Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misane delala jsem test 7 den negativni, dnes je to 10 den a netestuju, bojim se ze se opet zklamu.
@HanyB a
Možná že je ještě brzy a cítíš něco na sobě neobvyklého. Drzim palečky jenom samé dobré zprávy od pana doktora.
@Misane jdu na krev ve ctvrtek, takze mi hodnotu z krve oznami sestricky.ve ctvrtek tam dr neni.jen porad me boli bricho jak na ms, ale to je tou divinou, beru ji na sliznici.
@HanyB tak to držím moc palečky. Ja byla 23 března na opu a 27 března transfer jedno. Osmi buněčné embrijko a jedna kompaktní morula ale nevyšlo nám to. Teď v patek. Jdem na konzultaci tak jsem ještě jednou do toho ale už na posled. Ale máš krásné blastocisty tak hodně štěstí. Neboj teď. To vyjde. ![]()
@Misane chtela jsem taky v patek na konzultaci, a hned jit popr.do dalsiho ketu, ale pry je tam total narvano, a zadne volne misto, tak jdu ve ctvrtek na krev, a hned se ze sestrickama domluvim na pondeli na konzultaci z dr.
@sharka84 moc moc moc dekuju, budu to stesti opravdu potrebovat, zitra testuju, bude to 11 den.
@sharka84 já ani nějak moc ne, ale chlapi milují řízky tak proč jim nevyhovět ![]()
já jdu na konzultaci teď v pátek zda jít kdy na KET, a kolik stojí víte někdo, myslím, že 4.000 a to je vše co se oaltí? a doktor myslím říkal, že do měsíce nebo do 3 a co když budeme chtít až třeba ke konci roku platí se něco?
@Žaneta66 KET stoji 7 tisic.na ket se muze jit kazdy mesic, neni tak hormonove stimulovany, na ivf se muze co 3 mesice.
To myslíš vážně my platili 5000 za zamražení a počítala jsem ten ket opravdu 4.000 kč ![]()
@Žaneta66 za mrazenise plati 5 tisic a ket 7 tisic, platis tam za asistovany hecking, katetr, a dohromady to stoji 7 tisic. bohuzel vse je o penezich, ja ani nebudu rikat kolik jsme tam nechali, a jeste jsem se nedockala.
@Žaneta66 ale pokud po odberu vajicek nedoslo k et zduvodu hyperstimulaku a ted az ket tak za to nic nebudes platit to jsi platila v te fakture, jelikoz to nemas dokonceny cyklus ivf cely.
@sharka84 hodně pít se má jako prevence proti hyperstimulačnímu syndromu, po punkci jsem vypila i 5 litrů denně
a pak jsem se musela i vážit a měřit si obvod pasu, jestli se nezvětšuje.
@HanyB vidim, ze to v Eurofertilu vypada narvane. Ja tam jdu taky v patek na prvni konzultaci, asi sama, manzel nestihne z prace. Uz koncem brezna mi sestra nabidla termin na 24.4. a bylo na vyber ze dvou terminu.
cim se toblizi, tim vic se bojim, co mi dr. rekne.
Jdu prvotne, aby nas proklepli, asi nemam ovulaci, takze nevime poradne kdy se snazit. Snad zjisti, kde je problem.
Holky delaji tam i neco takoveho? Bez nutnosti hned uvazovat o iui ci ivf?