CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
25.2.16 13:55

@Edita77 ahojky a muzu se zeptat co jsi mela za zdravotni problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.2.16 14:20

Já měla neprůchozí vejcovody, protilátky proti spermiim, trofoblastu a manžel fragmentaci DNA spermií. Byli jsme v programu dar. vajíček a pak i embryí, fakt hromada slibů, ale realita pak úplně jiná. Dlouhé čekání na vajíčka, pak je ještě dr. dělil mezi další pacientky.. Je toho větší hromada co se dělo, ale po těch letech jak na to koukam zpětně, tak si ani nechci myslet, že mu šlo spíš o peníze než o mě trhu. I ty vyšetření jsem si musela vysílat sama..a to mi je ani nechtěl dělat, že je to zbytečné. Ale já mu fakt věřila a měla ho ráda, o to mě to vše víc bolí a mrzí. A vím, že nejsem jediná kdo má takové zkušenosti a pár holek už taky odešlo a dvě jsou tenhle. Ale nepíšu to že zášti, ale jen píšu svou zkušenost a to, že i když člověk po dlouhém boji někde neotehotni, tak šance je pořád. A tím chci jen holky povzbudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
25.2.16 16:41

@Edita77 jsi můj člověk :lol:, mám z toho stejný pocit, už jsem to tady také psala, vím některým se to podaří tak jsou spokojené a je to logické, ale myslím si, že je to o štěstí zrovna :lol:, ale jak tak čtu každé z nám píše skoro stejné léky a to je zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.2.16 20:54

@Edita77 ahoj gratuluji že se zadarilo :) já sem v eurofertil už rok a zatím se jednou skoro povedlo. mám dvě kamarádky co sem taky chodili a jedna má za dva týdny rodit a jedna má řocni dvojčátka. Takže proto tam zatím zůstáváme. Zatím jsem s dr. Žádný problém neměla pokaždé mi i zkouši jinou metodu udělali nám zpousty testu atd. Ale je fakt že už jsem slyšela víc špatných komentářů že nedělají testy atd. O Brně už jsem taky uvažovala ale přece jen ta představa dojíždění tak daleko se mi moc nechce. Už do Ostravy jezdíme 40 minut. A můžu vědět Teda co ti g Brně udělali za postup že to hned vyšlo? A jestli ti našli příčinu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.2.16 20:56

Žaneta66 děkuji za soucítění. Jak píšeš..všechny máme divinu, k tomu max. divigel a utroš, nebo crinone. Dr. vůbec neřeší jaká máme kdo cykly.. Vždy na první uz az 13den cyklu..pak utroš, nebo právě když nebyly vajíčka od dárkyně, tak to posunul o týden.. Přišlo mi to divné, vždyť v životě taky žena netěhotní jak se ji zlíbí. Jak jsem teď v Brně, tak 1.uz 7den a ET 14den..přesně dle cyklu, sliznice a hormonu. A hlavně žádná divina! Ale estrofem.. Ano bojím se každy den, ale dr.to už bere jako tutovku..kežby. A jak dlouho už bojuješ v eurof.ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.2.16 21:02

Fenomena ja dr. nijak nechci špinit..to ne.. Jen mi přijde, že těhu jsou lidi bez větších potíží. Já si po 3potratech vydupala testy a nakonec se zjistilo, že vina je na str. manžela. Ale nejvíc mě ranilo..když mi dr. řekl, že já vlastně ani to dítě nechci, že mé tělo to odmítá, páč má víc rozumu než já!!! A že mu kazím statistiky.. A to byla konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.2.16 21:24

@Edita77 aha tak unas taky nic extra nenašli ale to jsem čekala nikdy žádný problém nebyl akorát Teda manžel má odchylky na spermií což způsobuje že to přirozeně nechce jít. Tak to zírám že ti něco takového řekl Teda. :( ti bych do něj neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.2.16 13:20

@Edita77 Ahojky, snad nevadí, že se přidám k vám do diskuze. Je to bohužel tak, jak to tady už bylo řečeno - někomu se zadaří a je spokojený, někdo v EF nechá spoustu nervů a peněz a stejně nic. Mám bohužel podobnou zkušenost jako ty - spermio výborné, já jsem do sebe dva roky cpala tuny hormonů a stejně nic :( Takže taky jsem panu Dr. způsobila, že jeho statistiky nejsou ukázkové, navíc některé jeho reakce opravdu nepatřily k těm, které by člověk očekával v takovém zařízení. Můžu se tě zeptat, do kterého CAR v Brně chodíš? Napiš klidně i do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.2.16 14:03

