Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak holky dnes jsem si delala test 11 den po ket a opet negativni, nevim proc to furt nevychazi, uz zacinam byt z toho zoufala. ![]()
@HanyB Děkuji za informaci. Takže myslíš, že když budu moc ještě krvácet tak tam jdu zbytečně? Vlastně stejně tam musím pro další várku injekci, tak to je fuk. Já jen, že to nemám zrovna kousek od domova, tak abych tam nejela zbytečně…no, uvidíme. Ale mám z toho smíšené pocity. Jinak s tím testem, třeba je ještě brzo, já Ti v tomhle ale asi neporadím, ale taky bych asi už stresovala. Kdy jdeš na krev? A kolikrát už jsi měla ET nebo KET? Musíš myslet hlavně pozitivně ![]()
@sharka84 Tak co, už přišla? Já když po Divině tak dlouho čekala, už jsem zkoušela i horkou vanu se sklenkou červeného vína. Jestli to pomohlo to, nebo menstruace prostě přišla nevím… Ale vanou a vínem určitě nic nepokazíš… ![]()
@sharka84 koukni na moje popisky tam to je vsechno napsane, celkem jsem byla ted po ctvrte, minule jsem mela 3 embrijka zavedene, a nic, ted jen 1 abych nestratila narok na 4 pokus ivf.na krev jdu ve ctvrtek, dnes je to 11 den po ket.to uz po tech pokusech poznas ze to nevyslo atd.no pokud budes mit jeste ms tak te nevysetri, asi si promluvite co dal, nevim ja vzdy jak jsem byla objednana tak ms uz jsem nemela, takze neporadim.
@sharka84 Jinak já jsem taky ještě při prvním ultrazvuku špinila a vůbec to doktorovi nevadilo…
@Štěpánka88 Ahoj, jojo, dneska ráno…sice je to jen trošililinku ale je to jasná krev, žádné špinění, takže zítra se to 100% rozjede naplno…a taky jsem si dala včera horkou vanu a pak s manžou víno a s dědou štamrpli
Jen mám hrůzu z toho prvního vpichu, pak už to půjde asi samo ![]()
@sharka84 Jehlička je úplně tenká, nebolí to. Je to v klidu a hlavně to za to stojí ![]()
@sharka84 řekl mi to až po punkci, dostala jsem i tabulku, do které jsem všechno zapisovala. Držím palce, ať to tentokrát vyjde! ![]()
@sharka84 neboj jak budeš krvácet tak Tě nevyšetří, mě teda nevyšetřoval a v pátek tam jdu i já po 13.30 ![]()
@Štěpánka88 jak je Ti, doufám, že dobře, my už máme po přípravce a super
![]()
@Žaneta66 já tam mám jít do 13ti hodin. Tak uvidím v kolik půjde, že mají plno, tak mě tam někde vetnou
já asi taky budu platit najednou, bo po mě teď nic nechtěli ![]()
@Žaneta66 já vím, už jsem si na to tam zvykla, jen nevím, jestli tam nepojedu hned ráno protože potřebuji být max v půl 1 doma, musím do školky víš? A není kdo by malou zrovna v ten pátek vyzvedl ![]()