Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Štěpánka88 Tak já se taky necítím ale vůůbec těhotně a už máme od včerejška potvrzené srdíčko
takže neklesej na mysli
kdy plánuješ první testík zítra? Měj se a myslím na vás na všechny!
@Angie83 Tak to je úžasné, moc ti to přeji ![]()
Jak dlouho po ET sis dělala první test?
Holky, jak dlouho jste stimulovali a kolik jednotek jste si píchali? Co tak čtu jinde, tak každý to má jinak ![]()
@Štěpánka88 První test jsem si dělala 9 den po ET, s tím, že den transferu se prý nepočítá. Byl tam slabý duch. Ty jsi ale myslím neměla 6ti denní embryjko, že? Může to být u Tebe později, tak nepanikař, kdyby tam nic nebylo… ![]()
@sharka84 Přesně tak, každý to má jinak. Jde o individuální přístup doktora k pacientce. Myslím, že pan doktor Jaroš ví co dělá, i když u prvního ivf se teprve uvidí, jak se to bude vyvíjet. Příště a já doufám, že u vás už žádné příště nebude
se stimulace obměnujě, upravuje.
@Angie83 píše:
@Štěpánka88 Tak já se taky necítím ale vůůbec těhotně a už máme od včerejška potvrzené srdíčkotakže neklesej na mysli
kdy plánuješ první testík zítra? Měj se a myslím na vás na všechny!
Jo aha, jsem si až teď uvědomila, že jsi byla na ET teprve v sobotu, tak to je na test ještě brzy, to jsi dnes teprve 5 dní po, že? To se vleče, hergot ![]()
@Angie83 já mu věřím, určitě ví co dělá, a pevně věřím, že i nám to vyjde. A jak dlouho jsi tedy stimulovala ty a s jakýma dávkama?
@Angie83 tak 9 dní po ET bude teprve v pondělí, ale embryjko bylo jen 3 denní, tak i v pondělí bude možná ještě brzo.
Táhne se neskutečně… Nudím se doma, když vyjdu ven, tak se mě každý ptá jestli mám volno, z práce totiž chodívám domů okolo 17:30 a bydlíme na vesnici. Tak jsem sledovaná ze všech stran.
@sharka84 Já jsem třeba stimulovala 12 dní, 13 den už bylo OPU. A píchala jsem si gonal 150 jednotek. Z toho bylo cca 5 folikul 3 zralé vajíčka.
@Štěpánka88 to znám. Mě se taky každý ptá jaktože jsem doma tak brzo, taky bydlím na vesnici. Kde bydlíš Ty Štěpi?
@Štěpánka88 chudáku, já to z nám jak se sousedi vždy starají a to bydlím jen v Radvanicích, vydrž, vím táhne se to, je to šílené, neboj bude to ok. zítra jdu do EF, tak to ještě asi necháme zamražené asi to budeme nějak muset přeplatit, nevím nejdu na KET nechci to do 1 ani do 3 jak říkal doktor
@Štěpánka88 s těmi jednotkami se přiznám ani nevím kolik jsem měla
, ale také jsem měla gonal ![]()
@Štěpánka88 ty jsi píchala jen 150 jednotek? A to bylo tvé první IVF? že by mi dal tak moc jen kvůli toho že mám jeden vaječník nebo to chce urychlit? Kurde, já jsem z toho jelen…
@Žaneta66 na kolik tam jdeš přesně? Třeba se tam ještě uvidíme. Nakonec malou necháváme ve školce do večera, aby nebyl stres, že se nestihne vyzvednout, ale já tam budu už asi od půl 9 ale vím, že budu čekat min. do 11 ![]()
@Žaneta66 nechci to do 1 ani do 3 jak říkal doktor to nechápu Žani, jak to myslíš?