CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
28.10.15 17:17

@Žaneta66 :roll: ne nezlobim jsem rada ze jsi mi to tak napsala :) ja se jen bojim dalsiho zklamani :,( cele jsem to obecela:-(a doktor tvrdi ze da krk za to ze otehotnim v dalsim cyklu.ono to zni krasne anadejne :dance: :dance: tak jiste ze do toho pujdem a je to i hlavne o psychice nebot ten doktor vi ze na nej da ta zena co chce dite tak presne vi co ji ma rict…jeste nehazim flintu do zita mame mrazacky tak treba…to nejnarocnejsi mam za sebou ta stimulace atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 17:21

@Bonnienka dekuji jo je super ze mame jeste nadeji:-)my daly za to 31 tisic ale nelituji penez jen mi bylo lito ze to nevyslo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.10.15 18:04

@tuku my máme z EF dítě :srdce: (až na třetí pokus ivf teda) a stejně už bych tam nešla :think: pro druhé dítě jsme jeli k dr. Machačovi do Olomouce a vyšel nám hned první pokus, a to máme ještě 7 kvalitních vyhatchovaných blastocyst v mrazáku a cena nižší než v EF bez mražení :mrgreen: a přístup taky někde jinde a nikdy jsem nečekala déle než 10 minut, takže asi tak ;) ve všech centrech opravdu není stejná úspěšnost (v Olmiku je to 43%, oproti těm 25 co ti řekli v EF) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
28.10.15 18:10

@Bonnienka :) Já mám teď naplánovanou stejnou stimulaci, jsem zvědavá, jak budou moje vaječníky reagovat. :) Došlo u tebe na mrazáčky? Věřím, že ano. A hlavně co embryo transfer, myslím, že už těch 14 dní odpočítáváš, že? :hug:
@tuku Jen tak dál, holka, pozitivní myšlení je důležité. A je super, že máte mrazáčky. :dance:
@Žaneta66 Držím palce, abyste miminko měli brzy doma. :andel:
@Misane Krásná zpráva. Takových by mohlo být víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 18:18

@Campari1 dekuji ja tam nasedela hodin a hodin jako vsechny ostatni:-(a hlavne po kazde inseminaci hned automaticky objednavaji na dalsi pokus a laparoskopii jsem si musela sama o ni rict. A to jsem jeste zaplatila 2500kc :roll: a rekl mi ze nebudeme hledat problem proc to nejde ale ze je treba ho resit a jeste se chci zeptat :oops: na choulostive tema neplacl nekdy nekoho lehce pres zadek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
28.10.15 18:19

@Campari1 Čtu v podpisu, že jsi čerstvě těhulka, gratuluji. :dance: Krásné a hned na poprvé ten druhý pokus. :) Nemůže to být i tím, že dr. Machač už znal reakci na předešlé stimulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.10.15 18:25

@Aluška82 nemůže - stimulovala jsem jinými injekcemi ;) vůbec ho mé předešlé stimulace nezajímaly :mrgreen: z 13 zralých vajíček bylo 8 hatchujících blastocyst, to v EF vždy z jakéhokoliv množství vajíček záhadně zůstala 3 embrya a jen dvě na zavedení a třetí se nehodilo na mrazení :roll: ale to je fuk, nepíšu to tu, abych obhajovala Machačovu kliniku, jen že jsme si s mužem udělali obrázek sami 8)
@tuku to placení za laparku je taky humus, taky jsem musela cálovat :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.10.15 18:33

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Už jsem se tady před nějakou dobou objevila, ale pak se zas odmlčela, nějak jsem neměla sílu se vyjadřovat. :( Pro objasnění situace: v EF jsem podstoupila 6 IUI, 4 IVF a 1 KET a výsledek NIC - zruinovalo mě to psychicky i finančně a miminko nikde…Myslím si, že je to nechutné tahání peněz z lidí a vydělávání na lidském neštěstí. Omlouvám se, že jsem se tak rozohnila, ale jak tady čtu, nejsem sama kdo má takový názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 18:34

@Campari1 rekly mi ze mam hodne nekvalitni vajicka ze z 25mi zustalo jen 6a z tech 6ti jen tri. a ze ty dve na dalsi pokus jsou prvotridni to jako to prvni nebylo prvotridni? tak proc mi ho zavadel? napred ze nebude mit asi co mrazit a pak najednou ze mam tri. a v den transferu jsem poradne nevedela zda ho budu vubec mit az mi sestra rekla ze budu muset cekaz tak dve hodiny a ze transfer bude.me to pripadalo tak odbyte ze at se rychle zbavi a pak jen fakturu a sup domu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.10.15 18:37
njn, klasika :roll: rychle pryč :oops:
@tuku píše:
@Campari1 rekly mi ze mam hodne nekvalitni vajicka ze z 25mi zustalo jen 6a z tech 6ti jen tri. a ze ty dve na dalsi pokus jsou prvotridni to jako to prvni nebylo prvotridni? tak proc mi ho zavadel? napred ze nebude mit asi co mrazit a pak najednou ze mam tri. a v den transferu jsem poradne nevedela zda ho budu vubec mit az mi sestra rekla ze budu muset cekaz tak dve hodiny a ze transfer bude.me to pripadalo tak odbyte ze at se rychle zbavi a pak jen fakturu a sup domu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.10.15 18:40

@Paja1234 a proč jste nezměnili centrum? :think: já už to beru tak, že když si kupuju službu a nejsem s ní spokojená, jdu jinam :think: furt je to v podstatě obchod :think: byli jsme s mužem rozhodnutí, že ten třetí pokus tam bude poslední, ať to dopadne jakkoliv, a to jsem ho ještě musela přemlouvat, muž chtěl jít jinam už dříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 18:43

@Campari1njn:-(mame tam jeste dva mrazacky tak to jeste zkusime ale priteli se nejak ten doktor nelibi:-(ze z nej citi nejakoz negativitumy jsme mu ukradene jestli se trapime :,( ze nejsme tehotne ja si myslin ze to je hodne o penezich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.10.15 18:46

@Campari1 Jo, teď se biju taky do hlavy :zed: Ale je pravda, že jsem jim ze začátku hodně věřila asi jako každý, kdo tam jde…Člověk jde slepě za svým, protože doufá, že na konci snažení budou vytoužené // zvlášť když jsme s manželem oba v pohodě. No a na tom si cary staví celý svůj byznys. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 18:46

@Paja1234 to je mi opravdu lito:-(co jsi musela prozit ja byla jednou na ivf a je to sileny na psychiku:-(:-(a rekly ti aspon nejakou diagnozu nebo jen vzdy nebojte priste to vyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 18:49

@Paja1234 ano presne tak :,( :,( je to hodne smutneee jak rikam uz jsme do toho investovaly tak jeste to zkusime alemam strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí