CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
26.11.15 19:51

@Žaneta66 a měla si icsi na kolik vajec? a těch 4500 teda ještě navíc za léky, chápu to dobře… :think: celkem si platila 12500? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
27.11.15 07:16

@Veeru měli jsme 8 a icsi také to tak odpovídá a plus léky, goral atd. a to vše šlo jen tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
27.11.15 07:51

@tuku Ahojky, tak nam druhy pokus nevysel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.11.15 10:48

@Evenka ahojky tak to me strasne moc mrzi :,( :,( :,( je mi to moc lito :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.11.15 07:35
@tuku píše:
@Evenka ahojky tak to me strasne moc mrzi :,( :,( :,( je mi to moc lito :,(

Nam taky druhej pokus nevysel :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.11.15 08:54

@tuku To je mi moc lito :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
29.11.15 09:42

@tuku a máte nějaké mražáčky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.11.15 11:23

@Žaneta66 jeste mame jednoho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.11.15 11:34

@tuku My uz bohuzel zadneho.

Příspěvek upraven 29.11.15 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.11.15 11:38

@Evenka je to naprd :( :,( proc nam to nejde!!!nekdo ma nechtene deti, fetacky atd…a normalni zeny ne:-(ano mame jeste jedno, ale uz tomu moc neverim :( jsem vycerpana momentalne…musime byt silne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.11.15 11:59

@tuku Presne nad tim taky premyslim, miluji deti a dala bych jim vsechnu lasku sveta. Moje skoro svagrova sla na potrat dvojcat, protoze se ji nehodily do naplanovane kariery. A o tom to je! Zivot neni a nikdy nebyl spravedlivy a kazdy ma moznost volby, jestli bude vitez nebo porazeny. Ma skoro svagrova prohrala dva lidske zivutky, ale my jsme uz na pul vyhraly! Bylo nam dano ohromne srdce plne lasky a pokory a take viry, ze drive nebo pozdeji se stane zazrak a sevreme v naruci sladounke miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.11.15 12:29

@Evenka krasne jsi to napsala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
29.11.15 12:41

@tuku tak to určitě vyjde :hug: držím palečky, my máme 2, ale teď čekáme na adopci nebo PP, už jsem to tady psala víckrát a teď mám 4 dny zpoždění tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.11.15 13:19

@Žaneta66 tak drzim palecky moc :potlesk: t se aspon nektera z nas raduje a neni tady porad smutek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
29.11.15 15:53

Ahoj holky, už jsem tu hodně dlouho nebyla. Všem moc přeji, aby ivf nebo iui vyšlo ať už v ef nebo jinde, nebo i jiná cesta za děťátkem…
Na mne působil ef velmi dobře a profi téměř celou dobu. V posledních dvou letech jsem si jen více uvědomovala, že to musí být na jednoho doktora asi až moc, při plné čekárně nemůže mít tolik času na každou, jak by bylo asi žádoucí a pocit běžícího pásu se u mne zvyšoval.
Na jedné straně příběhy, jak se povedlo málem nemožné, k tomu procenta, které se mírně přizpůsobovaly podle pokusu, ve kterém jsme právě byli, až k občas tvrdším výrokům, že nemůžeme moc spoléhat na to, že to vyjde… Asi je lepší, když je člověk přípraven i na tu horší variantu, nicméně slyšet to od mého lékaře mi osobně moc nepomohlo.
Po laparce, kde mi byl zjištěn jeden vejcovod hůře průchodný a mírná endometrióza (před třetím neúspěšným ivf) nezapomenu na výrok, že se to přes ivf povede, jen to bude asi na dalších více pokusů… Když nad tím tak přemýšlím, asi i tohle byl pro mne jeden ze zlomových bodů.

@Evenka 12.6. jsme v ef byly spolu. Na magické datum si pamatuji ;) je mi líto, že ti to pak nedopadlo. Držím palce, ať to vyjde co nejdříve. :srdce:

@Žaneta66 že by? To by bylo vážně hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital