Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Štěpánka88 držím Ti na zítra palečky holka drž se a odpočívej budu na Tebe moc myslet
vím co to je, ale i to jedno
stačí a neznamená, že když je jen 4 buněčné, že je špatné, psala to tady jedná paní, že když je super je jedno kolika buněčné je, hlavně, že je pořádné a já sama mluvím za sebe měli jsme luxusní blastocystu a nic
, tak pak dej třeba vědět jak budeš mít čas chuť a náladu
a máš nemocenskou?
@Štěpánka88 Taky samozřejmě držím palce..Žaneta to napsala moc hezky. Drž se.
Ahoj holky muzu se pridat? Taky chodim do EF jsem tam uz jako doma, minuly patek jsem byla na KETU ET nebyl zduvodu obavaneho hyperstimulaku, dnes je to tyden tak jsem zkusila test a snehobilo.Vim ze je brzo vzdy jsem testovala az 12den, ale byla jsem netrpeliva.Uz mam tolik pokusu neuspesnych a obavam se ze to bude stejne.
@Žaneta66 @Angie83 dekuji moc moc zlaticka. Jo Zany mam nemocenskou, ja bych to s tim stresem v praci nedala, vsak sama vis kde pracuju…
Nebudu popisovat jak strasne moc si preju at to vyjde, protoze to vsechny tady znate…
Rozhodla jsem se ale ze si nebudu davat moc nadeji, at nejsem zklamana jako minule…
@Štěpánka88 já si to moc nepamatuji, měla jsem plnou hlavu otázek a snažila jsem se na to nemyslet a hrát na mobilu hry
Byla jsem tam tenkrát sama, jelikož manža byl u zubaře
No a už víš co a jak? Nebo už jsi po transferu? Já pořád čekám na MS…potvora měla přijít ve čtvrtek, max v pátek podle ukončení užívání diviny a dnes je neděle a furt nic… ![]()
@sharka84 Já jsem třeba po dobrání Diviny dostala mentruaci až 6. den…
Na transferu jsem byla v sobotu. 18.4.
Holky chtela bych se zeptat za tyden mam volat do caru abych se pripadne pokud opet dojde MS domluvila na dalsi navsteve a ze se bude uz vse smerovat k IVF chci se zeptat jeste pred tim byly jste na nejakych testech nebo jak dlouho trva nez se jde na odber vajicek a co vse tomu predchazi? mam ted plno starosti a pripadne ze by se uz na zadne testy neslo atd potrebovala bych nasvevu asi o 2-3 mesice posunout a pak jit na to IVF ale jeslti jse jde jeste na nejake testy tak to bych uz chtela mit hotove at se stim pak uz nezdrzujeme.
@Štěpánka88 a jak se cítíš?
ležíš? jak ne tak uvidíš
![]()
já ležela celou sobotu a v neděli se spíše povalovala a jen jsem obalila a usmažila řízky ![]()
@Žaneta66 Nedelam nic… V sobotu, kdyz jsem prijela domu, tak jsem lehla k televizi a spala asi 3 hodiny… Dneska jsem taky jen uvarila, po obede slofik a odpoledne pomala prochazka na vesnicky fotbal. Jsem unavena z toho nicnedelani… Citim se uplne normalne, myslim, ze na nejake pocity je jeste cas.
Jak ty to mas, kdy jdete na ten KET?
@Štěpánka88 Jak já ti závidím, že už to máš za sebou. Já mám dnes 8 den po vysazení diviny a MS furt nikde. Je to už 34DC…jsem z toho na nervy už…už nevím co dělat, aby přišla konečně ta mrcha ![]()
@Žaneta66 Žani, koukám, že máte řízečky moc rádi
Jak se máš holka moje? Už je to lepší?
Holky, proč se musí u stimulace hodně pít? Mě to nikdo neřekl, jen to tak zjišťuji na diskuzích
Ahoj holky je tu nektera z Vas co byla na KETU nebo ETU 10teho dubna?