CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
2.11.15 11:17
@Campari1 píše:
@nikinka 123 30 folikulů bez uspání?? 8o to tě obdivuju, já bych byla teda poseroutka :oops: držím palce :palec:

díky, je to tady na zub ale je to to samé i v mém připade nebo prostě i když člověk jde s něčím jiným Ošetření v analgosedaci

Pokud je návštěva zubního lékaře a ošetření chrupu pro Vás značně stresující záležitostí, dovolujeme si Vám nabídnout zubní ošetření v tzv. řízené sedaci / analgosedaci. Jedná se o farmakologicky vyvolaný stav, při kterém jsou pocity strachu a stres zcela odstraněny, ošetřovaný pacient pospává v průběhu celého výkonu. Na průběh zubního ošetření si navíc nepamatuje. Tento stav lze navodit vysoce bezpečným preparátem Dormicum Roche (Midazolam) nebo Propofol. Stav je vnímán pacienty velmi příjemně a vždy je hodnocen značně pozitivně. S uvedenou metodou jsou již mnohaleté klinické zkušenosti.

Analgosedace (řecky an=bez, algos=bolest) je stav navozený kombinací analgetika se sedativem. Cílem je utlumit bolest, zklidnit pacienta a uvolnit svaly. Při analgosedaci nedochází k bezvědomí jako u celkové anestézie a pacient dýchá sám, proto analgosedace představuje mnohem menší zdravotní zátěž pro organismus, je u ní tedy mnohem menší riziko komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
2.11.15 20:10

@Evenka Plně s tebou souhlasím. :)
@nikinka 123 Ať vše zítra dobře dopadne a spousty zdravých oocytů přeji. :dance: Chodíš do Eurofertilu? Nevěděla jsem, že dělají OPU s analgosedací. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.11.15 18:00

Nikinka123: tak to moc držím palce na opu, ale folikulu mas hodně. Snad bude vše OK a mas můj obdiv tolik folikulu bez anestezie. Kam chodis do CARu? V eurofertilu to myslim dělají jen u malého počtu folikulu.
Evenka: lip bych to nenapsala
Campari: nerikam ze mi vadi negativní názory na EF. Každý ať si udělá svůj obrázek. Ale proč se vydává pod anonymem?
Jak píše Evenka vsak ta paní anonymní si může koupit celou krabičku léků v lekarne sama a využije jen polovinu. Věřím, že pan doktor s tím určité mít problém nebude. Nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.15 08:56

@Bonnienka ja zas dokazu anonym pochopit, zvlast po tom, co tu nekdo napsal, ze si to p. Jaros cte. Cetla jsem anonymy vsechny. A nezlob se, prijde mi, ze jsi z toho vyzobla jen neco, a tim padem je to vytrzene z kontextu.
Ja sama mam podobnou zkusenost jako jedna anonymka. A jsem spise smutna z toho, jakou zkusenost ve me EF zanechal.
Ono je dobre si taky uvedomit, ze ne vsichni si mohou dovolit hradit ivf sami a bez mrknuti oka a pak pet ody na to, jak jim kdejake odborne centrum pomohlo. Ja tam sla resit svuj zdravotni problem a nektere veci me taky zarazely, nedostala jsem takovou podporu, jakou jsem potrebovala, i kdyz jsem si o ni nekolikrat rekla. Cemu jsem nerozumnela, na to jsem se ptala. Vetsinou jsem si pak pripadala jak pitomec, co otravuje (ano vetsinou i od jindy milych sestricek), nebo byla „odbyta“ ze je to tak a tak a pisemne nemela nic. Za radu veci se plati. Tak bych automaticky cekala vytistenou zpravu do ruky. :nevim: tak se to deje i na me domovske gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.15 10:40

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak se to snažím napravit :D. Jak jsem psala, měli jsme před sebou KET a šli jsme si pro své bojovníčky, ale na poprve se nám to nepovedlo :,(. Nevzdali jsme to a šli si pro další :-). Včera byly odběry kve a hodnotu mám 289 jupííííííí, takže hlásím druhé těhotenství, které se mi podařilo díky EF :srdce: :srdce:.
Každá máme svou zkušenost z CAR, někdy jsou to pro nás pro všechny těžké chvíle a tyky beznaděj, ale holky PROSÍM, důležité je se nevzdávat a bojovat!!! My taky bojovali a nevzdali se a čekáme druhého potomka. Přeji to každé z Vás ze srdce, jen je důležité se nevzdat.
Všem tady držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.15 10:50

Bonnienka: Přidávám se k reakci na ANONYM:
Máš pravdu, pokud něčemu nerozumím, zaptám se, ikdyby to mělo být pořád a pořád dokola a né, pak jít na diskusi a zhazovat už tak náročnou práci CAR a ještě k tomu pod anonymem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.11.15 11:07

@Terencka. Moc gratuluji a přeji pohodové těhotenství. Nás to čeká v lednu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.15 12:52

Budu držet palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.11.15 19:37

moc gratuluji:-)

@Terencka píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak se to snažím napravit :D. Jak jsem psala, měli jsme před sebou KET a šli jsme si pro své bojovníčky, ale na poprve se nám to nepovedlo :,(. Nevzdali jsme to a šli si pro další :-). Včera byly odběry kve a hodnotu mám 289 jupííííííí, takže hlásím druhé těhotenství, které se mi podařilo díky EF :srdce: :srdce:.
Každá máme svou zkušenost z CAR, někdy jsou to pro nás pro všechny těžké chvíle a tyky beznaděj, ale holky PROSÍM, důležité je se nevzdávat a bojovat!!! My taky bojovali a nevzdali se a čekáme druhého potomka. Přeji to každé z Vás ze srdce, jen je důležité se nevzdat.
Všem tady držím palečky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.11.15 21:08

Terencka mooooooc gratulujiiii! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.11.15 21:15

Ahojte holky, takže u nás první KET proběhlo bez úspěchu :,( Vše probíhalo skvěle,…už 8 den po KET jsme objevili ducha na testu, jsme nevěřili svým očím, jsme na ten tes koukali asi půl hodiny :D..a každý další den se stupňoval, takový zážitek to pro nás byl po dvou letech snažení…první duch :roll:…nádherný pocit… :)…akorát když jsem šla na krev, tak jsem měla HCG jen 10, takže pravděpodobnost, aby to „prcek“ vydržel byla nulová, tak jsme to museli přerušit…tak jsme to pořádně obrečeli…a zase další zklamání…ach jo…to je fakt boj! :? :? :?…už se ale oklepáváme a snažíme přepnout, že příště už to musí vyjít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
6.11.15 10:01

@Terencka Přidávám se ke gratulacím. :dance:
@ezvědavka To mě mrzí. Jedna kočka dala v jiné diskuzi odkaz na zajímavý článek, který jí pomohl. Kopíruji ho sem pro tebe, až budeš mít chuť si ho přečíst, třeba ti taky pomůže. http://bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.11.15 11:35

Precetla jsem si cely clanek, je to skvele napsano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.11.15 20:32

@Aluška82
Moc děkuji za ten článek, moc hezky napsanééé! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.11.15 20:37

Můžu Vás poprosit, jak píšete ty příspěvky chcete tam vložit někoho konkrétního…tady s tím pořád bojuji, poradíte mi? Děkuji :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí