Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aliko tak my máme schůzku taky s psychologem v květnu a už nás zařadili do přípravky teď v dubnu ![]()
@Angie83 ahojky, v pátek jsem tam byla
KET mě čeká zítra, ale snažím se na to nějak moc nemyslet, ať zbytečně nějak nestresuju
Stejně to, jestli se mražáček správně rozmrazí a bude životaschopný nějak neovlivním
Od dneška u nás začali s rekonstrukcí výtahu, tak budu muset po KETU šlapat po schodech do 8. patra, snad to nějak neublíží embrijku
Myslím na Tebe a neboj se, všechno bude dobré! ![]()
@Žaneta66 dekuji, jsem z toho zitrka vice nervozni nez z prvniho IVF…
Holky, já jsem taky nervozní. už druhý den mě zlobí srdíčko, pořád mi u něj jakoby vibruje sem tam, několikrát do hodiny, vždy jen pár sekund…léčím se na kardiologii, asi tam budu muset zavolat
a od včerejšího večera mám teploty a zimnice asi z nervů z toho dneška…nevím…ale těším se až budu doma a zalezu do postele. Všem ostatním držím palečky ať to dobře dopadne.
@Žaneta66 tak to máte fajn. Taky už bych chtěla nějaké dění
co jsem zatím slyšela (teda četla na netu) tak přípravkou moc nadšení účastníci nebyli. Kdy a kde ji máte? Můžeš pak pls napsat třeba i do soukr. zpráv jak to probíhá?
@Angie83 díky Angie, jasně, že vyjde. Ať tak nebo jinak. Dneska jsem byla u dr. A je fakt, že se vždy snaží povzbudit, že to prostě vyjde
hlavně tomu musíme dát šanci. Do třetího už půjdu mnohem klidnější, zřejmě i proto, že máme rozjetou další alternativu.
Dávej na sebe pozor a odpočívej ![]()
Jinak pro všechny, které mě podporovaly moc děkuji, ale u nás to zase opět nevyšlo HCG je 0, takže tradičně zase nic, nevím čím to může být, prostě jsem celkem trošku s tím počítala když to byla super blastocysta ![]()
@Štěpánka88 tak jak jsi dopadla, myslela jsem na Tebe jak jsem tam byla na krev, ty jsi už asi spinkala ![]()
@Žaneta66 Zany, to je mi moc lito, ze vam to zase nevyslo ![]()
Tentokrat jsem mela jen 3 zrala vajicka, tak doufam, ze budou aspon kvalitni.
Bylo nas tam dneska 5, tak trvalo silene dlouho, odchazeli jsme az o pul jedne, manzel uz byl pekne nastvany z toho cekani a sezeni…
@Štěpánka88 tak držím všechny palečky ať aspoň někomu to vyjde
, bohužel asi nám to je už dáno mít jen jedno naše a zbytek uvidíme ![]()
Ahojky, @Žaneta66 to je mi lito, ze to neklaplo
. Jde nekdo 24.4.? Ja mam prvni konzultaci ve 13,00 hod., a manza to asi z prace nestihne. Tak tam budu asi sama. Snad si vsechno zapamatuju. ![]()
@mische ja jsem taky byla poprve sama, nestresuj ![]()
Pan doktor je hodny, kdykoliv se muzes na cokoliv zeptat. ![]()
@Štěpánka88 nestresuju. Taky si rikam, ze tak stara zase nejsem, abych si neco nezapamatovala ![]()