CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
282
19.5.15 23:15

Holky, ja jsem zase tak nervla. Kdejaka fetka seleci za statni penize a my si mmusime vsechno platit :zed: Chapu to dobre, ze cena za provedeni IVF se odviji od mnozstvi a druhu leku na stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.5.15 06:54

@ezvědavka jj, my už se snažíme delší dobu. Když jsme šli do druhého ivf, tak už jsme byli rozhodnutí, že když to zase neklapne, podáme i žádost o adopci a mezitím zkusíme ještě jednou ivf. Ta adopce je taky na hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.5.15 07:03

@UnkaM nejen to, také podle toho, co za další metody zvolíš, resp. co doporučí lékař. Na kolik vajíček se ta metoda bude aplikovat. Jak dlouho bude kultivace atd.
Když někde slyším, jak první tři až čtyři pokusy jsou hrazené pojištěním, tak se neubráním trpkému úsměvu… :?
A když někde slyším, že si za tohle můžeme samy, protože jsme mateřství odkládaly kvůli kariéře, zábavě… Tak se mi kudla v kapse otvírá. :twisted:

Příspěvek upraven 20.05.15 v 07:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.5.15 07:05

@Žaneta66 jj, do přípravy nás pustí až po všech testech. Počítám snad na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
20.5.15 08:06

@ezvědavka já jsem ve fázi, že jsem teď v 8.tt :D Po roce a půl chození do Eurofertilu, povedlo se to z 1. KETu z 2. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.5.15 08:49

@aliko
Dekuji, zase js chytrejsi. Je to hnus velebnosti.
Jsem zvedava, co mi na kontrole doporuci.
Zatim mi doporucil jen zmenu pojistovny.
Tak nevim, ta kterou mi doporucil nema smlouvu s mym gynmudr. Jsem v pasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.5.15 11:33

@Danďuška no vida, a pak že tu není žádná těhule z EF:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.5.15 11:34

@UnkaM a co mas proboha za pojišťovnu, ze s ni nemaji smlouvu? Kterou ti v Caru doporucili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.5.15 12:52

@mische
Mam VZP a doporucil mi Ceskou prumyslovou-205. Tak nevim co s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.5.15 13:02

No s VZP je vseobecně všude problém, hlavně, když po pojišťovně chceš, aby ti něco zaplatila. Já mám 205 celý život a jsem spokojená :-)… pojišťovnu můžeš měnit 1× ročně a změnu musíš udělat do 30.6. aby platila od 1.1 následujícího roku.

A tvůj normální gynekolog nemá smlouvu u 205? To se mi nezdá v MS Kraji.

No řekla bych, :think:, že jsi teď v péči EF, tak bych do změny šla. Ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.5.15 13:34

Jojo otom VZP mi taky dr rikal. dokonce rikal ze asi budou ty co maj VZP doplacet i za IUI. ktere my ostatni mame zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.5.15 13:55

@mische
To jsem rada, ze jsi spokojena s 205-protoze ja urco prejdu taky-a neni nad reference. Zitra jdu sepsat zadost na pobocku-mluvila jsem primo se svym gynmudr-sestry jsou kolovratky a taky nema aktualni info na netu-ale prisahal, ze smlouvu podepsanou maji. Tak to mi spadl kamen ze srdce. Diky holky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
20.5.15 19:17

@ezvědavka já jsem po 2 IVF, první bylo o ničem ani se neudělalo jádro, u druhého byl použit dárce bylo 17 vajíček, zavedená blastocysta a nic :cert: máme 2 mražáčky, ale nějak už od toho nějak moc nečekám a dvojičky moc sice nechci, ale jak bude tak bude a adopce je tak nějak při všem, my jsme už starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
20.5.15 19:21

@aliko v tom s tebou naprostou souhlasím, hrazení pojišťovnou je opravdu úsměvné…
A my se o miminko začali snažit, když mi bylo čerstvých 24 a manželovy 28, ať mi někdo zkusí říct něco o odkládání… Asi bych ho překousla vejpůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
20.5.15 19:25

@aliko tak to nás teda šoupli velmi rychle ani nevím proč tak narychlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie