Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, my se s manželem vracíme do EF po dvou letech pro naše bojovníčky
, které máme zamražené
. Tento týden se po dlouhé době uvidíme s Dr. Jarošem a věříme, že vše bude probíhat v podobném duchu, jak před dvěma lety. ![]()
Mou zkušenost z EF hodnotím kladně a těšíme se na sestřičky, které nám vždy zvednou náladu
. Věřím, že i te´d se nám to brzy povede. Všem Vám držím palečky, at se nám to všem brzy povede. Zatím ![]()
Holky, to je fajné, číst takové krásné příspěvky.
Tolik dětí z Eurofertilu.
@Terencka určitě se vám brzy povede a navážete na předchozí úspěch. ![]()
@včelí medvídci Děkuji a hodně štěstí i vám. ![]()
Ahojky, zdravím všechny, co se týče Eurofertil začali jsme jezdit v lednu a nyní už jsme 8 týdnu těhotenství, takže celkem rychle a úspěšně, Na třetí pokus inseminace. Eurofertil v Ostravě mohu jen doporučit. Důležité je to nevzdat při prvních nezdarech. Hodně štěstí dalším nastávajícím maminkám.
![]()
Ahoj, nám taky vyšel poslední pokus inseminace. Za 3 měsíce v Eurofertilu úspěšnost. Ale ve 13tt zjištěno zamlklé těhotenství (10tt). Byli jsme spokojeni, tak až se budem moct snažit, Eurofertil opět navštívíme.
@Rane muzu se zeptat, devcata po revizi, kdy vam prisel menses? Ja uz cekam pet tydnu a porad nic ![]()
@Evenka no já jsem teprve 3 týdny po revizi, tak stále čekám.
@Rane ja uz se nemuzu dockat dalsiho pokusu, tak pocitam kazdy den. Jestli se muzu zeptat, kdy se zacnete zase snazit? ![]()
@Evenka Nám doktorka říkala, že po 1 menstruaci to můžeme zkusit. Ale vyžádala jsem si ještě genetické a imunologické testy. Tak ještě uvažujeme, jestli to nezkusíme až budeme mít všechny výsledky.
@Rane ja byla na vsech testech pred otehotnenim a vsechno v poradku, ve zprave z nemocnice psali, ze pitva mimiska zadnou chybu nenasla, presto v desatem tydnu konec ![]()
@Evenka nám taky na nic nepřišli (taky v 10tt) a jen nám bylo řečeno, že se to stává.
@Rane pry je 50% sance na donoseni miminka, takze ja to beru tak, ze uz jsme si tech spatnych 50% vybraly a ted pujdeme pro tech nadhernych 50%
@Terencka Tak možná o vás mi dnes pan doktor vyprávěl
Samozřejmě nezminoval jmeno nebo tak, ale povídal mi, že po dvou letech mu přijel pár, který si bude nechat zavádět svoje zmrzlinky
Držím palce ať vše proběhne jako u prvního dítka ![]()
Anetulina: Ahojky, jo jo už jsme byli v EF i s manželem a v dalším cyklu si pujdeme pro své mražačky
. Už se nemůžeme dočkat
.
Byli jsme překvapení, jak se nástěnka rozrostla o tolik miminek
.Také jsme byli překvapení, že jsou tam nové embryoložky
. Na první pohled moj příjemné a hlavně mají úsměv na tváři, který nás zahřál na duši, a to si myslím všechny tady moc potřebujeme
.
Ahoj kecalky, doufám, že nevadí, že se přidám.
My chodíme do EF s přestávkama už cca 9měsiců a nemůžu říct křivého slova
. Prošli jsme 2 inseminacemi, bohužel neúspěšně. Víceméně jsme to chtěli jen zkusit, protože manželův spermiogram není nic moc. Tak jsme se s panem doktorem dohodli na IVF. Na punkci jsme byli před necelým měsícem. Vajíček bylo 5, oplodnily se 4, ale pak se nějak zpomalovaly, nebo měly nějaké vykuoly či co to
Ted jsem po ET 1 embryja a v pondeli jdu na krev, tak se modlím aby to vyšlo hned na poprvé
A když ne, tak jdem hned po 2měsících do dalšího. ![]()
@Bonnienka drzim palecky, at se vse podari
a v pondeli pozdravuj sestricky (od Evy)
uz se taky brzy chystam na navstevu ![]()