Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@žaneta66:
Neděkuj, vypadala jsi dnes moc šťastně a spokojeně, takže věřím, že Ti to vyjde
![]()
@Danďuška Děkuji, jsi zlatíčko. Jsem šťastá, ale zároveň se pořád nemůžu zbavit pocitu strachu a nervozity, jednou už jsem měla zamlklé těhu v 7tt, tak snad to tentokrát bude vše ok. Do toho mi před chvílí volala mamka, že mi zemřel děda. Chápeš to, přesně v den, kdy se dozvím, že jsem konečně těhotná, jaký paradox, jeden život končí, druhý snad začíná.
@Angie83 nechci být zlá, neznám Tě, ale většinou to tak bývá v životě, že něco nového začíná a něco starého končí, i když věřím, že jsi dědečka měla moc ráda, drž se
mimi to potřebuje
![]()
@Angie83 nedávno jsem zrovna četla, že to tak mělo více holek, že když otěhotněly, tak někdo z rodiny umřel, ale určitě je to jen náhoda a mrzí mě to, že zrovna v takovouhle dobu. Určitě to bude všechno už v pořádku, nervózní budeš ze všech kontrol, až do porodu
Budu držet palce, ať jde všechno jak nejlíp to může jít! ![]()
Děkuju vám všem znovu za podporu. Jsem ráda, že jsem se po dlouhém pročítání diskuze odhodlala zapojit.
Jak jsem teď pořád doma sama a nechodím mezi lidi, je to jediný můj kontakt se světem a ještě jste mi tak blízké. Děda už byl moc starý a nemocný, bude mi chybět, ale bylo to vysvobození, musím to tak brát. Škoda jen, že se nedožil pravnoučka. Přiji všem klidný večer.
Ahoj holky kdy muzu delat prosim těhotenský test v pondělí my dělali opu a v patek transfer jedny morulka a osmi buněčné embrijko děkuji za odpověď
![]()
@Misane Ahojky, nejdříve tak 9 den po ET, tzn. v neděli. Dřív to nemá cenu. Já měla 9 den slabého ducha, ale měla jsem dvě blastocysty. U Tebe to možná bude trošku později?? Mudíš vydržet. Držím palce, odpočívej.
A mimochodem gratiluji k miminku a nevite nahodou jestli je lepší ultrogesten zavadet nebo ho polikat ja ho polikam četla jsem že má lepší účinky když se zavádí.
@Misane Děkuji. Snad se to udrží. Já tedy stále utrogestan zavádím, doktor se mě ptal co preferuju a já chtěla toto, ať furt něco nepolykám do žaludku, když tam je ta možnost to zavést přímo. Pro Tvé info přikládám fotku mých testů, vidíš sama, že je to dlouho hodně slabé, tak neztrácej naději a vyčkej! Držím pěsti.
Krásná fotka testicku teď už vam bude jenom stoupat hcg nebojte hlavně odpočinek žádné stresy a miminko bude pěkně růst. No uvidíme ja mam dostat ted patek menzez tak se. M
Odlim at nedorazí
@Žaneta66 píše:
@Angie83 nechci být za blbku to máš zavedené dvajčátka