CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
16.2.15 23:12

@Anetulina ahojky my také měli horší spermio, ale jen v gyncentru, kde nás poslal můj gynekolog a tady v EF už lepší, ale manža zobal selen, zinek atd, mělu jsme 3 IUI vždy 2 krát v cyklu a pak jedno IVF, sestřičky super, lékař také :lol:, rychle bohužel nejde nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
16.2.15 23:16

@sharka84 počti tady jak u koho, každá to máme jiné, ale každá si píchá hor. a pak je to stejné odběr vajíček a pak záleží jaká metoda se použije atd, neboj není to zas tak hrozné, trošku tady počti, co tady píšou holky a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
17.2.15 06:53

Holky, mě práve Mudr, říkal, že moc nechce abych si rovnou píchala, a napsal mi clostilbegyt a pak nějakou tu injekci - tu si budu vyzvedávat dnes, jelikož u nás na Porubě nebyla nikde s sehnání tak jak jedem dnes do Fertiliu na krevní testy a spermio, tak se stavíme přímo v centru, tak určo někde bude :-) tak nám holky držte palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
17.2.15 12:41

Ak jsem zpátky. Tak nakonec nám první přeci jenom zkusí jeden pokus inseminace. Manžel má nic moc spermio, tak dostal vitamíny – selen + zinek + ečko, tak uvidíme. Má z 15mil jen 5mil a mělo by být aspoň 40% pohyblivost, on má 3% :-( ale minulý měsíc prodělal zánět varlat, tak to může být i tím. Tak uvidíme. 27.2 jdemem na prví inseminaci, tak uvidíme. Jsem z toho dost nervozni, brali nám dnes i krev. Navíc je to dost blbý termín i pro mě v práci, je to zrovna konec měsíce, kdy je nejvíce práce a já tam nebudu, tak je mi jasné, že holky nadšené zrovna nebudou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
17.2.15 15:30

@sharka84 Tak to budu držet pěsti, my přesný termín ještě nevíme. A říkali Vám kolik za to budete platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
17.2.15 19:15

@sharka84 my měli vždy spermio tak nějak vždy na hranici, neboj možná to vše vyjde, musíš myslet pozitivně :hug:

@Anetulina holky inseminace skoro nic nestojí spíše jen u lékaře nějaké minimální poplatky nic víc a za léky taky nejsou žádné šílené poplatky až pak IVF se platí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
18.2.15 07:25

NO, neřekli nám, kolik budeme platit…ale já tak nějak počítám raději s více, ikdyž teď jsme na tom s pěnězi dost bídně, manžel je bez práce :zed:

Já věřím, že to bude OK, jednou to nějak vyjít musí, když už máme jednu zdravou dceru která se nám povedla uplně normálně…myslím si, že na toi má hodně vliv i to, že manžel měl ten zánět varlat, a bylo to nedávno…ale mám strach, to víte, že už se vidím s bříškem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
25.2.15 13:20

@sharka84 Taky už se vidím s bříškem, takže úplně chápu ty obavy.
Nám teď spermio dopadlo ma výbornou, přitom to první dopadlo uplně hrozně, tak uvidíme co a jak bude. V pondělí jedeme na první IUI a pak se uvidí co dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.2.15 13:51

@Anetulina
My jdeme teď v pátek na první IUI clostik mám už dobraný, pregnyl chladím v lednici. Pak máme o víkendu na tom pracovat sami (manžel zobe vitamíny na ty spermiky) a v pondělí pak prý druhé IUI tak uvidíme. Já se ale teď trápím s hnusnou rýmou - už týden. Mám ucpanou snad celou hlavu. Tak snad to nebude mít na mimi vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.2.15 15:35

Ahoj holky mate skušenost s homeopatikama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.2.15 15:37

Ahoj, zatím ne, ale taky nad tím uvažuji. Jaké homeopatika máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.2.15 15:49

Mam homeo patika Luteinum 5ch to mi mamka kou pika a byla se v lekarne poptat atam ji nabydly tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.2.15 21:57

Ahojky tak bych se taky rada pridala pokud muzu. my byly v Eurofertilu poprve lednu a uz mame za sebou prvni dva pokusy IUI 11 a 13.2.2015 no a tento tyden bych mela dostat ms. tak uvidime. ale podle me to asi nevyslo, delala sem si uz tehu test a nic tam nebylo a ani se necitim tehotne. prsa me boli vzdy pred ms je sice fakt ze mometalne me boli jen bradavky coz teda je zvlastni vestinou me boli cela prsa, ale nejak proste tusim ze to nevyslo. takze v breznu druhy pokus. uz mam i doma na to clostik, pregnyl i utros.Dr. mi napsal hned uz na dalsi mesic vse. jinak se s manzelem snazime uz tri roky. a podle testu s krve i spermio je vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.2.15 07:14

@fenomena
No, my budeme mít jen jeden (teda dva v cyklu) ty pokusy, protože u mě je podezření na ty srůsty.-( a přes ně prostě ti spermici neprojdou :,( takže zítra první pokus IUI - prosím Tě, jak to probíhalo? Jak dlouho to trvalo apod? Mám z toho zítřeka hrůůůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.2.15 08:00

Ahoj holky já mam už 3 IUI za sebou a 2 IVF a nic Ale před 2 roky jsem měla problem s menzes a doktor mi to dal do kupy potom se mi objevila cista a pak zanet a na čípku a byla jsem na zakroku a tet je vše ok a doktor se mi ptal na dalši IVF tak uvidime holky vim je to těške ale trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí