Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mische
tak to je mi lito, to je opravdu mezi nebem a zemi ze se to nekdy povede a vetsinou ne
… ja tusim ze u me to taky nevyslo.. mam divne bolesti bricha a asi taky dorazi ![]()
HOLKY tak jsem to dnes nevydrzela a udelala si test, nebot mrcha poras nikde
Jsem 31 DC, 16 dni po IUI a v sobotu jsem dobrala 10.utrogestan. Myslite si ze by mohl mit jeste vliv na testovani
?
@nemastojedno Holkááááá, já myslím, že nee ![]()
Potichu gratuluji, myslím, že je to tam
![]()
@ivvča myslíš?
… já tomu zatím tedy moc nevěřím, ještě pár dní počkám zda mrcha ještě nedorazí, případně udělám ještě jeden test a když tak asi budu volat do Eurofertilu ![]()
@aliko psssst
děkuji, ale raději se ještě neraduji, dokud to nebudu mít potvrzené od MUDr.
![]()
Pořád si říkám, že to nemůže být pravda
a pořád koukám na tu fotku
… tak uvidíme jak se to vyvine! Každopádně, děkuji holky za podporu!! ![]()
@nemastojedno je to tááááááám… volej do EF, šla bych na krev… já volala dneska, a dle sestry mám přijít příští pátek na další IUI. To teda pochybuju, že 13DC bude i po clostíku tělo připraveno, když minule bylo až 18 DC, no ale uvidíme, že? ![]()
Holky jak to probiha i IVF uz mam doma injekce atd to uz vim ale mame jit 13.7 na ultrazvuk a zajimalo by me co se deje po tom ultrazvuju jeste se dal neco picha a nebo jse de rovnou na odber. vajicek?
@mische
ještě se zkusím zítra testnout a ve čtvrtek kdyžtak zavolám
. Přeju Ti z celého srdce aby to tentokrát vyšlo
. Tak určitě půjdeš ještě předem na ultrazvuk, a doktor uvidí co a jak
a ty taky uvidíš ![]()
@fenomena Dál to probíhá indivindi, podle toho, jak budeš reagovat na stimulaci, buď se ještě něco dopíchne, nebo už rovnou něco na pozastavení ovulky; dozrání vajíček… záleží na situaci.
@nemastojedno to si piš, že jsi těhu veliká gratulace a jestli jsi po IUI nic víc než dodat dvojtou gratulaci
![]()
@nemastojedno Také gratuluji a přeji, ať se vše zdárně vyvíjí. Vidíš, tak ses bála těch vyších dávek hormonů a vyplatilo se hned na poprvé. Je to velký zázrak, buď na sebe opatrná. ![]()
@aliko aha a myslis ze by jsme odber vajicek mohli stihnout jeste v tom tydnu po ultrazvuku? trosku se nam to komplikuje mame jit na konci cervence na svatbu a nevime prave jestli budem moc a nevesta uz na nas tlaci ze to potrebuje vedet ![]()