Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharka84 no cesnek to je vec. Miluju ho, ale ty zlucnikove zachvaty po nem stoji za to.
Ja mela vcera neco podobneho se zelim. Dostala jsem takovou hroznou chut na zelnacku, tak jsem se ji jala varit. Mnam, neodolala jsem a dala si trochu zeli bokem, do misky, ze zobnu. A jak se varilo, zbodla jsem tu misku kysaneho zeli a pak mi bylo tak soufl, ze me chut presla a zelnacka byla az dneska. ![]()
Holky jste po tech hormonech taky tak unavene?
@mische tak já po zelí mám zase hnačku
ale ten česnek, to je mazec…už je mi lépe…Jo a unavená jsem jak prase…spím i odpoledne, ráno se nemůžu probudit a celý den zývám…za pět minutek jdu píchat poslední injekci Ovitrelle, zítra tedy odpočinek - furt mám strach aby to neprasklo dřív, ale tak snad ne…a v pondělí ráno se jde na věc… ![]()
@sharka84 děkuju!
Těším se a zároveň bojím, už aby bylo pondělí
Budu Ti taky držet palce, ať máš pěknou úrodu! ![]()
@Danďuška já se Ti nedivím. Taky bych se těšila i bála zároveň…ale neboj, určitě to bude dobrý ![]()
Holky, bolelo vás některou ke konci stimulace břicho tak trochu jak před MS? Já včera píchla to avitrelle a od té doby mě to pobolívá…mám strach aby ovulka nepřišla ještě před OPU
@sharka84 mě teda břicho nebolelo, tak nevím
, neboj oni ví co dělají, držím palečky na zítřek ![]()
@Žaneta66 dkuji Ti…no, ono je to takové pobolívání jako před MS nebo právě před ovulací, a já přesně vím kdy je protože ji mám hrozně bolestivou, asi to vyvolala ta včerješí injekce, anebo ty folíky mě trápí..mám jich na té levé straně min. 10 o velikosti 20mm aspoň tak to bylo včera ráno na utz
i sliznici jsem prý měla hezkou…
@sharka84 mně pobolívalo úplně stejně jako před MS. A taky na dotek - když jsem byla těsně před opu na předoperačním, tak při prohmatu břicha bodavá bolest, doktorce jsem tehdy říkala já ( místo aby mě uklidnila ona), že se nemůže divit, když je to nastimulované. ![]()
@aliko tak na dotek mě to bolelo i v sobotu jak mě kontroloval mudr. jak mi na ně přitlačil tak bodavá bolest…tak je to jasné, je to nastimulované, najedou je v břichu během krátké doby množství docela velkých útvarů, se člověk nemůže divit…zítra to budu mít už za sebou, těším se..
Holky, děkuji moc. Myslela jsem, že to beru v pohodě, ale celou noc jsem se převalovala a nemohla spát…za hodinku vyrážíme, tak na mě myslete…Odpoledne se ozvu, kolik těch vajec bylo
![]()
@sharka84 ahoj, jak to dneska dopadlo? Myslím, že jsem tě tam dneska zahlédla, neseděla jsi po punkci u dveří ordinace pana doktora s maminkou? Už mám po prvním ultrazvuku, všechno je v pořádku, srdíčko bude možná už příští týden, tak mám zase z čeho být nervózní ![]()
@Danďuška ahooooj, ano, seděla
bylo mi trošku slabo, ještě teď je, tak jdu jen tady nakouknout a mizím si lehnout. No, odsáli mi sice 8 foliku ale z těch 8 prý byly funkční jen 2 vajíčka…tak jsem z toho docela špatná…ve středu si mám zavolat, jestli se dobře oplodnily a jak se vyvinuly a pravděpodně hned v tu středu transfer. Na zamrazení bohužel nevyšlo…tak z toho jsem špatná protože jestli to nevyjde, další pokus nevím jestli bych zvládla…jak fyzicky, tak psychicky…já jsem si totiž myslela že každý folik má vajíčko… a ono asi ne… ![]()
@Danďuška jinak tobě moc gratuluji a tiše závidím..neboj, určo to bude dobrý ![]()
@sharka84 nebud z toho spatna, staci jedno… Dulezitejsi nez kvantita je kvalita, tak hlavu vzhuru. ![]()
Holky, prosím máte některé tel. číslo přímo na Jaroše? Já ho asi vyhodila…
Mám volat přímo jemu a sestřičky mi to neberou…