CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
12.5.15 10:16

@sharka84 drzim palce at uz to nepotrebujes :) objednal me hned jak sem tam volala ze mi nevyslo IUI a dela se to hned jak ti skonci MS. me teda vysledek vysel 100% pruchozi a ani po tom mi posledni pokus IUI nevysel tak my tam jedem v patek se domlouvat na IVF trochu se toho bojim ale snad to bude ok a vyjde prvni pokus. vic penez totiz asi hned tak nesezenem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
12.5.15 11:05

@fenomena já v to taky doufám, že to nakonec vyjde, věřím tomu, ale jak jsem psala, chtěla bych být připravena i na tu horší variantu, ať nejsem zaskočená a ať vím co do budoucna řešit apod. U nás je to pravděpodobně tím, že mi špatně dozrávají vajíčka. Po celé stimulaci s docela vysokmi dávkami Gonalu jsem měla sice přes 8 folikulů ale z nich jen 2 vajíčka, sice se podařilo oplodnit obě ale jen jedno se vyvíjelo…tak jsem uvažovala i o homeopatikách kdyby to nevyšlo…měla jsem je doma už kdysi - jen si už nepamatuji dávkování a kdy se braly…tak to budu muset zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
12.5.15 15:51

Ahoj holky, dělají v eurofertilu spermio i ve středu?… měla jsem včera docela zmatený telefonát se sestřičkou (moc jsem jí neslyšela), volala jsem, že jsem nedostala MS, že mi říkali ať, když nepříjde, objednám se na vyvolávačku. Chtěla jsem nás objednat na úterý (protože mi na první návštěvě říkali, že spermio jen úterý a čtvrtek), a ona, že prý mě musí vidět doktor, že v úterý není, tak ať příjdem ve středu, že nás tam vetnou. Tak jak je to teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.5.15 18:33

@sharka84 aha no ja sem na sebe taky zvedava mozna budu na tom s tema vajickama podobne jiny problem nenasli tak kdo vi. a delali ti jeste nejake testy nez jsi sla na to IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
12.5.15 19:01

@fenomena nee, nedělali mi nic. Podle hormonálního profilu nastavil sílu těch injekcí a stejně to bylo v prdu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.5.15 11:51

@sharka84 aha. no jsem zvedava co mi tam v patek reknou. my prave ted musime mit ten mesic pauzu a pak bych na to chtela jit a to se injekce pichaji od zacatku MS a jak rychle se pak jde na odber a po odberu na ten vklad vajicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.5.15 12:06

Ahojte holky, jsem tady dnes nová, i když mám pocit, že už k Vám patřím nějakou dobu :-)…čtu si Vaše diskuze už více než půl roku…a pokaždé jakmile se Vám to některé podaří, cítím s Váma, jak to musí být krásný pocit :-)…všem co se to již podařilo přeji..ať je vše v pořádku a máte zdravá miminka…a snažilkám přeji hodně sil, a´t už taky mají brzy pozitivní testíky :-)…všem se nám to jednou podaří :-) My se snažíme o mimi zhruba 3 roky…a v pátek náš čeká první( a snad poslední) ET, tak uvidmíme! :-) Moc se těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
13.5.15 13:22

@fenomena záleží co ti nasadí za léky. Někdo začíná injekce už před ms. Já 2× píchala decapeptyl už před, od ms pak k tomu gonal. Teď asi zkusíme jinou formu :) odběry pak jsou podle toho, jak rychle folíky rostou, cca 10-15DC, no a et zas podle toho jak se vyvíjí… 2-5den :) prostě různě :D

@ezvědavka taky hodně štěstí, síly a pevné nervy při čekání na test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
13.5.15 15:21

Ahoj holky, tak mame za sebou prvni navstevu v CARu, uz v cervnu IVF. Bez diskuze. Takze docela rychlovka. Obema nam vzali krev, hned spermio a bylo to. Jsem moc rada, ze uz se to hybe! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
13.5.15 15:27

Ahojky holky, jsem dnes 7DET - měla jsem to 4 buněčné embirjko a test dnes bílý, je asi brzo a já zbytečně plaším co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
13.5.15 17:12

@UnkaM tak to budeme mít společně :)

@sharka84 jj, moc brzy. Vydrž. Alespoň 10 dnů od et. :palec: držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
13.5.15 17:20

@aliko jojo, já to vím ale stejně mi to nedalo, no jo, nedočkavka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.5.15 17:36

Holky ráda bych se zeptala, jak dlouho jste byly v klidu, jakože nic nedělaly
po ET? Doktor říkal, že 3 dny je minimum…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
13.5.15 17:43

@mische
Delaji. Nam ho dneska udelali-asi ve 13. A bez reci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
13.5.15 17:44

@aliko
To jsem rada ze v tom nebudu „sama“. Kdy jdes na kontrolu vysledku krve a utz? Me si objednal na 29/5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí