CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
17.3.16 19:25

@mische protože, mi je jedno jestli to bude holčička nebo kluk i naše vlastní bychom si nemohli vybrat, ale manža řekl, že holčička by byla fajan, když máme kluka, myslel to dobře, pak má s holkama zkušenosti, dále řekl na rovinu, že bude po 22 týdnech doma on, ale to jsme řešili jak u vlastního tak i ado, nebo PP dítka a přijde mi to normální kápnout božskou a ne jim lhát snad :think: prostě v posudku udělal psychouš matku živitelku a z manžela muže na mateřské, uvidíme v úterý už to trošku opadlo ty nervy jak s jeho strany tak z mé, ale bylo to hrozné, děkuji a doufám, že se nezlobíte, že to není přímo k EF, pěkný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 12:36

Zdravím ženy :mavam:
Tak jsem po 2letech zase tady :?
Včera jsem byla zase u dr. Jaroše(ale v ordinaci ve Fulneku).Domluvili jsme se, že zkusíme jen trochu tomu zase pomoct a uvidíme. Nasadil mi Glostilbegyt a ja k tomu budu zase pít Nosifol. Jednou už se zázrak povedl a ted mi haja v posteli 2letý dáblík :srdce:.Když se zadaří ještě jednou, tak budeme rádi a když ne tak jsme štastní za Toníčka :),tak proto to nebudeme nějak hrotit.

Jinak čtu si Vás pravidelně a je Vás tu plno nových :) a držím všem moooc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.4.16 10:00

@ezvědavka
ahojky, je mi to moc líto, že se nezadařilo, právě prožívám to samé- v pondělí mám jít na odběry, ale je mi na 95% jasné, že nic a teď zvažuju, jestli další IVF podstoupit v EF nebo jít jinam.. volala jsem do Olmiku, ale tam je nejdřívější termín 4.5. :,( tak doufám, že už nám dr. Jaroš udělá nějaké genetické a imuno testy, jinak mě z toho picne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.4.16 19:02

@Žaneta66 To je fakt mazec, jak to dokážou všechno otočit…tady tato bezmoc, to vše vysvětlit na pravou míru je šílenááá!.opravdu Vám dávám obdiv :-)…důležité je, aby to dopadlo dobře!…držím moc pěstičky! :-)

@PipetkaJ
Ahojky!…je to už opravdu šílené, že se pořád tolika lidičkám nedaří mimiško :-(..
Ty jsi byla po prvním IVF?…máte mražáčky?…
A vy jste měli IF v Eurofertilu bez imuna a genetiky???To snad ani není možné:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
4.4.16 11:39

@ezvědavka Myslím, že to možné je, taky jsem to četla na jejich stránkách, že takové testy se dělají až po neúspěšném pokusu :-/

Jinak na jejich facebooku dávají nové mimiska a ultrazvuky, tak se podívejte :)

My jdem poprvé do IUI, ale máme prej jen 5 % šanci a budem mezitím stimulovat a připravovat se na IVF.

Tak se dovoluji přidat k partě snažilek :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.4.16 11:59

@ezvědavka
jj bylo to první IVF, ze 17 vajíček se podařily oplodnit jen ty, které byly metodou ICSI- přitom má partner spermio OK a do stádia blastocysty došlo jen jedno, takže musím podstoupit celé IVF znovu.. a právě proto mě zaráží, že když vidí, že je vše OK a přesto se nedaří oplodnit vajíčka, tak neudělají nějaké imuno testy- takhle člověk vyhodí 30tis. do vzduchu nehledě na zdravotní komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
4.4.16 13:06

@PipetkaJ ty bido cooo :-O tak to je šílené 8o na kolik vyšlo to ICSI, resp. kolik jste si nechali udělat oocytu tou metodou ICSI? nevím, zda se správně vyjadřuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.4.16 14:09

@tojemaras
implantovali 8 vajíček- 6 bylo oplozených- cena 8.000,– ale z diskuzí tady jsem zjistila, že pan doktor dává různé doplatky na stejné léky (dávka, aplikace naprosto stejná), takže jsem rozhodnuta jít jinam. Abych dostala výpis z karty- musím prý požádat pana doktora písemně… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
4.4.16 15:24

@PipetkaJ ajéje…tak jen pro info - kolik jste platili za pregnyl? :D mám tři ampulky a v lékárně jsem platila přes 400 Kč - to je asi nomrální že? :D to byl můj první výdaj spojený s CAR… a samo se Ti teda neoplodnilo nic jo? :-O to je šílené, když je spermio OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.4.16 18:13

@tojemaras
tak za pregnyl konrétně ti neřeknu, ale dle mého to pálku nemáš, pač když jsem chodila ke svojí gyne na minimální stimulaci, tak po mě chtěla 500,– za pregnyl na cyklus. S těma zprávama mě fakt vytočili, dělám ve zdravotnictví a pacientům zprávy dávat musíme a když chtějí, tak i okopírujeme výsledky jiných vyšetření, no a navíc si neúčtujeme 30kc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.4.16 07:45

@PipetkaJ jj těch 30 kč je šílených, ostatně můj MUDr. gynekolog taky účtuje 30 Kč i když jsem šla jen na vytáhnutí stehů :D jako taky jsem čučela jak puk no, co jsem četla, tak je to protizákonné, ale tak co, nějak si na toho mustanga vydělat musí :D ale jinak jsem moc spokojena, tak mě těch 30 kč nezabije no… tu zprávu - je to šílené, že musíš požádat písemně, ale aspoň jim to tam nemusíš vysvětlovat ústně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.4.16 09:26

@PipetkaJ
No, přiznám, že když mi přišli poprvé do Caru, tak nám hned chtěl dělat IVF, hned jsme se ohradili, že nebudeme platit 40 000,–, když nemáme žádné testy.
Takže nakonec se dělalo až za 6. měsíců od prvního sezení. mezitím jsem si nechala udělat jen IUI.
Takže já bych si určitě řekla, že pokud nebude genetika a imuno, tak nedám další peníze za další IVF, to je jak házet hrách o stěnu :-(
Mě třeba přišli na to že mám celiakii, přízel si vytváří nějaké protilátky, proti svým spermiim…takže určitě doporučuji další testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
5.4.16 10:54

@ezvědavka
jj to právě chci udělat, nejdřív testy a pak další IVF, přeci jen ty peníze netiskneme.. jen mě mrzí, že se takhle nepostupuje automaticky, ušetřilo by to fůru času, peněz a navíc hazard se zdravím… njn je to jeden velký business :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.4.16 11:18

@PipetkaJ ono totiž stojí velké peníze dělat ty testy, tak proto to asi nechtějí vždy dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.4.16 11:31

Děvčata, ještě dotaz - po IUI je nařízen nějaký klid nebo něco podobného? Švagrová totiž chce pohlídat na víkend čtyřletou prďolku, a tak nevím, zda to nevadí, jestli nemusím mít nějaký klid. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí