CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1997
4.5.15 17:44

@sharka84 u me ta bolest bylav pohode snesitelna, tak ja ti moc neporadim. Ale hodne pij, to mi byli taky doporuceno, a hlavne se sleduj jestli primerene vypitym tekutinam chodis i curat. Mi bylo receno, ze kdyz nebudu chodit curat, mam volat do EF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 18:00

@Štěpánka88 no mi právě o pití a ničem takovéém nikdo nic neříkal, ale vím to z diskuzí…já piju hodně azatím i čůrám vp ohodě, tak snad to přejde…já mívám i klasickou ovulaci hodně bolestivou, tak to bude asi i tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 18:06

@sharka84 nevím proč bývají prázdné, ale stává se to. Snad už více pokusů nebude třeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 18:11

@Danďuška díky…já se jen modlím aby mě přestalo bolt to břicho a nerozjel se OHSS…z toho mám nervy…navíc jsem si dala p obdědě utroš a od té dby je mi i blujno…asi si ho budu muser zavádět…sestra říakla, že někomu z toho bývá zle, tak vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 18:17

@sharka84 hyperstimulační syndrom myslím hrozí při větším množství folikulů a při PCO. Říkal Ti doktor, že ti hrozí? Pokud ne, tak se neboj, bude to asi bolest jen z toho odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 18:43

@Danďuška neříkal mi nic. Mám hhormonální profil uplěn v pořádku, zapoměla jsem ho ale na to zeptat. Ale mě to bolelo už hned po probuzení hodně, takže to bude fakt něco jinéoho ale i tak hodně piju, jen mě štve, že se mi uděllao po tom utrouši zle od žaludku, asi ho nebudu moc snášet. Tak budu zavádět, cose dá dělat…dnes to zkusím zaspat a uvidíme zíta co se bude dít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.5.15 20:12

@sharka84 Šárko gratuluji i ta dvě vajíčka se mohou krásně vyvíjet budou to bojovnici malí, třeba sourozenci :hug: Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.5.15 20:24

@Štěpánka88 ahoj Štěpánko na tebe jsem myslela moc jsem ti držela palečky at máš dobré zprávy od pana doktora. Jemi to líto vím čím si tedka procházís mam to za sebou. Jeto čtrnáct dní po mém zklamání. Příště to vyjde neboj my jdem do toho v srpnu, věřím ze teď už to vyjde. Musí nám to vyjit všem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.5.15 20:34

@sharka84 ono není třeba plno vajec, jen je důležité jedno jediné a to hlavně to dobré kočko, hlavu vzhůru :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.5.15 20:37

@Štěpánka88 to mě mrzí, vím jak to bolí, holky musím se přiznat u nás ten neúspěch někdy je těžký i pro náš soukromý život, u vás vše ok.nebo taky máte takový pocit někdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
4.5.15 20:49

@Misane věděla jsem už od soboty jak to dopadne. To se mi MS rozjela v plné síle…
Ale musím říct, že neúspěch po 2. IVF nesu lépe, než poprvé… Taky se docela těším zpátky do práce. Jsem blbá, že… :lol:

Jasně, že nám to všem vyjde, na každou z nás to její vytoužené miminko někde čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
4.5.15 20:54

@Žaneta66 Já mám skvělého manžela, je mi obrovskou podporou a do všeho se snaží vnést přirozenou lehkost. I když on sám se se svými emocemi trápí a málo kdy je ochotný je sdílet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.5.15 21:01

@Štěpánka88 tak buď moc ráda, u nás je to jak kdy :,( mám ho také moc ráda, ale je toho na mě moc, mám pocit, že se na mě dívá s pocitem, že já to mimi nepřijala, tak nějak divně jestli mě chápeš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
4.5.15 21:09

@Žaneta66 tak jestli to takhle cítíš, tak si s ním o tom určitě promluv. Vždyť manžel by měl být ten nejbližší spojenec.
Určitě to tak nemyslí a na tebe to jen tak působí… A když si promluvíte, třeba ti prozradí jak to cítí.
Není to jednoduché, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 21:26

@sharka84 utrogestan zavádím, ani jsem ho nezkoušela pojídat. Taky jsem četla, že má spoustu vedlejších účinků, tak proč to nevyužít, když se to dá obejít zaváděním. Akorát se bez intimky celý den neobejdeš. Pitím určitě nic nezkazíš a pokud Ti pan doktor o hyperstimuláku neříkal, tak Ti nehrozí, neboj :palec: Držím pěsti, ať je ti zítra lépe! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí