Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evenka co treba aby uozornily dalsi pary, ktere se do ef chystaji? Ja se tam chystam a jsem rada, ze jsem si to precetla a budu si davat pozor, byla jsem tam uz jednou, ale hned jsme to prerusili, protoze mi vadilo, ze mi neudelal zadne vysetreni a hned mi daval hormony. To je dost neprofesionalni a to me odradilo poprve.
@tojemaras Je nadmiru zajimave, ze ja se setkavam s naprosto jinym pristupem, nez tady popisujete. Mam vsechna mozna vysetreni a vzdy zodpovezeny vsechny me dotazy. Pokud vam tady dela dobre si neustale stezovat, pak jen houst. Ja jdu jinam.
@Evenka píše:
@tojemaras Je nadmiru zajimave, ze ja se setkavam s naprosto jinym pristupem, nez tady popisujete. Mam vsechna mozna vysetreni a vzdy zodpovezeny vsechny me dotazy. Pokud vam tady dela dobre si neustale stezovat, pak jen houst. Ja jdu jinam.
ale to přece není o tom stěžovat si nebo někoho odradit. Pokud je tam člověk spokojený, vyhovuje mu přístup a léčba, ať tam zůstane. Pokud není spokojený, třeba mu sdílené zkušenosti pomohou rozhodnout se co dál. Ale nikdo nemůže čekat, že po špatných zkušenostech tady budou dotyčné EF jen vychvalovat. Je to o tom si tady zkušenosti vyměňovat a ne mlčet, případně chválit, když jsme s něčím nebyly spokojené, o tom přece tyhle diskuse jsou. Určitě je z EF spoustu miminek a šťastných maminek, které jsou EF vděčné. To je dobře. Tak jako my jsme vděčné jiným centrům. A to je taky dobře. ![]()
@kotatkoO líp bych to nenapsala! Máš naprostou pravdu, to není o tom na EF házet špínu, nebo pomlouvat.. to vůbec. Jen to jsou naše zkušenosti a jen vyjadřujeme to, co jsme zažily v EF a někde jinde. Všem přejeme jen a jen brzské těhu a miminko v náručí. My se ho hold musely dočkat někde jinde.. a to jsme nebyly v EF jen na jednom pokusu. Hold je to konkurence a reklama tomu, kdo tomu dotyčnému pomohl… ![]()
Ahojte holky
opet se taky vracím po Ket
.. a rada bych se zeptala jestli jsou tady holčiny co měly taky Let 29.2…jak se cítíte? Jestli je u Vás vse ok? Držím moc palečky
![]()
AHOJ TAK JA SEM BYLA dnesk pro vy sledky a opet nic
Jen tak ze zvedavosti o kterem centru celkove v cr se rika ze je proste nejlepsi? mam uz jen dva pokusy a tak uvazujem zkusti se zeptat na nazor jeste nekde jinde. nechcem jit rovnou vylouene pryc s EF ale jen slyset nazor jeste nekoho dalsiho. slysela jsem ze je nejaky CAR i ve frydku
@fenomena je mi to líto a vím co prožíváš! Víš, já taky hodně četla a hledala kladné ohlasy na CAR a nakonec jsem zkončila v Brně v Heliosu a hned napoprvé to vyšlo. Oni se hlásí k tomu, že jednou na kvalitu a né kvantitu. Jak čteš diskuzi tam, tak tam není snad žádná holka které by to nevyšlo. Mám to sice kolem 200km - ale to za to stojí.. Na kontrolní UZ jsem chodila ke svému dr. a pak tam jen na odběr a ET. Ve FM je dr. Čaplygin, který spolupracoval ( nevím jak teď) s Gyncentrem v OV. Takže léčba byla tam ale na ET jsi musela jet jinam. Moc ti držím pěsti s rozhodováním! a hlavně ať máš co nejdřív vytoužené mimi v náručí ![]()
@Edita77 ahoj noha sem se na helios taky už dívala ale podle všeho asi nespolupracuji s revirni pojišťovnou. Ale můžeš mi tedy napsat kolik tě to tam stalo a čí vše ti udělali atd? A na konzultaci se něco platí? No my jsme z českého Těšína takže to máme taky šíleně daleko. A kolik pokusu si měla v eurofertil? Zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo prošel všechny 4 pokusy v jednom centru a až pak šel jinam
Ahojte holky, chci se poradit, jsem po KET 29.2., při zavedení 6-ti denního embrijka, dnes je to 13.den a na testu nic ( zkoušela jsem citlivost 10, jakýsi d Pepína ) a MS taky nikde. Myslíte, že mi jí může zadržovat ten utrogestan???
…myslíte, že máme ještě šanci, že v krvi něco bude??? Sliznici a embrijko jsem měla víc než krásnééé :-/, takže už taky nechápu kde je pořád sakra problém
![]()
@ezvědavka a kdy jdeš na krev? neboj jak zatím nekrvácíš tak je to super ![]()
@Žaneta66 no, mám se jim ozvat, ale určitě nejpozději v úterý
…taky si pořád říkám, že dokud se mi nespustí MS tak se je nějaká šance :-/…ale už je to fakt na budku…to jsou pořád stresy..
… a jak se daří Tobě?…Vzpomínám si, že už jsme si tady nedávno psaly ![]()