CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
29.5.15 21:01

@aliko u nás jsme ani nechtěla Já také jsem se bála, jinak pěkný deníček a držím palečky ať to teď vyjde :hug:

jinak poslední přípravka byla super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
29.5.15 21:15

@Žaneta66 Díky. :) My jdeme na další pohovory až v červenci. Červen jsme si vyhradili na třetí (a jsem přesvědčená, že poslední) pokus - ať už to dopadne jakkoliv. Dokonce prý ještě není ani naplněná naše případná přípravka. Jak čtu, že jsi z ní nadšená, tak už se na ni taky těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
29.5.15 21:50

@aliko my tam teď měli paní která si adoptovala 2 holčičky jednu ado. a druhou PP, mohli jsme se ptát na vše, bylo to super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.5.15 06:47

@Seline Ahoj :mavam: Tak to je fajn, že se syndrom vytratil :palec: a k čemu je vlastně ten zibor??? A jak se cítíš?
Jinak mně se vyvíjí 6 vajíček, dneska budou vzorečky posílat vlakem do Brna na PGS, tak šťastnou cestu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A co se týče milování, no při těch nervech, stresech a obavách na to ani nebyly myšlenky, takže u nás to bylo vždy až když jsem 100% věděla, že to nevyšlo a dostala jsem MS :lol:
V pondělí mám ET a jak to tady zase tak čtu s tou čekačkou, tak místo na 12 tam budu asi na 15 hodin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.5.15 07:50

@ivvča Ahojky, ano jsem moc ráda měla jsem z něj veliké obavy. Zibor si píchám na ředění krve, naštěstí už jen do neděle :D. Jupiii 6 vajíček to vypadá na dobré cestě :dance: A proč pak musí jet chudinky až do Brna na vyšetření? Jinak Já se cítím v pohodě :D Zatím bez špinění, jen sem tam bolest jako před ms. Spíše jsme se rozhodli s přítelem, že doma testovat nebudem, že vydržíme do čtvrtku a bude to překvapení, tak obavy a nervičky začínají pracovat :lol:S milováním si asi počkáme až budeme vědět, asi bych se nemohla soustředit :P V pondělí na tebe myslím, budu držet palečky. Já na vložení měla jít na 12 a stihli jsme to okolo půl 2 :D Nejhorší je že nevíš, kdy se můžeš jít na posledy vyčůrat :roll: Já se chodila ptát do sesterny :P Pěkný a pohodový víkend přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.5.15 17:27

@Seline To PGS sep rý dělá v Ostravě a pak v Brně no a oni to posílají do Brna, protože má pojišťovna 205 to prý dělá v Brně, tak nevím, co je na tom pravda :nevim:
Já to u každého IVF už devátý den dostala, ale některé holky vůbec, tak moc držím palušky, ať to vyjde :P
S tím čůráním jsem to nikdy moc neřešila, sice chtějí, ať máš močový měchýř napůl plný, ale je to jen proto, aby se to líp pak zaváděla, tak jsem šla skoro vždycky vyčůraná :mrgreen:
Minule mi sice Jaroš říkal, že tam nic nemám, ale zavedl to úplně v pohodě.
Já mám totiž největší strach chodit hned čůrat po zavedené, mám pocit, že to vyčůrám :lol:
Pěkný víkend i Tobě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.5.15 18:42

@ivvča A co že pak to vlastně je za vyšetření? Trošku nechápu důvod té pojišťovny, že v Brně to proplatí a v Ostravě ne :nevim: Já po vložení počítala poslední minuty ať už mužů jít na wc :P Někde jsem četla, že to prý vyčůrat nemůžeš tak nevím :nevim: Děkuji moc třeba se usměje štěstíčko :hug: Dnes jsem neskutečne unavená ;) Dej pak vědět v pondělí, jak se zadařilo. Přeji ti, ať vydrží všichni tví bojovničci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.5.15 19:16

@Seline Já vím, že to vyčůrat nejde, dělala jsem si legraci :mrgreen:
No je to genetické vyšetření, jestli třeba nemají vajíčka nějakou vadu.
U posledního IVF jsem taky byla pořád unavená a pořád se mi chtělo spát a vyšlo to, i když jen na chvíli, takže ta Tvá únava by mohla být dobré znamení :palec:
Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.5.15 20:11

@ivvča Aha a to vyšetření se dělá po nezdařených pokusech? A hradí to celé pojišťovna? Já si zase říkala, že to bude způsobeno tím počasím venku. :lol: Nikdy jsem těhule nebyla tak nevim :P To je mi líto, že se ti fazolka neudržela :( Člověk už má radost, že se zadaří a ani pak nemá vyhráno :? Věřim, že tvůj pokus vyjde, nebo i pan dr. říkal, že ze 4 pokusu je 9 z 10 žen těhotné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.5.15 06:49

@Seline Údajně po více nezdařených pokusech :nevim: Já sama si hradím 5 000 a pojišťovna prý 50 000…Děkuji, ale už se směji, že při mém štěstí budu ta desátá, které to nevyjde :mrgreen:
Jaký máš víkend? Odpočíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
31.5.15 09:46

Někdy mi přijde, že kdyby se udělali taková vyšetření předem, tak možná člověk nemusí využít tolik pokusů. :nevim: Nemusí do sebe cpát tolik hormonů a platit ty neskutečne tučné faktury :? Musíš věřit, jednou budeš užasná maminka :hug: Já včera celý den proležela, byla jsem nějaka unavená a hlava me bolela. Dnes už máme nějaké trajdaní :P Ale vypadá to, že začínám malinko špinit :nevim: A ty už jdeš ziiiiitra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
31.5.15 11:08

Ahoj holky, ja jsem po IUI v patek cele dny jak prastena. Dokonce nemem naladu ani na to narizene domaci vikendove snazeni. :) Poboliva me v pobrisku, nalevo, kde byl ten spravny folik, unavena jsem jak medved v zime. Ode dneska citim i prsa. Ten pregnyl asi bude „svinstvo“. Mely jste to taky tak po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.5.15 11:25

@Seline To je pravda, jen nevím, zda to právě pojišťovna nedělá až po několika nezdarech :nevim:
Jj, to zase já věřím, i když někdy člověka víra vážně opouští :D Špinění nic neznamená, určitě sama víš, jen pěkně opatrně s trajdáním :-)
Ano zítra, ale zítřek je to nejmenší, pak mám vždycky největší nervy kolem toho devátého dne, jestli to dostanu, nebo ne.. Za chvíli vyrážíme s pejskem někam na hory, když mám ten poslední den „volna“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.5.15 11:33

@mische My jsem měli jít v pátek taky na IUI, ale nakonec jsem dopadla jako ty :) partner musel být v práci a já tam jela sama… 4 folikuly (všechny 20 mm :-D) na levém vaječníku a 1 na pravém, tak mi sestry píchly pregnyl a na IUI jdeme v pondělí. Břicho (vaječníky), mě taky pobolívají, ale jinak mám energie na rozdávání a chuť taky je :oops:, takže se snažíme co to jde :palec:.
Tak snad ti bude už líp, čerpej energii ze sluníčka :), dneska je tam krásně!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
31.5.15 15:47

@mische ahojky já 2 IUI snášela celkem dobře až to poslední to byl mazec, hned po zákroku mi bylo zle, jak na zvracení tak se mi točila hlava a to jsem fičela ještě po poledni do práce :cert:, ale pak dobrý, a snažit jsme se snažili asi málo pořád nemáme nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí