CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
1.9.15 13:37

Ahoj holky, my se s manželem vracíme do EF po dvou letech pro naše bojovníčky :), které máme zamražené :D. Tento týden se po dlouhé době uvidíme s Dr. Jarošem a věříme, že vše bude probíhat v podobném duchu, jak před dvěma lety. :lol:
Mou zkušenost z EF hodnotím kladně a těšíme se na sestřičky, které nám vždy zvednou náladu :pankac: :dance:. Věřím, že i te´d se nám to brzy povede. Všem Vám držím palečky, at se nám to všem brzy povede. Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
1.9.15 19:24

Holky, to je fajné, číst takové krásné příspěvky. :dance: Tolik dětí z Eurofertilu. :potlesk: @Terencka určitě se vám brzy povede a navážete na předchozí úspěch. :hug:
@včelí medvídci Děkuji a hodně štěstí i vám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.15 09:39

úspěšná pomoc eurofertilu

Ahojky, zdravím všechny, co se týče Eurofertil začali jsme jezdit v lednu a nyní už jsme 8 týdnu těhotenství, takže celkem rychle a úspěšně, Na třetí pokus inseminace. Eurofertil v Ostravě mohu jen doporučit. Důležité je to nevzdat při prvních nezdarech. Hodně štěstí dalším nastávajícím maminkám. :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
99
3.9.15 13:35

Ahoj, nám taky vyšel poslední pokus inseminace. Za 3 měsíce v Eurofertilu úspěšnost. Ale ve 13tt zjištěno zamlklé těhotenství (10tt). Byli jsme spokojeni, tak až se budem moct snažit, Eurofertil opět navštívíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 08:06

@Rane muzu se zeptat, devcata po revizi, kdy vam prisel menses? Ja uz cekam pet tydnu a porad nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.9.15 08:45

@Evenka no já jsem teprve 3 týdny po revizi, tak stále čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 09:08

@Rane ja uz se nemuzu dockat dalsiho pokusu, tak pocitam kazdy den. Jestli se muzu zeptat, kdy se zacnete zase snazit? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.9.15 09:23

@Evenka Nám doktorka říkala, že po 1 menstruaci to můžeme zkusit. Ale vyžádala jsem si ještě genetické a imunologické testy. Tak ještě uvažujeme, jestli to nezkusíme až budeme mít všechny výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 09:44

@Rane ja byla na vsech testech pred otehotnenim a vsechno v poradku, ve zprave z nemocnice psali, ze pitva mimiska zadnou chybu nenasla, presto v desatem tydnu konec :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.9.15 12:46

@Evenka nám taky na nic nepřišli (taky v 10tt) a jen nám bylo řečeno, že se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 12:57

@Rane pry je 50% sance na donoseni miminka, takze ja to beru tak, ze uz jsme si tech spatnych 50% vybraly a ted pujdeme pro tech nadhernych 50%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
7.9.15 13:56

@Terencka Tak možná o vás mi dnes pan doktor vyprávěl :D Samozřejmě nezminoval jmeno nebo tak, ale povídal mi, že po dvou letech mu přijel pár, který si bude nechat zavádět svoje zmrzlinky :) :) Držím palce ať vše proběhne jako u prvního dítka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.9.15 11:26

Anetulina: Ahojky, jo jo už jsme byli v EF i s manželem a v dalším cyklu si pujdeme pro své mražačky :lol: :dance:. Už se nemůžeme dočkat :).
Byli jsme překvapení, jak se nástěnka rozrostla o tolik miminek :potlesk:.Také jsme byli překvapení, že jsou tam nové embryoložky :). Na první pohled moj příjemné a hlavně mají úsměv na tváři, který nás zahřál na duši, a to si myslím všechny tady moc potřebujeme :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.15 08:22

Ahoj kecalky, doufám, že nevadí, že se přidám.
My chodíme do EF s přestávkama už cca 9měsiců a nemůžu říct křivého slova :pankac:. Prošli jsme 2 inseminacemi, bohužel neúspěšně. Víceméně jsme to chtěli jen zkusit, protože manželův spermiogram není nic moc. Tak jsme se s panem doktorem dohodli na IVF. Na punkci jsme byli před necelým měsícem. Vajíček bylo 5, oplodnily se 4, ale pak se nějak zpomalovaly, nebo měly nějaké vykuoly či co to :-) Ted jsem po ET 1 embryja a v pondeli jdu na krev, tak se modlím aby to vyšlo hned na poprvé :andel: A když ne, tak jdem hned po 2měsících do dalšího. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
9.9.15 09:15

@Bonnienka drzim palecky, at se vse podari :potlesk: :andel: a v pondeli pozdravuj sestricky (od Evy) :mavam: uz se taky brzy chystam na navstevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí