Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mische presne to se mi ted stalo, 8 den s divinou jsem dnes zacala spinit…
Takze asi normal co?
@Štěpánka88 asi jo, MUDr. jsem se na to neptala. Ms prisla nakonec, tak jsem to neresila. ![]()
@Štěpánka88 Ahojky, Já taky ne, brala jsem ji před ms. Já s Divinou měla dokonce zpoždění
Myslím, že to nevadí, ale uvidíš co ti pak řekne dr. A jaké máš nálady a pocity po Divine? Já byla neskutecne protivna
, návaly horka, Teď už to mám vše za sebou a musím už jen čekat
V pátek zavedeno 5ti denní fazolka ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak za sebe hlásím, že jdu zase na to, ve středu mám OPU ![]()
Jinak já po divině nic neměla ![]()
@Seline Jůůů, držím palce ![]()
@ivvča Děkuji
tobě taky držím palečky, ať jich tam máš co nejvíce
Kolikátý pokus, že zkoušíte? Já tedy podstoupila první IVF a když se nezadaří, tak musím vše podstoupit znova
Nechápu z 20ti vajíček mi zůstalo po tech 5ti dnech jen jedno
![]()
Takže holky hlásím, že IUI bude až v pátek. Takže nakonec nevadilo, že manžel nemohl.
Dostala jsem Menopur na růst foliků. Clostík zabral, jen moje vaječníky potřebují více času. Výsledky krve kupodivu v normě (i u mě??? - tady jsem něco čekala
). Manža je „nadsamec“
… takže vlastně to vypadá, že není důvod, proč už nemít kopu dětí. Tak fakt nevím, proč je nemáme. Teď jen nějaké splodit i s pomocí CARu a hlavně donosit
… jsem zase plná energie - snad to vydrží. ![]()
@Seline Já mám 4IVF už jako samoplátce… Z 1IVF prvního jsem měla odebraných 11 a hodilo 5 vajíček, z 2IVF a 3IVF odebraných asi 5 nebo 6 a hodila se jen 3. Zavedli mi vždy hned 3, takže jdu taky z pokusu do pokusu a žádné mražáčky…
Neodcházela jsi z EF v pátek tak po druhé hodině s manželem nebo přítelem? ![]()
@mische tak to také držím palec ![]()
@ivvča Ahojky, tak to je mi opravdu moc líto
, přitom tolik vajíček ti zůstalo a zavádělo to nechápu…V čem pak je ten zakopanej pes
To jsi postupovala všechny pokusy v EF nebo i jinde? V patek jsem se zapovidala s jednou paní, která měla chudáček podobný problém, všechny pokusy vyčerpány v car v Polance. Navíc jí ani neřekli, že pokud poprvé zavede hned 2 vajíčka ztrácí jeden pokus hrazeny pojišťovnou…Držím ti moc palečky, nám všem tady je mi z toho smutno kolik nás je holky
Jinak ano byla jsem to ja
zavadeli mi fazolku 5ti denni
Ty jsi byla ta šikovná, štíhlá brunetka vid?
Seděla jsi pod schodištem?
@Seline Já mám endometriózu a nic moc děložní sliznici a co se týče kvality vajíček, tak zatím nevím ![]()
První pokus jsem měla v Gyncentru a vše ostatní pak v EF. Tak já měla už na první pokus zavedená dvě ještě před tím, než to pojišťovny daly na jedno vajíčko v rámci čtyř pokusů, takže u mne bohužel jen tři pokusy hrazené pojišťovnou.
Tak mne to tak napadlo, že jsi to byla Ty, když jsi psala, že máš prďolku z pátku a já si Tě všimla jít z hora
Ano, seděla jsem pod schodištěm, ale štíhlá no nevím, to spíše Ty a bruneta taky ne, spíše černá, ale jo jo, byla jsem tam ![]()
@ivvča Já mám taktéž endošku, v prosinci jsem byla na laparce. Zatím prý jen v počátečním stadiu. O miminko se snažíme už 4 roky a do EF chodíme skoro rok.Ale tak stejně jsou ty pojišťovny prdle, s tim nadělají věřim, že je to pro ne finančne náročné, ale zdravotní pojištění si platíš poctivě každý měsíc tak věřim, že nastřadano člověk má. Přece člověk nepotřebuje drahé léčby každý měsíc celoročně. A navíc když jste to nevěděli kolik si můžete zavést, je to nespravedlivé
Moc moc ti budu držet palečky a myslet na tebe, ať už se konecně zadaří. Já jdu až zase v patek na kontrolu kvůli tomu syndromu.Ale ve středu tady napiš jak dopadlo Tvé opu…Tak třeba bude štěstí, a ještě na sebe narazíme
, ale nevím jestli bych tě poznala
Jen jsem kolem tebe proletěla
Tak se opravim
seděla tám šikovná štíhlá tmavovláska ![]()
@Seline Děkuji, uvidíme no ![]()
OPU tpuji jako obvykle na těch 5 vajíček ![]()
Já bych Tě myslím poznala ![]()
A ještě poprosím jeden dotazek - to chodíte do EF každý den píchat nějaké hormony? My v EF už byli loni, ale jen na vstupní konzultaci, teď chceme jít znovu, ale neumím si představit, že si budu píchat nějaké homony nebo někam chodit, to mě z práce asi každý den neuvolní, pokud jim neřeknu pravdu
@tojemaras finančně to vychází různě, záleží na lécích, počtu vajíček, metodě, jestli zbydou mrazáčci… O několik stránek zpět (30.4.) jsme to rozebíraly ![]()
Jj, injekce se píchají obvykle každý den (i když existují i takové, které ne), ale bez obav - nemusíš kvůli tomu k dr. Jsou nachystané pro jednoduchou aplikaci „sama doma“.