Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ezvědavka Já měla první ET před 11 lety, poprve zavedeno 2 a pak KET a zavedeny 3, zůstalo jedno. Po 8 letech mi doktor řekl, že se většinou zavadí 1, ale že jsem ještě z toho rozběhlého vlaku, kdyby pojišťovna platila 3 pokusy a nehledělo se kolik jich zavádí. Takže si můžu vybrat, po dohadech v čekárně a přemlouvání manžela jsem ustoupila a zavedla 2 a máme
![]()
Ahoj holky už jsem tady dlouho nebyla mám dotaz máte některá z kusenosti z čajem na podporu ivf. Děkuji za Vaši odpověď. ![]()
@Misane Ahojky, ja ani nevim, ze neco takoveho je. Mam namichany caj od izotronika.
Včelí medvídci to je nádhera
taková úspěšnost, to je radost ![]()
Mě se taky dnes doktor ptal jestli chci zavést 1 nebo 2, zaváhali jsme…ale zatím zkusíme jen jedno
… už se nám to blíží startujeme už příští týden KET (naše prvníííí)..tak doufáááme, že to klapne ![]()
Ještě holky dotaz, dostala jsem dneska Utrogestan…polykaly jste? Nebo zaváděly jste?…je to jedno??? a taky 2-2-2???Tak moooc?
Ahoj holky, prosíííím potřebuji nutně poradit. Braly jste některá před stimulací na první IVF takové malé modré tabletky? Potřebovala bych zjistit jak se jmenují a obal jsem k nim vubec nedostala…byly to nastříhané plátíčka, které normálně obsahují ještě i bílé pilulky, ale ty se berou prý až v prubehu IVF…prosím, víte některá o co jde? Potřebovala bych jen vědět co to je zač a jestli náhodou nedělají falešně pozitivní testy..
@Anetulina myslím DIVINA, ale doufám, že se nepletu
a testy dělají pozitivní hlavně utoš
@Žaneta66 Děkujii, utroš jsem ted neměla…byli jsme dnes v CARu, abych si vyzvedla injekce a čekám na MS, ale mezitím jsem objevila ducha na testu, tak nevím jestli nejsem náhodou už cvok
to by byla pekelná náhoda, kdyby těsně před IVF vyšlo těhu přirozeně…
@Žaneta66 Jo tak byla to stopro ta divina, brala jsem jen modre pilulky…
Nevíte nekdo, zda divina dělá falešně pozitivní testy?
@Anetulina tak možná ani MS nedojde uvidíš i takové se stávají případy
![]()
@Anetulina Divina by pozitivní testy dělat neměla, testy reagují na hcg a v divině jsou jiné hormony, stejně tak utrouš neudělá pozitivní test. Pozitivní testy dělá injekce pregnyl, co se dává na dozrání vajíček, pozitivní test může udělat i za 10 dní. Jestli jsi neměla ani ten, tak to vypadá nadějně ![]()
@Danďuška tak já to spletla zaměnila jsem pregnyl s utrošem, omlouvám se @Anetulina
@Žaneta66 @Danďuška Dekuji za odpovedi
Nemela jsem ted ani pregnyl, ani utros, ani nic…jen estrogenove tabletky z te diviny
skocim do lekarny pro dalsi test
jeste jednou dekujiii ![]()