CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
15.7.15 22:14

@UnkaM jo, aleživot jde dál, ale my už máme 12 letéh kluka a v EF mme 2 mražáčky ani si je nemám chuť zavádět, :nevim: už s tím přístupen nevím, byla jsem normálně u svého gyn. a divil se, že nás neposlali na imuno testy dále neudělali průchodnost atd.tak to beru tak nějak už nad věcí

Ty se drž :hug: :hug: :hug: vím bolí to, ale čas to vyléčí, vím je t klišé jak to každý říká a taky jsem si ostatních myslela, že jen blbě kecají, ale je to bohužel tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.15 22:22

Dobrý večer holky, mám pocit, že se nám to tady pěkně rozjíždí s postupem a jednáním pana doktora. No aspoň ty né zrovna nejlepší pocity mohu sdílet :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
15.7.15 22:30

@adamos
Copak se Ti prihodilo? Podel se s nami o sve zkusenosti! Jsem rada, ze ten pocit nemam jen ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.15 22:35

Jsem po neúspěšném IVF darovánými vajíčky to se stává, ale pan doktor se na mně podíval jen jak roste sliznice a to bylo vše, žádné vyšetření nic… jen hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.7.15 05:58

@adamos
nNo tak tady je neco spatne… Jak dlouho uz sem chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.7.15 08:04

UnkaM

Od dubna, máme jednu zmrzlinku, tak jsem zvědavá zdá dojde k dalšímu pokusu. Zaplatili jsme 45.000,– plus doplatky na léky a to nám bylo řečeno, že to bude max 35000,–ale mám 10ti letého syna a to je můj miláček, příští týden se máme pŕijít domluvit co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.7.15 08:12

@Michy35 Snad ano měli by… :nevim: :D Jen nevím, zda se musí na takové vyšetření na lačno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.7.15 09:17

@Seline Ahoj :mavam: Já nevím, ale mám pocit, že ty imunologické testy v Eurofertilu jsou jen základní. Rozhodně lepší jsou v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.7.15 09:57

@adamos
To je silene…zmrlicka vyuzijte, to by vyla skoda, ale dalsi pistup bych si u nich velmi rozmyslela. Nasla jsem centrum, kde se leky na stimulaci plati minimalne nebo vubec.
Dve usmevaveni sestricky renome tohoto centra nezachrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.7.15 10:53

UnkaM

To je pravda, sestřičky jsou skvělé, ale na p.dr. je toho zřejmě moc :think: a jaké je to centrum a kde prosím? Řekli jsem si, že teda zavedem zmrzlinku a konec, ale co kdyby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
16.7.15 14:37

@adamos tak my použili dárce a pro změnu spermie, když už napoprvé se nevyvinulo ani jádro a to jsme oba zdraví a manža šel do toho a moc jsem mu za to vděčná a ze 17 vajíček pouze 3 blastocysty a prý je to vše na dobré cestě a nic, tak nevím kde je problém :nevim: :think:

dyž jsem panu doktorovi řekla, že ty dvě nechci zavádět, že žádáme o adopci, tak na mne vyjel :nevim:, tak nevím jestli jim jde jen o prachy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.7.15 15:11

@adamos @Žaneta66 - holky, prachy prachy prachy…
Uz jsme objednani (cekaci doba 14dni!!!) Do FN Olomouc. Statni nemocnice, ne bezcitny byznys zalozeny na nestesti druhych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.7.15 16:11

@UnkaM taky mám ten pocit z dr. Jaroše, ze začátku super, teď jen tlačí do umělka. Mam za sebou iui, první se asi zdařilo ale po 14 dnech odešlo. Takže teď jsem si vyžádala laparoskopii. A nebýt sestry tak ani nevím že to stojí peníze, tzv. Dle me obvoďačky se za to neplatí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.7.15 16:23

Kde jsou prosím nějaké státní, aby to nebylo jen o penězích :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.7.15 17:12

@budulka
Ano, uplne stejne! Prvi dojem ok a pak se nestacime divit. Laparo se neplati!!! Ale u dr. Jarose se plati i za dobry den. Dekuji nechci, at mu ten jeho cirkus sponzoruje nekdo jiny :cert:
Nasli jsme si statni centrum v Olomouci.
Holky nedejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital