Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@UnkaM Ahoj, docela to jde, tak snad to taky dobře dopadne pro obě z nás. To čekání je šílené!
@Paja1234
No mi to povidej! V patek bych zkusila test. Jsem zvedava…priznaky zadne ( nebo se snazim nepozorovat se).
Pavli, jsem moc rada, ze jsi tady, ze jsi se neztratila ![]()
@UnkaM Taky se snažím nepozorovat se, ale víš jak…Po tolika pokusech už to dost dobře nejde. Jinak taky příznaky žádné. V pátek testnem a uvidíme ![]()
@Paja1234
Ano, do te doby se opatruj, odpocivej ve stinu, vsak vis
.
@UnkaM Taky se opatruj a hlavně zas pisni, klidně i do SZ, budu zase na příjmu k večeru. Jj, v těch vedrech teď fakt jedině ve stínu ![]()
@Evenka
No ani Ti nevim-je tam takovy slaboucky dusik -jsem 11dni po ET. Co myslis?
Ani nedejcham, holky. V nedeli zkusim jeste jeden a v pondeli jsem objednana na krev.Tam uz to bude jistota. Fakt nevim-je mi divne-coz si myslim, ze je z nervu. No a nebo taky ne…
@UnkaM To je nadherny dusik!
Parada! Moc gratuluji. Uplne jsem se rozneznila, predstavila jsem si sebe pred par dny. ![]()
Ahoj, chodím do EF 7 měsíc, teď mě čeká laparka, měli jste taky? A nějaké zkušenosti a zda vám pomohla? prý se taky platí. ![]()
@UnkaM Krasne!! Taky jsem si vzpomela na pocit pri objeveni druhe carky!!
Je to pocit k nezaplaceni!! Moc gratuluju a opatruj se ![]()
Holky musim rict, ze co inseminujeme, mam naprosto tabulkove cykly… ten posledni 28 dni. Tudiz dnes 1dc… bohuzel zase nic
![]()