Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mische to je snad asi jediná naše těhulka
, doufám, že jsem nějakou neopoměla ![]()
@mische no právě měli by, která bude holky po delší době ta první ![]()
Holky, i já patřím mezi ty těhotné z EF a už pomalu finisuji
, termín mám 6.7. Tak nevěšte hlavu, chápu jak se cítíte, ale musíte věřit a ono se to štěstíčko dříve nebo později na vás obrátí
, moc vám to všem přeji ![]()
@aliko .. tak to moc držím palečky a s tou adopci, taky to není asi jen procházka růžovým sadem
…jak tady čtu…
..člověk fakt musí mít nervy z ocele ![]()
@Danďuška …júúú, tak to moc gratulujiiiii!!!
tfuj tfuj, držím palečky ať jde všechno skvěle, což samozřejmě bude ![]()
@Žaneta66 …ahaaa, děkuji…už jsem krapek v obraze
…a ty už nějaké děti máš?
No, u nás už to vlastně taky nedopadlo
..bylo to hodně rychléé
…15.5.v pátek ET a v neděli trochu špinění a od pondělí už krvácím teda opravdu šíleně…dnes jsem měla opět volat doktorovi, když to teda nepřejde…a dnes jsme se domluvili, že to teda uzavřem
…že pravděpodobnost otěhotnění je na O
..vysadila jsem Crinone, ale tak nějak nás na to upozorňoval, že to asi nedopadne, ale že už po 2 dnech? Sakra trochu brzy
..hodně mě uklidnilo to, že máme mražáčky a že jak i přesto pojedu na kontrolu za 10 dní na krev tak pokud bude vše OK, tak mi může ihned udělat KET
..proto jsem se chtěla zeptat na kolik Vás KET vycházel???
..ať mám trochu představu
..po tom co jsme teď zaplatili za IVF ![]()
Příspěvek upraven 20.05.15 v 22:29
@Pettrab mooooc gratulujiiii, júúúú a to už je za chviličku!
..můžu se zeptat jak dlouho po otěhotnění jsi ještě byla v Eurofertilu než Tě vrátil tvému gynekologovi??? ![]()
@ezvědavka a kolik Vás vyšlo IVF jestli se mohu zeptat, vy jste měli poměrně dost vajíček, že? ![]()
@ezvědavka děkuju!
Pořád se bojím, aby bylo všechno v pohodě, ale to už asi jen tak brzy nepřejde
Nás vyšel KET na 8 tis.
@Pettrab to tak letí, pamatuji si, jak jsi psala, že se konečně zadařilo a už za chvíli bude mimi na světě ![]()
Ahoj holky, i já jsem těhotná z Eurofertilu, nebojte se. Nedávno jsem tu přidáávala své těhotenské testy
Pořád vás čtu a držím všem palce. Dřív nebo později to čeká každou z nás. Jsem na konci 12týdne.
Holky i já jsem v klubu těhotných z EF. A jestli vám můžu poradit. Hned následující měsíc KETy nedělejte. Já jsem otěhotněla přirozeně v cyklu následujícím po neúspěšném IVF. Měla jsem problém s ovulací a nastimulovaly mě ty hormony (ovulka přišla pozdě, ale dostavila se ani nevím kdy, asi cca týden po termínu) a zůstala jsem doma a chystali jsme se hned na další IVF - takže pomohl i klid, když nebyl stres z práce. Taky jsem se těšila na plán B - 2.IVF, případná laparka a pak jsem chtěla do lázní a změnit zaměstnání
Termín porodu máme 19.7. Doktor říkal, že takové případy má 1×-2× za rok, ale stávají se. Jo a se, tam mrkám na Facebookovské stránky EF a tam docela hážou ultrazvuky. Kdesi vzadu v listopadu jsou tam i naše. Otěhotněli jsme po 4 měsících docházení do EF. Už jsem měla doma v ledničce i Gonal a čekali jsme na červenou dračici (s mým cyklem 20-40 dní při nemocné štítné žláze nic neobvyklého) a po týdnu takového bolení-nebolení břicha na mě nečekaně vykoukla druhá čárka na testu. Jsem málem padla
Moc vám to přeju všem, neztrácejte naději. ![]()
@Lilypad ahoj super pozitivní příběh, určitě to potěší a Vám veliká gratulace, kouknu na stránky na FC, děkuji za tip ![]()
@ezvědavka píše:
@Pettrab mooooc gratulujiiii, júúúú a to už je za chviličku!![]()
..můžu se zeptat jak dlouho po otěhotnění jsi ještě byla v Eurofertilu než Tě vrátil tvému gynekologovi???
Ahojky, nejsem sice Peťka, ale prožívám to teď čerstvě, tak snad nevadí, když za ní odpovím, kdoví, jestli si to ještě pamatuje
V EF jsem měla poslední kontrolu začátkem 10tt a v tomtéž týdnu jsem, na doporučení pana Jaroše, poprvé navštívila svého gynekologa, aby mě prohlídnul a objednal na prvotrimestrální screening, který se provádí 12-13tt. Rovněž jsem už dostala těhotenskou průkazku, konečně!!
Měj se hezky a přeji všechno dobré.
Příspěvek upraven 21.05.15 v 19:32
Jo a holky na FB je opravdu hodně nových těhotenských UTZ i miminek, takže neházejte flintu do žita. Těhotných je z EF dost, jen asi nevyhledávají diskuze
![]()
@Žaneta66 Není zač. A ještě jak jsem ležela po transferu, tak jsem přečetla celou tuhle diskuzi…to mi taky pomohlo…je sice dlouhá ale postupně vidíte, jak většina těch holčin, co byly psychicky tam kde vy mají v metřících děti a víte, že třeba už za měsíc jim to vyjde…Četla jsem i diskuzi, která se z téhle oddělila. Car Eurofertil - těhulky a nejen ony nabízí se mi tady pod stránkou.
@Žaneta66 ..jo no, měli..
z 30 folikulů…24 vajíček
…ale nakonec se kultivovalo asi 18…1 nejlepší zavedeno a 8 nakonec zmraženo. ![]()
Měli jsme delší kultivaci, ICSI a bylo to nějak cca 33 000,–Kč a k tomu stimulační injekce a léky 3700Kč…myslím, že tak nějak to bylo ![]()