Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Edita77 no, mě se právě proto do toho polykání nechce, ale vzhledem k tomu, že tedy ještě „zatím“ moc nekrvácím, šoupnu to raději dolů
..děsí mě ty nevolnosti :-/… Mě právě zarazilo, že doktor říkal, dáme utrogestan, ptala jsem se, jestli můžu zavádět a on na to, že tak v tom případě dáme dvě 2-2-2! :-/…tak jsem si jen říkala, jak to myslel?
…
Já už se pomalu snažím smiřovat s nejhorším…ale i přesto naděje umírá poslední
..ještě že mám prácí u které fakt příjdu celý den na jiné myělenky, jinak by se už člověk zbláznil ![]()
@Žaneta66
![]()
Děkuji za podporu!
…snažím se tak nějak smířit s nejhorším…ale naděje umírá poslední ![]()
@ezvědavka tak tak také si to říkám, uvidíš prostě to musí vyjít
![]()
@ezvědavka já jen zavádím 2-0-2 a stačí to
Hlavně musíme věřit!! musíme… a ono se zázraky dějí.. A budou i u tebe!!! ![]()
@Žaneta66 pořád čekám na krásné zprávičky… aspoń na dopis ![]()
@Edita77
Musííme opravdu věřit, do poslední chvilky ![]()
A ty teda jsi taky po KET? Jaký den?
Ahoj holky, prosím jen se chci zeptat, platíte taky u lékaře 30,– za vyšetření? já myslela, že se ty poplatky zrušily, ale sestřička je po mně požaduje neustále a to, ikdyž mi nevypíšou žádný recept, díky za info
@PipetkaJ platit by se nemělo, ale myslím, že je to poplatek za zrcadla?
@Žaneta66 Takže už to mám potvrzené, a teda opět nic
testy nelhaly
…ach jo
já už to fakt nechápu ![]()
@ezvědavka to je mi moc líto a tak jsem Vám držela palečky, u nás taky nic moc, schválení zatím nejsem, bude nějaké přezkoumné jednání prý je podle posudku více zájem o dítě z manželovy strany než mé, nechápu to ![]()
@Žaneta66 mas muj obdiv, ze to absolvujete
… tezko rict, co jsou vetsi jervy, zda adopce nebo opakovane neuspesne ivf pokusy v EF. ![]()
@mische nemusíš mít obdiv, jsem z toho tak všelijak na dně, doma hádka, nemluvíme spolu uvidíme co bude, jsme jen lidi nic víc ![]()
@ezvědavka - je mi to opravdu moc líto.. úplně si vzpomínám na tu bolest, smutek a zklamání. Na to ani nejsou žádná slova útěchy… Ale nic jiného než bojovat nám nezbývá…tak ti držím pěsti
@Žaneta66 mám úplně slzy v očích.. taková hnusná byrokracie! Úplně se ve mě hnula žluč jak to čtu. Nechápu to… Tak ti držím pěsti, aby to dobře dopadlo.. vždyť chcete jen dítě a né ukrást milion. To se ani nedá popsat jak zuřím!!!
@Žaneta66 mam, protoze ja vim, ze bych na to nemela… je to hrozne napjate, tomu verim. Mam kolem sebe lidi, co to taky absolvovali a je to hrozne martirium.
Jak muze nekdo zjistit, ze jeden z partneru chce dite min??? To mi hlava nebere
![]()