Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharka84 stimulaci jsem začala v pondělí a další týden ve středu jsem měla opu. Při prvním IVF jsem měla opu o 2 dny později. Taky jsem to nečekala, že to bude tak brzo
Měla jsem celkem 20 folikulů, takže celkem překvapivý výkon v tak krátkém čase, při tom jsem měla stejné dávky léku jako u prvního i pan doktor byl docela překvapený. Možná, že pomohlo cvičení podle Mojžíšové, těžko říct, čím to bylo
hyperstimulák se mi naštěstí vyhl, ale měla jsem z toho docela velký strach 2. A 3. den po punkci byl nejhorší, měla jsem i u jednoho vaječníku trošku volné tekutiny, ale samo se to spravilo naštěstí.
@Danďuška a ty máš normálně 2 vaječníky že ano? a prosím Tě, kolik jednotech sis píchala? A taky Gonal asi že?
@sharka84 jj měla jsem gonal a píchala jsem první 3 dny 100 a pak 150. Vaječníky mám oba, ale mám PCO, před prvním IVF jsem byla na laparoskopii na skarifikaci.
Všem nastávajícím maminkám gratuluji a co mají po embryo transferu hodně štěstí doufám že nás bude vic. ![]()
@Danďuška jů to mám radost
jen tak dál opravdu sílí, normálně mi to zlepšilo náladu při sobotě
![]()
@Danďuška prosím Tě a kde jsi chodila na Mojšíšovku? jestli se mohu zeptat také mi to kolegyně doporučovala a jak často jsi chodila, díky ![]()
jinak ja u 2 IVVF také více foliků a také o 2 dny dříve a MS jsem měla stejnou spíše méně, ale jak jsme chodili na IUI a brala jsem pregnyl tak jsem to měla šílené ![]()
@Žaneta66 to jsem ráda, všem bych vám tady přála, aby jste brzy našly taky takovéto překvapení na testu! Pořád mi to přijde jako sen, že to nemůže být pravda ![]()
@Žaneta66 chodila jsem na rehabilitační do nemocnice na Fifejdách. Ze začátku jsem chodila dvakrát týdně asi měsíc, než jsem se naučila cviky a pak dvakrát měsíčně na mobilizace a naučení se dalších cviků. Jsou tam 2 moc příjemné sestřičky, které cvičí Mojžíšovku. Před cvičením se chodí na parafín, supr věc, když jsem šla rovnou z práce, málem jsem tam usla ![]()
@Danďuška tak to je super a kolik tě to vyšlo zda se mohu zepat? ![]()
@Žaneta66 neplatila jsem nic, měla jsem žádanku od doktora, hradí to pojišťovna ![]()
@Danďuška tak to si píchála méně než já, já mám pořád 225ml od úterka…tak snad z toho budou hezké folíky a alespoň pár použitelných když mám jen jeden vaječník ![]()
@sharka84 určitě budou, budu držet moc palce!
Na jeden vaječník toho musí být asi více, aby pracoval za dva ![]()
@Danďuška Děkuji Ti, mám hrozný strach. I z toho hyperstimul. syndromu. Všude čtu jaká to je hrůza, ale zase kdo jej měl tak se mimčo zavrtalo, tak já nevím. Ale prý se dá zjistit z krve z toho horm. profilu jestli má žena k tomu dispozice aby jej dostala nebo ne, tak se v pondělí zeptám. Já dost piju už teď, vlastně dost piju i normálně, takže v tom problém nemám, jen s tou bílkovinou, já nesnesu moc mléčné výrobky mám na ně slabou alergii, tak se tomu vyhýábám co můžu…zatím na sobě nic necítím, jen jsem dost unavená a furt bych jen spala ![]()