T@Paja1234 ahoj.. jsem ráda, že ses přidala do diskuze. Je to fajn, že se neříkají jen ty pozitiva, ale i ty negativa. Snad to pak někdy pomůže novým holkám, když se rozhodují kam jít. Já odešla do Brna do Heliosu k dr. Texlovi a musím říct, že už jen po prvním pohovoru - za který jsem neplatila!!! jsme byli s manželem úplně hotoví.. Vysvětloval nám v čem všem může být příčina, jaké materiály používají, veškeré statistiky, metody, ukazoval nám i laboratoře..atd. Pak mi nakreslil na 2 papíry různé malůvky ohledně léčby - jak mě léčili v EF - jak polovina věci byla zbytečná a zastaralá. Vysadil hlavně ihned prednison, žádná divina.. Snížil utrogestan.. A vidíš - jedno et a 9tt. Vím, že nemám vyhráno - ale já věřím že jo :srdce: A ty ještě chodíš do EF? chystáš změnu? Pokud ti jakkoliv pomůžu- budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
26.2.16 19:01

@Edita77 já už ne, žádáme o adpci nebo pěstounku a je to rozumnější, ale máme už 13 letého kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.2.16 19:15

@Edita77 Už do EF nechodím a opravdu už mě tam nikdo neuvidí! Jsem z jejich přístupu dost zklamaná, věčně usměvavé sestřičky bohužel opravdu nevyřeší náš problém. O prednisonu mi ani nemluv, brala jsem ho asi rok, divina je taky oblíbený lék, který tam rádi předepisují. Právě, že zjišťuju, jaké jsou jinde možnosti a kde se komu zadařilo. Protože já už budu muset vše řešit jako samoplátce a opravdu nechci vyhodit peníze z okna za něco, co bude k ničemu…Jinak tobě moc blahopřeju a uvidíš, že bude vše v pořádku :potlesk: Možná to bude znít blbě, ale aspoň jde vidět, že někde se opravdu snaží lidem pomoct, ne jen tahat z nich peníze bez výsledku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.16 19:18

Holky, četla jsem, jak se ptáte na vyšetření imunity - zkuste MUDr Čaplygina, CAR Frýdek Místek.

Za 2 měsíce nám udělal tolik testů, že jsme vůbec netušili, kolik toho jde udělat.

Do té doby, než má jistotu, proč to nejde, nedělá žádné IUI, IVF ani nic, opravdu hledá důvod.
Píše i žádanku na imuno do Prahy.
U sebe krom spermia, průchodnosti dělá i jakýsi základní test alergie na sperma.

Jediné, co jsem platila, byly testy AMH, ale to všude a něco málo při průchodnosti a za spermio. Žádné placené konzultace, nic…

K.

• Citovat
  • Upravit
343
26.2.16 19:33

@Paja1234 nedá mi ti sklonit poklonu, jak hezky jsi to napsala!!! Máš naprostou pravdu.. v jiných centrech ještě jednou na kvalitu a né kvantitu. Na úspěch a né jen na prachy.. :potlesk: :potlesk:

@anonymní - u dr. Čaplygina jsem byla ještě snad na začátku, kdy byl fájn, jen mi nevyhovovalo, že on léčil část léčby.. a zbytek se dělo v Gyncentru v OV. např. Odsál mi vajíčka…manžel je musel odvést do Gyncentra a tam jsme pak jeli i na ET. A platba byla o dost větší..nějak se podělit museli. A to mi fakt vadilo. Tak jsme byli pak nějakou dobu v Gyncentru a to byl druhý omyl života. 5 potratů..dr. mě nutil do darovaných vajíček.. za 30tis je okamžitě vytáhnul ze šuplíku.. nechápu co vše dokázal najednou zařídit a výsledek?? nulový.. Mám samé takové pikantní zážitky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.2.16 19:58

@Edita77 Chudáku, ty už toho máš taky za sebou tolik, že by to jiného člověka skolilo…Musíš být pořádně silná, že jsi toto všechno zvládla. :hug: Ta malinká fazolka je jako poděkování, že jsi to vše zvládla :srdce: Můžu se zeptat, na kolik tě ET v Heliosu vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
26.2.16 22:55

Tak nevím, máme se tady povzbuzovat, nebo se srážet?! Pokud chodíte jinam, nechápu, proč diskutujete zrovna zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí