CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
21.10.15 17:29

@Danďuška Dekuji, jsi hodna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.10.15 17:31

@Danďuška Dekuji, jsi hodna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
21.10.15 18:12

@Anetulina dej pak vědět nebo i foto ráda se poměju fotečkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.10.15 12:45

Ahoj holky, po nejake dobe Vas jdu zase pozdravit. Ja jsem po 2. punkci a cekam na ET. Vajíček bylo 12, tak doufame s manzelem, ze bude i na mrazacky :srdce: :potlesk:. Na druhou stranu jsem ted tak v pohodě, že veřím, že to tentokrat musí vyjít hned z čerstvého embryjka :roll: :dance:. No uvidíme. Akorát tech 14dni zase bude nekonecne dlouhych :-(
Anetulinka i to se stava, ale bylo by to teda super. Na posledni chvili pred IVF :-) Tak pak dej zpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.10.15 11:22

Ahoj devcatka,, nejste nektera z Havirova nebo okoli a nemuzete mi pujcit do pondeli jednu naplast Extrapatch prosim? Mam dnes zacit stimulaci na ket a zrejme jsem krabicku pri uklidu vyhodila. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.10.15 15:38

Ahojte holky dlouho jsem tady nebyla zítra mě čeká první kontrola po stimulaci držím všem palce pak povím kdy pujdu teda na zakrok IVF náš první :srdce: :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
25.10.15 18:36

@nikinka 123 Přeji dobré zprávy. :) Já tam byla v pátek, domluvit se co a jak. V listopadu mě čeká druhé IVF. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
25.10.15 18:43

@Bonnienka Ideální počet vajíček, to by bylo, aby na mražáčky nebylo. :) Těch 14 dní je šílených, ale utečou. :hug: Můžu se zeptat, čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
26.10.15 13:59

@Žaneta66 @Danďuška Tak u mne to byl planý poplach, MS dorazila…sice s pětidenním zpožděním, ale dorazila :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
26.10.15 14:03
@Aluška82 píše:
@nikinka 123 Přeji dobré zprávy. :) Já tam byla v pátek, domluvit se co a jak. V listopadu mě čeká druhé IVF. :dance:

me ted v rijnu první IVF :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
26.10.15 14:15

@Anetulina možná to byla jen taková předzvěst, že se teď IVF povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.10.15 19:07

Zdravím všechny nastávající maminky teď jsem dostala dobrou zprávu moje kamarádka chodí taky k panu doktorovi Jarošovi. A je těhotná jeto její druhé ivf. Které už jí vyšlo. Mám velkou radost z úspěchu našeho centra. Nás to čeká v lednu všem nam přeji hodně štěstí a vytoužené uzlicky. :pankac: :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.10.15 12:23

:roll: :) ahoj holky jsem tady nova a chtela bych se s vami podelit o zkusenosti s EF :) pripadne prohodit par slov se snazilkama jako jsem ja :lol:.Chodime do EF jiz od ledna tohoto roku na doporuceni me gynekolozky.Po zdravotni strance jsem i ja i muj partner v poradku ;).Mame jiz kazdy dite z minuleho vztahu. Spolu se snazime jiz dva roky skoro.Pan doktor prijemny, sestricky bozi :D :D po odberech jen zakladnich jsme podstoupily inseminace celkem 6×.bez uspechu. Pak v rijnu IVF odebrano 25vajicek z toho se chytlo 6 a pouze 3 zustaly kvalitni ve stadiu blastocysty. Jedno zavedeno ale bez uspechu.Dve mame zamrazene :potlesk:a v listopadu jdeme na KET.Mam smisene pocity pan doktor mi rekl ze zarucene v dalsim cyklu otehotnim pri KET. Partner mu moc neveri, mysli si ze je to jen o penezich.Ja doufam ze to vyjde ale nevim :think: mate nektera taky takovy pocit ze je zdimarna penez? prvni pokus je prej jen zkusebni hned na sale mi rekly ze je stejne jen 25procent sance jakoby automaticky pocitaly s tim ze budou dalsi pokusy dekuji za komentare a doufam ze si tady s vama pokecam :dance: pekny den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
28.10.15 14:18

@tuku já už to tady psala vícekrát, nechci působit zlé, ví hodně kočenám se to povedlo a přeji jim to :lol:, :hug:, hlavně těm co dítko nemají, my máme 12 letého kluka a máme 6 IUI za sebou 2IVF, první bez jádra a vše jsme platili, druhé jsme vzali i dárce spermatu protože manža to měl na hraně z 17 vajec je 3 blastocysty, 1 zavedena a nic, celkem jsem si z toho nic nedělala, došlo mi to až po týdnu, zhroutila jsem se z toho, máme zvedené a mezi tím vším jsme prošli přípravkou na adopci nebo PP a mohu říct, že mi to otevřelo oči a ani ty 2 nechci zavézt, prostě je to jen o penězích a taky už o zdraví nic jiného :(, ale je to jen můj názor, doufám, že se nezlobíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.15 15:40

Aluska: stimulovala jsem se gonalem a na konci cetrotidem. Za léky jsem platila 4600kc což je min jak minulé. :lol:
Tuku: tak perfektní je že máte mrazacky :dance:. Aspoň nebudeš muset zase pichat hormony. To je na tom, teda aspoň pro mě to nejhorší :oops:. Pan doktor vzdycky velmi upovidany a sestřičky mas pravdu že jsou super. Vždycky se posmejeme :pankac:. A tahání peněz? Nemyslím si, že je to cíleně. Bohužel je to u nás tak, že doplacime i přes úhradu z pojišťovny docela velké peníze. Ale co vím od kamarádek co chodily do fertimedu, gyncentra tak že EF je nejlevnější centrum. Je to běh na dlouhou trať, taky uz jsme do toho dali par desitek tisic, ale musíme věřit, že to vyjde co nejdříve :dance:.

Zanetta66: A proč ještě nevyužije té tu možnost KET když máte mrazacky? Není skoda je tam nechat? To se pak nejak rozmrazuje a likviduje ne? Třeba to vyjde a k adopci ani nedojde. Kdybys měla jít do další stimulace tak nereknu ale tak? Však je to tvé rozhodnutí jen mě by to asi nenechali v klidu a vyčerpala bych vše co tam mám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí