Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak dnes mám po schůzce kde jsem sdělila p. Jarošovi, že mražáčky necháme na delší dobu, tak se ptal na důvod, řekla jsem mu, že máme přípravku a že se necítím na to, prostě jsem to psychicky teď nedala luxusní blastocysta a nic
, tak mi vysvětlil, že je to naše věc, ale že vlastní je vlastní a máme 2 blastocysty zamražené a jsou děvčata tady, které nemají nic-snad mě neukamenují, omlouvám se všem
, prostě 2 najednou nechci, tak jsme se domluvili kvůli větší šance na otěhotnění zavedeme 2 a uvidíme co bude dál, když zůstanou dvě, tak to možná budeme nějak řešit a uvidíme, tak snad půjdeme do toho v srpnu a je, vše je v pořádku sliznice pěkná tak nechápe proč se to neujalo, ale žádné další vyšetření mě neposlal tak nevím
@Žaneta66 Žanet, já vím, že ty neúspěchy moc bolí a nedá se to ani slovy popsat, jak to psychicky člověka ničí, ale stejně, když je tady ta šance, i kdyby malinká, mít vlastní miminko a už bez nějaké stresující stimulace, neváhala bych…
ale asi jen potřebuješ trošku víc času…Každopádně je zarážející, že Ti nenabídl ty podrobnější imunologické testy, když se to neuchytilo, tedy pokud už je nemáš za sebou. Člověk se v tom už kolikkrát po tom všem ani neorientuje. ![]()
@Angie83 nemám za sebou vůbec nic, jen IUI a 2 IVF, které nedopadlo ![]()
@Danďuška Ahoj, děkuji za optání, asi vše v pořádku, doufám. Plod je sice trošku menší, než by měl být, ale srdíčko už bije. Poslední kontrola v EF je v pondělí 4.5 a v tom stejném týdnu už se mám objednat ke svému gynekologovi. Snad prcek povyroste. A co Ty, ještě jsi určitě netestovala, viď, jsem za Tebe nervózní!! Moc bych Ti to přála, opravdu moc!!! ![]()
Příspěvek upraven 24.04.15 v 20:05
@Žaneta66 píše:
@Angie83 nemám za sebou vůbec nic, jen IUI a 2 IVF, které nedopadlo
To je divné…možná, že když už jedno dítko máš, tak je postup jiný a nemáš nemoci, které jsou třeba vrozené. Nemám z doktora pocit, že tahá z lidí prachy. Určitě se snaží udělat vše nejlíp. Rozmysli si prosím ještě ten KET a neotálej s tím. Přece nic horšího, už se stát nemůže a i když nebudeš věřit, že to výjde, je to lepší přístup než se na to upnout a pak být znovu zklamaná. Nemusíš být pozitivní a připravená, buď skeptická a pak už můžeš být jen mile překvapená.
Opatruj se.
@Angie83 gratuluji k srdíčku!
Že je malé nevadí, však má spoustu času na růst!
Už jsem to s testování nevydržela a včera jsem testovala a nevěřila jsem vlastním očím, byl tam duch!
Dnes jsem testovala znovu a byl tam zase
Krásně viditelný, ani jsem ho nemusela moc zkoumat
KET jsem měla minulou středu, tak snad bude čárka sílit.
@Danďuška Pane bože pane bože pane bože, mě vhrkly slzy do očí!!!
Já jsem to věděla… Ty znamení všechny… výtah, kamarádka atd… Musím to jít říct manželovi. Danuško gratulujuuuu, to je supeeer!! Já už fakt brečím!!! Jsem dojatá.
@Angie83 výtah si pamatuji, ale kamarádku ne, tak nevím co tam bylo ![]()
@Angie83 děkuju moc!
Sama tomu pořád nemůžu uvěřit po tom všem, že jsem se fakt dočkala, pořád se chodím dívat na testy, jestli to nebyl jen sen
Manžel tomu taky pořád nevěří. V úterý jdu na krev, tak mi to snad pan doktor potvrdí.
@Žaneta66 píše:
@Angie83 výtah si pamatuji, ale kamarádku ne, tak nevím co tam bylo
Danďušce prý nešťastně zemřela kamarádka. Mi tehdy umřel děda. Jako blbost, lidé kolem nás umírají stále, a stále se rodí nové děti, ale stejně mě tehdy z toho zamrazilo.
@Danďuška a to jsi vlastně po KETU, že a kolik jste zaváděli a jaké bylo nebo mám to pohledat?
@Angie83 tak to je mi moc holky moc líto, ![]()
nám by musela umřít tchýně, abych byla těhu,
, ale berte to jako nadsázku, žere nám nervy asi 3 roky, koupili jsme ji mobilní dům k nám na zahradu a bydlela v něm 9 dní a zase je někde v ústavu, prostě celé to máme naprd, pořád si přeje volat sanitku a něco píchnout atd. ![]()