CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
24.4.15 17:12

@Paja1234 taky vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 17:16

Holky tak dnes mám po schůzce kde jsem sdělila p. Jarošovi, že mražáčky necháme na delší dobu, tak se ptal na důvod, řekla jsem mu, že máme přípravku a že se necítím na to, prostě jsem to psychicky teď nedala luxusní blastocysta a nic :cert:, tak mi vysvětlil, že je to naše věc, ale že vlastní je vlastní a máme 2 blastocysty zamražené a jsou děvčata tady, které nemají nic-snad mě neukamenují, omlouvám se všem :oops:, prostě 2 najednou nechci, tak jsme se domluvili kvůli větší šance na otěhotnění zavedeme 2 a uvidíme co bude dál, když zůstanou dvě, tak to možná budeme nějak řešit a uvidíme, tak snad půjdeme do toho v srpnu a je, vše je v pořádku sliznice pěkná tak nechápe proč se to neujalo, ale žádné další vyšetření mě neposlal tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 17:45

@Žaneta66 Žanet, já vím, že ty neúspěchy moc bolí a nedá se to ani slovy popsat, jak to psychicky člověka ničí, ale stejně, když je tady ta šance, i kdyby malinká, mít vlastní miminko a už bez nějaké stresující stimulace, neváhala bych… :( ale asi jen potřebuješ trošku víc času…Každopádně je zarážející, že Ti nenabídl ty podrobnější imunologické testy, když se to neuchytilo, tedy pokud už je nemáš za sebou. Člověk se v tom už kolikkrát po tom všem ani neorientuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 18:24

@Angie83 nemám za sebou vůbec nic, jen IUI a 2 IVF, které nedopadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.4.15 19:18

@Angie83 jak to u Tebe pokračuje, všechno v pořádku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 19:47

@Danďuška Ahoj, děkuji za optání, asi vše v pořádku, doufám. Plod je sice trošku menší, než by měl být, ale srdíčko už bije. Poslední kontrola v EF je v pondělí 4.5 a v tom stejném týdnu už se mám objednat ke svému gynekologovi. Snad prcek povyroste. A co Ty, ještě jsi určitě netestovala, viď, jsem za Tebe nervózní!! Moc bych Ti to přála, opravdu moc!!! :)

Příspěvek upraven 24.04.15 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:04
@Žaneta66 píše:
@Angie83 nemám za sebou vůbec nic, jen IUI a 2 IVF, které nedopadlo :(

To je divné…možná, že když už jedno dítko máš, tak je postup jiný a nemáš nemoci, které jsou třeba vrozené. Nemám z doktora pocit, že tahá z lidí prachy. Určitě se snaží udělat vše nejlíp. Rozmysli si prosím ještě ten KET a neotálej s tím. Přece nic horšího, už se stát nemůže a i když nebudeš věřit, že to výjde, je to lepší přístup než se na to upnout a pak být znovu zklamaná. Nemusíš být pozitivní a připravená, buď skeptická a pak už můžeš být jen mile překvapená. :srdce: Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.4.15 20:04

@Angie83 gratuluji k srdíčku! :hug: Že je malé nevadí, však má spoustu času na růst! :) Už jsem to s testování nevydržela a včera jsem testovala a nevěřila jsem vlastním očím, byl tam duch! 8o Dnes jsem testovala znovu a byl tam zase :dance: Krásně viditelný, ani jsem ho nemusela moc zkoumat :D KET jsem měla minulou středu, tak snad bude čárka sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:07

@Danďuška Pane bože pane bože pane bože, mě vhrkly slzy do očí!!! :hug: Já jsem to věděla… Ty znamení všechny… výtah, kamarádka atd… Musím to jít říct manželovi. Danuško gratulujuuuu, to je supeeer!! Já už fakt brečím!!! Jsem dojatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 20:09

@Danďuška tak veliká gratulace :hug: zatím potichounku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 20:11

@Angie83 výtah si pamatuji, ale kamarádku ne, tak nevím co tam bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.4.15 20:14

@Angie83 děkuju moc! :hug: Sama tomu pořád nemůžu uvěřit po tom všem, že jsem se fakt dočkala, pořád se chodím dívat na testy, jestli to nebyl jen sen :lol: Manžel tomu taky pořád nevěří. V úterý jdu na krev, tak mi to snad pan doktor potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:16
@Žaneta66 píše:
@Angie83 výtah si pamatuji, ale kamarádku ne, tak nevím co tam bylo :mrgreen:

Danďušce prý nešťastně zemřela kamarádka. Mi tehdy umřel děda. Jako blbost, lidé kolem nás umírají stále, a stále se rodí nové děti, ale stejně mě tehdy z toho zamrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 20:16

@Danďuška a to jsi vlastně po KETU, že a kolik jste zaváděli a jaké bylo nebo mám to pohledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 20:18

@Angie83 tak to je mi moc holky moc líto, :hug:

nám by musela umřít tchýně, abych byla těhu, :mrgreen:, ale berte to jako nadsázku, žere nám nervy asi 3 roky, koupili jsme ji mobilní dům k nám na zahradu a bydlela v něm 9 dní a zase je někde v ústavu, prostě celé to máme naprd, pořád si přeje volat sanitku a něco píchnout atd. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí