CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
26.5.15 19:07

@tojemaras v průměru asi od případu cena 20-35tisíc záleží na provedené akci a všeho kolem, mají to na stránkách přímo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 07:45

Fíha, to je penízků :) No já si nedovedu představit, že si to budu píchat sama, já se třepu i když jdu na odběr krve :-D Tak to bude zajímavé, tak díky moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
27.5.15 07:48

@tojemaras to vůbec neřeš, já první injekci si nedala vůbec pomohl mi manža a před druhou jsme si dala fernet na kuráž a pak už jsme si to píchala sama, pro dítko uděláš vše, opravdu to zvládneš nebudeš ani první a ani poslední kdo se bál :hug: - všechny jsme holky statečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 08:12

@Žaneta66 jo to chápu no, bude to nářez :).. holky chci se jen zeptat, necháváte si prodlouženou kultivaci embryí nebo tu klasickou 3 dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
27.5.15 08:21

@tojemaras Ano i Já kolabiji jen při odběru krve :P, ale to zvládneš, taky jsem se bala a napsala holkám tady co a jak, a pak to šlo samo :lol: Tedy skoro samo, :D nebo mi to pichal Přitel :oops: po celou dobu, je moc statečný i on :*… A dokonce si musím i po zavedení prdolky od prvního dne pichat další injekce :? Dostala jsem jich celkem 13 :roll: @Žaneta66 Máš úplnou pravdu, jsme to holky statečné :P Pro miminko cokoliv :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 08:23

@Seline to je husté, ted si pročítám celou stránku EF, no teda zarazilo mě tohle:

Průměrná celosvětová úspěšnost IVF programu se pohybuje mezi 25 % a 35 % klinických těhotenství na přenos 1 embrya. U KET je úspěšnost asi poloviční proti přenosu čerstvých embryí.

Čekala jsem, že tam je vyšší ta šance :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
27.5.15 08:26

@tojemaras My jsme si dali prodlouženou, myslím, že je to lepší pro vývoj embryí oni pak v laboratoři rozhodnou, které jsou na zavedení, a ktere ne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 08:31

Jasně no… ještě mi řekněte, jakto, že IVF hrazené pojištovnou stojí 20 - 35 tisíc a přitom Kompletní IVF cyklus - bez úhrady ze zdravotního pojištění stojí 26.000,– Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
27.5.15 12:47

@tojemaras
Taky mi to nejak nesedi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.5.15 12:58

@tojemaras to já bych se taky nepíchla sama, i když věřím, že časem si člověk zvykne na všechno… vzhledem k tomu, že zatím píchám jen menopur na folíky po clostíku a jsem na začátku (doufám, že IUI vyjde a k IVF se nedostaneme) poprosila jsem kolegyňku v práci / kamarádku… je původně sestřička, tak mě tu bodá v kanclu každé ráno 8o a smějeme se u toho, že kdyby nás někdo viděl :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
27.5.15 12:59

@tojemaras pojišťovna hradí jen ten základ (punkci, kultivaci jen 2 dny, embrio transfer) a to stojí těch cca 26 tis. ostatní je bráno jako nadstandard a k základnímu IVF se připlácí, doplácí se i léky, které pojišťovna plně nehradí a tam se to taky pohybuje v tisících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 12:59

Je to mazec :D mě tu nemá kdo píchat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 13:26

@Danďuška Děkujiiiii :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
27.5.15 13:36

@tojemaras rádo se stalo ;) Přeji Ti, abys IVF nepotřebovala a stačilo ke štěstí třeba jen IUI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.5.15 13:38

@Danďuška To určo ne, to víme, že u IUI není šance, doktor Jaroš říkal myslím tak možná o 2 % vyšší než přirozeně, MUDr. Kudělka říkal, že šance u IUI u mě je 0. Takže my půjdem rovnou na IVF :) Ale děkuju, uvidíme, pořád existuje adopce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí