Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tuku To je super! Drzim palusky at se broucek zakousne a nepusti.
![]()
@Evenka tak jak se citis??ja jsem 4den po KET a lehce spinim
uz zase zacinam byt v depkach!!!volala jsem doktorovi ten rekl ze je to tedka rozhodujici zda se plod chytil nebo ne…ze musim jedine cekat nevysazovat utros
!!!je to hodne brzo abych krvacela!!!nevim copse deje prvni pokus jsem krvacela az 11ty den tak nevim modlim se ![]()
@tuku Ja to mela minule stejne, treti den jsem zacala spinit a porad me pobolivalo bricho a mimi tam bylo, opravdu bud v klidu, kdyz kouknes na net, jsou tam stovky holcin, ktere dokonce krvacely a mimi prospivalo. ![]()
@Evenka dekuji je to slabe jen rano trochu ruzovy hlen a pak trochu krve pri zachode
Snazim se byt v klidu dekuji ![]()
@tuku priroda ma proste smysl pro taskarice
, kdyby nas porad nenapinala, tak by to byla nuda ![]()
Holky, kolik prosím v eurofertilu platíte při minimálce nebo nativu, když po opu nedojde k et, když se vajíčko neoplodní nebo se špatně vyvíjí? díky za info ![]()
@Veeru ja myslim ze by se platit spravne nemelo ne???jen pouze za leky a pokud k et nedojde tak nemuzes za nej platit. fakturu ti davaji do ruky az po transferu jinak ne.ale nevim presne ja vzdy po transferu dostala fakturu. nevim ale jak je to presne pri tadytomhle
![]()
My platili i když se neujalo ani jádro, prostě zaplatili jsme za oplození vajíček a prý se nic nedělo tak po dnech jsme volali a dostali fakturu, cena byla 8 tis + za léky, cca 4500, tak jen ať víš ![]()