CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
26.2.15 09:47

sharka84

To te chapu ja sem byla taky strasne na nervy kdyz jsme sli na ten prvni IUI ale je to v pohode me to vubec nebolelo nebo tak. jen citis trosku tlak a je to asi behem minuty je to hotove pak tam 5 minut lezis at spermie zatecou co nejdal a jde se domu. horsi je to cekani je tam porad frmol. takze mi tam prijedem dicky hned rano na 7,30 to da chlap spermie. pak jedem na dve hodky na kafe vratime se na 10 a vetsinou tak jeste tak dalsi hodku dve cekame nez dojdem na radu. No a pri prvnim pokusu mi jeste hned rano pichli pregnyl. s ktereho me pak tri dny pekne bolelo bricho a byla jsou na foukla jak balon. :) takze opravdu nic to neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.2.15 10:11

@fenomena
No, je mi jasné že bude na celé dopoledne. A te injekce se bojím. Teda ne přímo te injekce, to mi nevadí, ale že mě bude bolet břicho, protože mě i tak šílené bolí břícho při ovulaci natož ještě při uměle vyvolané…ach jo…A on to píchá přímo v té své ordinaci? Jéj, mám už z toho fakt nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.2.15 10:21

Sharka84 tu injekci vám pichnou sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.2.15 10:32

A to se píchá kam? Do zadku nebo do ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.2.15 10:35

Sharka84 jestly to je Pregnyl tak do břicha vedle pupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.2.15 10:45

Tak to je v klidu, břicho mám po operaci rozestupu bříšních svalů uplně mrtvé, tak to mě bolest nebude, jen nevím, jestli to nevadí, když tam mám síťku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.2.15 10:57

Holky a oni si nás pak pozvou na krevní testy jestli se to povedlo nebo se testuje doma a čeká se jestli MS příjde nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.2.15 11:08

Mužete si udělat test doma ale jdete k doktorovi na krevni test a pak si zavolate jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.2.15 12:57

Tak me rekl rovnou ze mam jen cekat na ms a kdyz nedorazi tak delat test a pokud dorazi tak zas brat clostyl a volat kdy mam dojit na dalsi IUI.
Fakt se nemas ceho bat ono to bricho neboli zase az tak moc. a do tri dnu to je fuc. a injekci picha sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
27.2.15 12:06

@sharka84 Jak tedy probihalo IUI? Už taky zacinam byt nervozni :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.2.15 12:18

Anetulina.IUI PROBÍHA TAK ŽE MUŽ DA SPERMA A SESTRA VÁM ŘEKNE ŽE MATE PŘIJT ZA 2 HODINY A JAK PŘIJDETE SPATKY NA KLINYKU TAK SI JEŠTĚ DALŠÍ HODINU POČKATE POTOM SI VÁS DOKTOR ZAVOLA K SOBĚ DO ORDINACE A PAK VÁM VPICHNE SPERMA CO NEJHLOUBĚJÍ ALE VUBEC TO NEBOLI SKORO NIC NECITITE A A 5 MINUT POLEŽITE POTOM VÁM SESTRA PICHNE INJEKCI DO BŘICHA A TO TAKY MOC NEBOLI IUI NENI STRAŠNY ZAKROK DÁ SE TO VYDRŽET AKORAT TO ČEKANI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
27.2.15 19:08

IUI je brnkačka.. akorát to chce pulden volna.. jak už bylo zmíněno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.2.15 10:00

Tak u nas prvni IUI nevyslo bohuzel tak hura do druheho kola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
28.2.15 10:56

Já se přidám i když je Vás tady hodně nových, my se nakonec rozhodli jít ještě do jednoho IVF kdo psal tady dříve tak ví, že jsme dopadli špatně, 6.3 jdeme na konzultaci a snad to ještě najedeme hned v tom březnu MS mám mít 16.3 tak šupky na injekce a je :mrgreen: mezitím čekáme na adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.2.15 11:44

A jak se vyřizuje adopce taky nám to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie