CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
3.12.15 19:40

@ezvědavka ahojky Ket jde bez hormonu jen po tom utros ja to tedka mela v prirozenem cyklu bohuzel bez uspechu:-(ani ovulaci tentokrat jsem nemela :,( ale ta na tom nezavisi tedka pujdu v lednu na treti pokus a opet bez niceho nevim :roll: ale mam strach ze jen tak opet bez niceho.ale jinak ti drzim moc palecky, uvidis to prso bude dobry!!!ja chodim s prsama od 15ti let mam dva nezhoubne nadorky a taky pri IVf hodne hormonu uf ale drzim palecky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.12.15 19:43

@ezvědavka my uz 40tis skoro a mame posledniho nanucka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
3.12.15 20:12

@ezvědavka problém nebyl ani u jednoho, poprvé se neujalo ani jádro tak nám řekl jestli nechceme vyzkoušet dárce, jestli není problém u manžela a je to nejednoduchší a tak jsme do toho šli, manža je starší a dítě si moc přeje nemáme spolu, mám skoro 13 letého syna z prvního manželství a roky taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 20:24

@Žaneta66 Tak to chápu :-)…člověk pro to udělá vše :-)alespon si nebude nic vyčítata, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
3.12.15 20:25

@ezvědavka tak tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 20:56

@tuku Tak díky bohu, už jsem se bála, že mě do toho doktorka už nepustí :-)
Neboj, šance je vždy…ach jo, jak dlouhou cestu musíme ujít, než se to podaří, že? :-(
Ty jo, už tak brzy? Sakryš :-(..a prosím tě, ti je tam nechali? Nebo jsi podstoupila biopsii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 20:58

@tuku Teď už to musí vyjít! :-) hlavně s tím Vašim posledním mražáčkem! :-)…ale ty peníze to je mazec… :-(

My taky chtěli v Lednu startovat další KET, teď bohužel nevím co bude, takže..asi zatím nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.15 06:58

@ezvědavka jo mam je tam v kazdem prsu jeden :roll: hlidaji me kazdy rok kontroly 8o tak se drzim:-)dekuji ja uz taky doufam ze to vyjde uz napotreti :) nebot pak uz nemame nic :,( dalsi ivf nemuzeme dovolit :( :,( e to narocne na finance i psychiku ale my jsme silne zeny a budeme bojovat!!!a nevzdame se :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 10:19

Ahoj holky, jsem tady nová…dnes jsem volala do eurofertilu na první konzultaci. Objednáni jsme na příští pátek. Podstoupila jsem už 2X inseminaci v gyncentru, ale teď chceme přestoupit zde. Taky nás už bohužel potkal potrat (9tt v červnu 2014 a teď v 8tt listopad 2015).

Jste zde spokojené? Už se tam moc těším, zase krok k vytouženému miminku, jdeme rovnou do IVF.

Na kolik vas jedno Ivf cca vyslo?

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.15 10:37

@Matylda12345 ahojky ja chodim do EF od ledna mely jsme sest inseminaci a jedn IVF ktere nas vyslo celkem na 31 tis, bohuzel bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.15 13:16

@tuku A prosím Tě, dělali Ti biopsii??? Mě nakonec objednali za 14 dní na tu biopsii, prý si chtějí ověřit, že je to OK :-/
Takže chápu správně, že to asi ani neodstraňují???…pokud to neroste, že? Mám s toho fakt hrůzu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.15 13:17

@tuku A přesně jak říkáš… jsme silné a nevzdáme to! :-) Je to ale mazec, co všechno musíme zažít, než se dočkáme mimi…To už snad není možnééé :-(…a jak říkáš, ty finance to je mazec! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.15 13:28

Je mi moc lito, ze jste se po IVFkachv EF miminka zatim nedockaly. Nicmene me to moc neprekvapuje. Ja jsem z EF odesla, po dvou neuspesnych IVF a bezpoctu IUI. Pritom manzel je ok, ja mela rozhozenou imunitu. Kterou jsem odhalila az za pomoci jine Dr. a postupne ji lecila. Pricemz mi v EF tvrdili, ze se to holt stava. Nikam me na vysetreni neposlali. Jednou se nepodarilo ani nic zamrazit, bez blizsiho vysvetleni.
Penize jsou a budou, ale zjistila jsem, ze je opravdu nema cenu vyhazovat z okna. Protoze tak to na me v EF nechalo dojem. Hlavne nezapominat platit faktury, prvni veta po oznameni, ze to opet nevyslo.
Zvlastni… po vyleceni imunity a srovnani organismu jinde… cekam ve svych 36 sve vytouzene prvni detatko.

Snad pochopite anonym, s dr. Jarosem i sestrickami jsem se toho jiz naresila dost. Jestli to tu ctou, budou stejnak presne vedet o koho jde. Ostatnim nemam duvod se odhalovat.

• Citovat
  • Upravit
42
14.12.15 06:38
@Anonymní píše:
Je mi moc lito, ze jste se po IVFkachv EF miminka zatim nedockaly. Nicmene me to moc neprekvapuje. Ja jsem z EF odesla, po dvou neuspesnych IVF a bezpoctu IUI. Pritom manzel je ok, ja mela rozhozenou imunitu. Kterou jsem odhalila az za pomoci jine Dr. a postupne ji lecila. Pricemz mi v EF tvrdili, ze se to holt stava. Nikam me na vysetreni neposlali. Jednou se nepodarilo ani nic zamrazit, bez blizsiho vysvetleni.
Penize jsou a budou, ale zjistila jsem, ze je opravdu nema cenu vyhazovat z okna. Protoze tak to na me v EF nechalo dojem. Hlavne nezapominat platit faktury, prvni veta po oznameni, ze to opet nevyslo.
Zvlastni… po vyleceni imunity a srovnani organismu jinde… cekam ve svych 36 sve vytouzene prvni detatko.Snad pochopite anonym, s dr. Jarosem i sestrickami jsem se toho jiz naresila dost. Jestli to tu ctou, budou stejnak presne vedet o koho jde. Ostatnim nemam duvod se odhalovat.

Ahoj, mám stejný problém s EF :,( Mohla bys mi prosím napsat do SZ, kde ti byla vyšetřena imunita? Díky moc a blahopřeju k miminku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.15 12:02
@Paja1234
@Anonymní píše:
Zvlastni… po vyleceni imunity a srovnani organismu jinde… cekam ve svych 36 sve vytouzene prvni detatko.Snad pochopite anonym, s dr. Jarosem i sestrickami jsem se toho jiz naresila dost. Jestli to tu ctou, budou stejnak presne vedet o koho jde. Ostatnim nemam duvod se odhalovat.
Muzu se taky zeptat kde ti byla vysetrena imunita a co pro to udelat dekuji:-)
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí