Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ostravandy, tady je nosifol za výbornou cenu: http://www.lekarna-bella.cz/search/?…
@Seline
Me to prave taky doporucil. Dneska jsem si vzala prvni sacek. A mas pravdu, je to ranec ![]()
@Žaneta66
No prave-taky si myslim, ze vcelku na prd, podle toho co obsahuje…Ale nadeje umuira posledni. Treba zafunguje jako placebo.
@UnkaM holky, co jsem zkoumala na internetu, tak se najdou i vitamíny, které obsahují mnohem více i dalších složek než nosifol. Já mám třeba superfolin 1 a měla jsem přímo ferftilcare - je ti fertil man…jedno pro ženy, jedno pro muže. Do toho hodně teď baštím hlávkový salát - máme jej plný skleník, tak ho mám denně…a vidíte…dnes 9DET a test furt bílý ![]()
@sharka84 takže jsi si dělala dnes testík, je to ještě brzo, vydrž, přeji Ti to
![]()
já zase ještě MS nemám tak čekám ![]()
@Žaneta66 máš zpoždění nebo podezření na těhu???jéé, to by bylo super. Však kolik bylo případů, že IVF nevyšlo, a pak otěhotněla přirozeně. Já pokud to nevyjde, jdu na test průchodnosti, pokud bude neprůlchodný, nechám si udělat profuk, ať to bolí jak chce a budem zkoušet dále než si našetříme na další IVF. Malá měla včera ve školce vystoupení a bylo tam min. 5 maminek s bříškem…jak mě se chtělo brečet…
no a pak jsem dostala asi z nervů šílenou migrénu, a zvýšenou teplotu, že jsem si šla lehnout s ručníkem na hlavě a paralenem. Dnes už je mi lépe naštěstí ![]()
@sharka84
Diky za info, prostuduju si to. Fakt si uprimne myslim ze je to jen placebo.
@UnkaM no, já si myslím, že ty drahé vitamíny asi jo, podle mě stačí uplně nějaké obyčejné, je krabička za 400,–- na necelý měsíc ![]()
Tak vás opět po delší odmlce zdravím, 13.5. jsme byli s partnerem na vstupním pohovoru a musím vám teda říct, že na mě centrum udělalo dobrý dojem. Celkem příjemná atmosféra, hlavně sestry vysmáté od ucha k uchu
. Pan doktor mě tak nějak uklidnil a momentálně čekám na příchod menstruace ať se můžu objednat na odběry a přítel spermiogram. Trošku se bojím toho, jak se budu ládovat těma hormonama, měly jste někdo nějaké vedlejší účinky? Já jsem spíš alternativec
.
@nemastojedno. Ahojky, tohle centrum je atmosférou fakt příjemné
horší někdy bývají čekací doby - i přes objednání není vůbec problém čekat i dvě až tři hodiny
Njn, mají hodně lidí a jednoho doktora ![]()
Hormony - výkyvy nálad, přecitlivělost, bolesti hlavy, únava, občas otoky… Ráda bych na to svedla i přírůstek na váze ![]()
Nebylo to vše najednou, střídalo se to a občas jsem ani nevěděla, že něco beru. Takže docela v klidu… Snad se nic vážného neprojeví až časem. ![]()
@aliko díky za reakci, jj s tou čekací dobou to je jasné no…chtějí vyhovět všem, ale člověk si musí počkat
. Já jsem brala jednou Clostylbegyt, ale téměř žádné vedlejší účinky jsem nezpozorovala, tak snad to bude tak i dál ![]()
@sharka84 chtěla jsem Ti pisnout už ráno, nestihla jsem, neboj já tu depku mám často, jak vidím maminy, ale zase si řeknu, že už jsem to jednou zažila a i ony mají právo si to užít ![]()
na profuk jsem byla před 14 lety a bolí to, nevím zda už pokročila medicína v tomto směru do předu
, ale stálo to asi za to ![]()
MS nikde
, ale nevím od kdy ji přesně počítat, když IVF nevyšlo a po 1 IVF také bylo zpoždění tak čekám a čekám a pořád nic ![]()
@Žaneta66 no a ten profuk se dělá v anestezii nebo ne? No, když je to maminka co čeká první, tak ji to moc přeju, ale máme ve školce jednu, kterou moc nemusím, její synáček je dost agresivní a v první školkové třídě malou mlátil pěstmi do očiček až měla monokly a když jsem tam šla dělat kravál, tak se mi smála do ksichtu, no a ta potvora má co rok to dalšího kluka..takže už má 3 a beztak bude mít další..
Proč to potvorám jde jako po másle a slušné rodiny mají s početím takové problémy?