Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharka84 říkal na KET max do 3 měsíců tak uvidím co řekne zítra, nějak se na to teď necítím ![]()
@Žaneta66 a oni jsou tam tak dlouho? mě říkala sestra do 13ti hodin…Aha, já nevěděla, že se na KET musí tak rychle
@sharka84 A kolik si píchaš ty?
Právě, že ne, je to už naše druhé IVF… I na poprvé jsem taky píchala 150 jednotek. Taky jsme měli jen 5 vajíček.
A jsem z Bolatic, nevím jestli znáš… Je to menší vesnice z Ostravy směr Hlučín.
@Štěpánka88 tak to by mě zajímalo, proč si píchám já tak moc…holky, měla jste některá z toho Gonalu nějaké vedoejší účinky? Já mám pocit, že mě bolí hlava z něj a do toho mi hučí furt v levém uchu… ![]()
To je sranda, taky jsem z vesnice, navíc plné rodinných příslušníků, naštěstí bydlíme na okraji, kousek od lesa a luk, tak chodím se psem jen tam a do obchodu jezdí manžel, tak se mi to stále daří tutlat, kromě sousedů přes plot, to jsou kámoši a těm jsem se přiznala, že jsem na rizikovém
Šárko, já si píchala naposledy 250 jednotek (175 puregon a 75 menopur). Chtěl mi dát jen puregon 250, ale ten je dost drahý a na celou stimulaci by se mi to dost prodražilo, tak jsme dopíchávali ještě levný menopur. Ale musela jsem každý večer píchnout dvakrát
ale nevadilo mi to, byla jsem ráda, že mám víc jednotek a taky se to vyplatilo. ![]()
Příspěvek upraven 24.04.15 v 16:06
@Angie83 A tu stimulaci jinými léky než Gonalem ti Jaroš navrhl sám, nebo si s tím přišla sama?
Abych pravdu řekla, začínám v doktora Jaroše ztrácet důvěru… Po dvou cyklech IVF těhotenství nejisté, nikdy žádné embryjko nedošlo do stavu blastocysty, pro transfer zůstalo vždy jen jedno embryjko, které se transferovalo 3. den. A to jsem doufala, že nám zůstanou i nějaké mrazáčky pro sourozence…
Ahoj, mám podobnou zkušenost, akorát já mám za sebou už 3 nepovedené pokusy. Odhodlávám se ke čtvrtému, tak snad už se tentokrát zadaří… ![]()
@Štěpánka88 Ahoj já píchám 225jednotek. Dnes jsem tam byla ale bylo to ještě brzo, tak mi utz nedělal, bude dělat až v pondělí..
holky, já teď čtu o tom OHSS já mám z toho hrůzu. Nikdo mi neřekl, že mám už pít teď, já myslela, že až po OPU a všude jinde píšou že už při stimulaci…tak já nevím…jako vypít 5 litrů denně to jako běžně nedělám ![]()
@Štěpánka88 To Tě docela chápu no, ale mě to nabídl sám. Je to ale možná i o penězích? Jsem za ty hormony zaplatila skoro 9tisíc což není málo a kdyby mi nedal ten levnější menopur k tomu, tak bych zaplatila mnohem víc. No ale zase, když to má účinkovat, tak si člověk i připlatí, že. Já nevím no, já si na něj stěžovat nemůžu, vždy se mnou všechno konzultuje a já se ho nebojím zeptat…ale rozumím Ti, těžko říct, jak to je s tou stimulací.
Pro Štěpánku: (omlouvám se, ale ještě tady v tom neumím chodit. Proto nevím, jak se odepisuje tak, aby se objevilo, na koho reaguju). Díky za přivítání a ano, všechny pokusy tam. ![]()