Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@UnkaM jo, aleživot jde dál, ale my už máme 12 letéh kluka a v EF mme 2 mražáčky ani si je nemám chuť zavádět,
už s tím přístupen nevím, byla jsem normálně u svého gyn. a divil se, že nás neposlali na imuno testy dále neudělali průchodnost atd.tak to beru tak nějak už nad věcí
Ty se drž
vím bolí to, ale čas to vyléčí, vím je t klišé jak to každý říká a taky jsem si ostatních myslela, že jen blbě kecají, ale je to bohužel tak ![]()
Dobrý večer holky, mám pocit, že se nám to tady pěkně rozjíždí s postupem a jednáním pana doktora. No aspoň ty né zrovna nejlepší pocity mohu sdílet
![]()
@adamos
Copak se Ti prihodilo? Podel se s nami o sve zkusenosti! Jsem rada, ze ten pocit nemam jen ja.
Jsem po neúspěšném IVF darovánými vajíčky to se stává, ale pan doktor se na mně podíval jen jak roste sliznice a to bylo vše, žádné vyšetření nic… jen hormony.
@adamos
nNo tak tady je neco spatne… Jak dlouho uz sem chodite?
Od dubna, máme jednu zmrzlinku, tak jsem zvědavá zdá dojde k dalšímu pokusu. Zaplatili jsme 45.000,– plus doplatky na léky a to nám bylo řečeno, že to bude max 35000,–ale mám 10ti letého syna a to je můj miláček, příští týden se máme pŕijít domluvit co a jak.
@Michy35 Snad ano měli by…
Jen nevím, zda se musí na takové vyšetření na lačno ![]()
@Seline Ahoj
Já nevím, ale mám pocit, že ty imunologické testy v Eurofertilu jsou jen základní. Rozhodně lepší jsou v Praze.
@adamos
To je silene…zmrlicka vyuzijte, to by vyla skoda, ale dalsi pistup bych si u nich velmi rozmyslela. Nasla jsem centrum, kde se leky na stimulaci plati minimalne nebo vubec.
Dve usmevaveni sestricky renome tohoto centra nezachrani…
To je pravda, sestřičky jsou skvělé, ale na p.dr. je toho zřejmě moc
a jaké je to centrum a kde prosím? Řekli jsem si, že teda zavedem zmrzlinku a konec, ale co kdyby… ![]()
@adamos tak my použili dárce a pro změnu spermie, když už napoprvé se nevyvinulo ani jádro a to jsme oba zdraví a manža šel do toho a moc jsem mu za to vděčná a ze 17 vajíček pouze 3 blastocysty a prý je to vše na dobré cestě a nic, tak nevím kde je problém
![]()
dyž jsem panu doktorovi řekla, že ty dvě nechci zavádět, že žádáme o adopci, tak na mne vyjel
, tak nevím jestli jim jde jen o prachy ![]()
@adamos @Žaneta66 - holky, prachy prachy prachy…
Uz jsme objednani (cekaci doba 14dni!!!) Do FN Olomouc. Statni nemocnice, ne bezcitny byznys zalozeny na nestesti druhych.
@UnkaM taky mám ten pocit z dr. Jaroše, ze začátku super, teď jen tlačí do umělka. Mam za sebou iui, první se asi zdařilo ale po 14 dnech odešlo. Takže teď jsem si vyžádala laparoskopii. A nebýt sestry tak ani nevím že to stojí peníze, tzv. Dle me obvoďačky se za to neplatí ![]()
@budulka
Ano, uplne stejne! Prvi dojem ok a pak se nestacime divit. Laparo se neplati!!! Ale u dr. Jarose se plati i za dobry den. Dekuji nechci, at mu ten jeho cirkus sponzoruje nekdo jiny ![]()
Nasli jsme si statni centrum v Olomouci.
Holky nedejte se!