CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
15.3.15 19:34

@Pettrab děkuji! Dozvím se i koli bojovníčků stále roste, snad co nejvíce :)

@sharka84 měla jsem už 10 dní před ms injekce pro zastavení růstu folikulů, nevím, jestli je dávají každé, každopádně doktor se v tom vyzná a poradí co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
15.3.15 19:50

Díky Žanet, zítra tam zavolám a dám vědět i ostatním, kdyby to někdo třeba do budoucna také potřeboval :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.3.15 07:57

Holky, tak jsem z toho jelen. Volala jsem sestrám na Fertil, že jestli teda jde přeskočit IUI a jít rovnou do IVF. Prý ano, ale doktor musí napsat nějakou žádanku na pojišťovnu 14 dnů přes MS…Prosím, co je to za žádanku a může se stát že to pojišťovna zamítne? A jak dlouho trvá schválení nebo co se vlastně s tou žádanou děje? A myslíte že mi pak PNku dají na Fertilu nebo mám požádat o to obvodního lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.3.15 11:00

@sharka84 žádanku na pojišťovnu posílají vždy, když máš pokus, kde pojišťovna přispívá. Nemyslím si, že by to někdy zamítla, máš nárok na 3 pokusy po 2 embrijkách nebo 4 pokusy první dva po jednom a další dva po dvou embrijkách ;) Do těch 14 dnů by to měli schválit, je tam kdyžtak ještě několik dnů rezerva než bys šla na punkci. PN mám přímo z Eurofertilu, dávají tam vycházky na 6 hodin, u obvodního by ti možná dali méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.3.15 11:45

Děkuji Ti za informaci :-) myslím, že jsem to pochopila :-) a píchá se tedy od prvního dne MS že? A ty injekce mi dají tam nebo mi dají jen recept? Jsem z toho uplně jalová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.3.15 14:56

@sharka84 rádo se stalo :) Od prvního dne, sestřičky to vždycky upřesňují, že pokud ms přijde do 15:00, tak se píchá v ten den večer, pokud po, tak až další den :D Injekce ti dají všechny tam, kromě té, která se píchá jako poslední, na ni mi dali recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.3.15 15:30

Děkuji Ti, a prosím Tě, jak je to s placením? Kdy se co a kolik platí? Ať se na to můžeme připravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.3.15 15:44

@sharka84 zrovna dneska jsme dostali fakturu na zaplacení, tentokrát jsme se rozšoupli a měli jsme to za 37 tis. i s lékama :D Minule nás pokus stál 25 tis., záleží, co si ktomu budete chtít zaplatit navíc, jsou to nadstandardy, pojišťovna hradí jen základní IVF bohužel… :? Navíc máme tentokrát i mražáčky do zásoby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.3.15 15:46

@sharka84 jinak léky se platí před punkcí cca 10. den od ms a zbytek v den embriotransferu dostanete fakturu splatnou do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.3.15 15:49

A kolik asi stojí prosím Tě ty léky? U nás je každá koruna otočená snad tisíckrát, tak ať víme. Ale je super, že to je na fakturu to jsem ráda, to je taky dobré vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.3.15 17:04

@sharka84 teď jsem platila 2900Kč, minule kolem 4000Kč, přede mnou ale byla i jedna která platila prý 11 tis. 8o Záleží na tom, kolik toho budeš potřebovat, je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.3.15 18:25

A to platíš tedy přímo v CARu jo? A při které návštěvě tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.3.15 18:38

Teď jsem to platila 8. den ms, ale u tebe to může být o pár dnů třeba později, záleží, kdy skončíš se stimulací. Platí se to přímo EF a chtěli to hotově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.3.15 18:43

A řekli ti aspoň dopředu kdy se to bude platit a koli asi? ať člověk ví, jako běžně nenosím po kapsách tisíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.3.15 19:12

Boze to jsou palky za to IVF :( ja jen doufam ze nam to nejakym zazrakem ted vyjde jinak snad budem muset pupnout celou rodinu abychom na to mohli jit :( kdyby aspon clovek vedel ze to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí