Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 Žanet co pohovor? My dnes byli taky a pocity smíšené… Velmi smíšené
![]()
@Štěpánka88 Díky, no čeká mě teď laparka a pročištění vejcovodu, zatím zkusíme homeopatii, na nový pokus teď nemáme, šetřit budeme na další min. přes půl roku…tak se budem snažit zatím přirozenou cestou.
@aliko a kde jste byli na přípravce nebo kde, nějak mi to uniklo? promiň
jinak my měli něco přes 500 otázek mazec
a pohovor, celkem masakr
dost nás tlačil co bylo v dětství atd. rozbrečela jsem se i? ![]()
@sharka84 tak to je m Šári moc líto drž se kočko
, pobreč si ![]()
@Žaneta66 Ahoj, plakat budu asi večer, nějak nebyl ještě čas, hned co jsem se to dozvěděla jsem běžela pro dceru do školky a jeli jsme busem do Svinova do Hornbachu, kde nás čekal manža, pak hned do Globusu a teď jsme dojeli domů. Koupila jsem si víno, že si večer s manželem dáme. Zatím mi to tak nějak nedochází, ale po MS musím jednat, objednat se na to laparo, začít s těmi homeopatiky…já to nevzdám
![]()
tý jo Žani, to až tak vás tam zpovídali? jéjda, to bych asi psychicky nedala…teď je to nějaké přísné…
@Žaneta66 měli jsme první psych. pohovor, testy a tak. Hodně testů, kreslení obrázků, hovor jen okrajově. Uvidíme příště. Výroky v testech, kde hodnotíš jestli souhlasíš nebo ne mi přišly docela mimo. ![]()
To byl na vás docela pes, když tě rozbrečel.
nevím, ale nemají empatii v popisu práce? ![]()
@aliko tak to jsi měla jako my, vy teda první máte testy a pak budete čekat na přípravku asi ![]()
testy fakt trošku mimo realitu ![]()
@Žaneta66
@Danďuška
Tak se obávám, že mě ten prednison fakt nemine, ach jo! ![]()
Příspěvek upraven 19.05.15 v 23:06
@sharka84 To mě moc mrzííí
…příště už to musí vyjít! ![]()
Mám známou, která taky byla na IVF 2×, pak si udělali přestávku…no a jak byla tak nějak přestimulovaná, tak se jim to podařilo
tak nezoufej, třeba ani ty penízky nebudete potřebovat ![]()
@aliko @Žaneta66 vy žádáte o adopci? Tak to opravdu klobou dolů
fandím Vám…
a držím palce at Vám to jde jako po másle ![]()
My jsme teprve na začátku s našim bojem o mimi cca 3 roky, jakože rok v Eurofertilu, ale jestli se nám to nebude dlouho dařit asi budeme nad touto variantou uvažovat ![]()
@Žaneta66 @Danďuška a jestli se můžu zeptat, nějak mi unikla informace, v jaké jste fázi s mimi teď…myslim v Eurofertilu? ![]()