Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fenomena my jdeme pristi tyden, zatim vsechno v poradku. To jsme se v cekarne minuly. ![]()
@Evenka jojo
no unas uvazoval ci ted nebo pak ale mam nejakou opozdenou ovulku a tim ze uz je to druhy ket tak uz nechce ryskovat tak raci pristi mesic. tak drzim palce at tam sou //
kolikaty pokus uz to mas ty? a vis proc se vam nedari?
@fenomena tohle je treti pokus. Muj problem je muj vek
, vsechny vysledky jsou jinak v poradku.
@Evenka aha takze uz ti zavadi i dve najednou ze? no nam pokud to nevyjde ted stoho ketu tak taky dem do tretiho pokusu. a unas se problem nenasel teda krom maleho problemu ze manezl ma nejake odchylky na spermiich coz zpusobuje ze se tomu nechce prirozene ale proc to nejde pres IVF to netusime ![]()
@fenomena zatim jsem mela v obou pripadech zavedeno jedno, ted zvazuji, nevim, jestli bych zvladla donosit dve deti, ale pri dvou je sance, ze se uchyti aspon jedno. Nebo spis riziko, ze to odchazejici stahne i to uchycene? Nevim. ![]()
@Evenka Aha ja ti nevim nam bylo receno ze u prvnich dvou pokusu zavadi jedno vzdy a u dalsich dvou pokusu pak autoticky dve. ja si prave rikam ze prave kdyz jsou tam pak dve tak snad se uchiti aspon jedno. ale na druhou stranu prestava ze jako prvorodicka se hned starat o dvojcata ktomu byt na to prakticky sama protoze manzel pracuje turnusove. tyden je doma a tyden fuc tak potes koste
ale zas halvne ze by se konecne zadarilo
Ahoj holky, v eurofertilu jsem jeste nebyla a proto bych rada slysela vase zkusenosti a jaka je tam objednaci doba. Premyslime bud fertimed nebo prave eurofertil. Diky moc
@Evenka ahojky jak je? My zatím čekáme až dorazí MS abych se mohl objednat na ultrazvuk
@Verca247 ahoj tak za mě bych řekla že je eurofertil v pohodě mám dvě kamarádky kterým se díky nim podařilo. Já zatím Teda takové štěstí nemám ale snad taky brzy.. a ivf vyjde 30 000kc
@Verca247 I za me plna spokojenost, hned prvni ivf uspesne, rychly postup, mily personal. ![]()
Holky mám prosím dotaz, pokud jste někdo bral na stimulaci Gonal..kolik jste dopláceli? Jinak přeji mooc štěstíčka ať se to podaří ![]()