohli jít opet na ivf. Mam za sebou 1.ivf s et a ket a jsem ted 11 den po ket a test mam neg. Pokud by se to tedy nepodařilo tak Mé chce poslat na laparku a chtěla bych vědět nnějak info. Děkuji
@30katka30 tak to držím pěsti
. Mě taky u druhého IVF zvedl dávky a měla jsem toho daleko víc těch léků než u prvního, ale vyplatilo se
Doktor určitě ví co dělá. Tak dej pak vědět, jak to u tebe probíhá, budu na tebe myslet a tfuj, tfuj, tfuj ![]()
Ahoj holky, doufám, že se k vám můžu přidat. Mám hned ze startu dotaz, za dva týdny jdeme poprvé do Eurofertilu na vstupní konzultaci. Mám už za sebou veškeré krevní testy a hormony jsou v pořádku, ale SPG od přítele nedopadlo vůbec vesele. Má jich málo a přirozené početí by u nás prý byl spíš zázrak a nemáme s tím počítat. Vubec neztrácím naději, ale zajímalo by mě jak dlouho trvá než se dostaneme skrz všechna vyšetření k nějakému řešení situace? Neumím si představit zase další šílené čekání :/
@30katka30 Tak držím palečky ať to vyjde na podruhé, my zatím o tom neuvažujeme ![]()
@Anetulina ahoj, u nás byla 1 konzultace v EF v listopadu, v lednu jsem začala s hormonama, v únoru OPU a v srpnu 3 KET, který nám vyšel
Šlo to celkem rychle, teď jsem ve 26 týdnu a čekáme chlapečka
Žádné IUI jsme nepodstupovali-neprůchodné vejcovody a nic moc spermio, takže by to nemělo smysl.
Holky všem vám držím moc pěsti ať se brzy zadaří!!
@30katka30 Děkujia, tak uvidíme co nám tam řeknou
Taky držím palce ať to vyjde ![]()
@30katka30 píše:
@Anetulina
Děkuji, v pondělí jdu na odběr vajíček, tak doufám, že to budou samí krasavci.
Taky držím palečky
![]()
@30katka30 Ahoj ahoj, zdravim po delsi dobe. 15 je moc pekny vysledek, gratuluji.
Ja zrovna sbiram odvahu objednat se na vyrezani 3 osmicek… A pak hura do 2 IVF.
Preji at pekne rostou a idealne at zbyde na zmrazeni na sourozence.
@30katka30 tak jak jsi na tom, kdy bude zavedení, držím palečky ![]()
@Štěpánka88 píše:
@30katka30 Ahoj ahoj, zdravim po delsi dobe. 15 je moc pekny vysledek, gratuluji.
Ja zrovna sbiram odvahu objednat se na vyrezani 3 osmicek… A pak hura do 2 IVF.
Preji at pekne rostou a idealne at zbyde na zmrazeni na sourozence.
Ahoj
No fuj, hrozná představa
Já byla po druhém IVF taky na vytržení jedné a bylo to v pohodě, teda ale tři? To máš můj obdiv
Tak držím palce, ať Ti to dobře dopadne ![]()
@ivvča Cauky, vcera jsem byla na konzultaci u stomatochirurga a ten me vydesil tim, ze kdyby mi to trhal ambulantne, tak by mi zlomil celist…
Ale na druhou stranu, ze ty zuby ukonceny vyvoj a nepoklada za nutne je vyndat…
Takze na to kaslu a zitra se objedavam do EF.
@Štěpánka88 píše:
@ivvča Cauky, vcera jsem byla na konzultaci u stomatochirurga a ten me vydesil tim, ze kdyby mi to trhal ambulantne, tak by mi zlomil celist…
Ale na druhou stranu, ze ty zuby ukonceny vyvoj a nepoklada za nutne je vyndat…
Takze na to kaslu a zitra se objedavam do EF.
no potěš. Pak se to asi řeší jedině pod narkózou operativně… No ale je dobře, že s tím nic dělat nemusíš.