Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavlinka28 tak to máš fajn. Já mám sice taky super gynekologa…myslím, že i mi by vyšel vstříc, ale tím, že už máme spolu s manžou zdravou dceru tak u nás to tím nebude
@Štěpánka88 no porad se nam nepovedlo, ale ted nedavno se nam pri 3 ivf zadarilo, ale byl to spotanni potrat
ale to uz je jina, v ef jsme pomalu nikdy nemeli ani vajicko, mam nizsi amh, a v olomouci jsme se dopracovali k blastocystam a jeste k tomu mame jeno zamrazeno
@sharka84 u nas v tom problem taky nebyl, ale proste pro jistotu…kdyz ivf mas jen 4× za zivot…
@Naomina Jj, poprvé jde jen o pohovor, ale nám to naštěstí vyšlo tak, že mi mohli rovnou odebrat krev a nemusela jsem tam jet zvlášť, přece jenom to mám asi 50 km.
@Žaneta66 Ahoj, nám taky dělali imuno jen v EF, teda odebrali nám krev tam a doktor tvrdil, že něco si udělají tam a něco stejně posílají do Prahy. Že tím pádem páru odpadá nutnost někam složitě jezdit a takové ty řeči. V podstatě se ale stejně nedovíš, kde tu krev skutečně zpracovali, že… ![]()
@Paja1234 děkuji ti moc…tak nějak jsem ale zatím klidná…nervíky příjdou až v době testování… ![]()
@sharka84 To máš pravdu, to období čekání od transféru k testování je za trest!
Tak už bych nám všem přála, abychom našly ty vytoužené //
@sharka84 @Paja1234 to je šílené, je to horší něž řešit třeba zda se člověk dostal na školu atd, ale asi blbé přirovnání, u mě to bylo jasné, když jsem špinila, že?
![]()
@Žaneta66 Není to blbé přirovnání…Já jsem od přírody hrozně netrpělivý člověk, jsem nejraději, když si věci můžu na plánovat a postupně si své sny plnit
Možná právě proto jsem už dost bezradná že to, co bych si tak strašně moc přála, pořád nevychází…Když už pominu ten balík peněz, co nás to stálo, tak psychika dostala zabrat pořádně ![]()
@Paja1234 tak nás skoro už 50 tis, a nervy v prd.li
, ale co člověk pro to štěstí neudělá, letos nemáme ani dovču ![]()
@Žaneta66 Tak nás ty tři pokusy asi 100 tis. (to nepočítám kolik jsme projeli) a nervy máme taky tam…
Když si vezmu, že třeba feťákům platí stát odvykačky a případy jako my vysolí tolik peněz, tak se mi solidně zvedá tlak ![]()
@Žaneta66 Jj, všechno tady a to jsme neměli nikdy žádného mražáčka
Takže pokaždé celá stimulace nanovo. Ještě že manžel je tak odvážný a injekce mi píchá on, obdivuju každou z vás, která si to dokážete píchnout sama, to já bych to asi nedala.