CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
14.4.16 14:43

Holky a můžu jít po IUI hned do práce? mám práci u počítače

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.4.16 15:27
@tojemaras píše:
Holky a můžu jít po IUI hned do práce? mám práci u počítače

Můžeš hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
14.4.16 15:31

@opickaaa super díky moc, jsi zlatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
14.4.16 19:09

@tojemaras můžeš, já šla vždy, ale jednou to se mnou tak zamávalo, prostě hor, neudělalo se mi dobře, točila se mi hlava atd. nebyla jsem schopná dojít na tramvaj děs, ale stalo se to jen jednou a byli jsme 6 krát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.4.16 09:45

No tak dnes jsem zjistila, že v lékárně mi dali pregnyl 1500 IU a tři ampule a měli mi dát pregnyl 5000 IU, takže mi to sice sestřička píchala, ale řekla, že to není standardní dávka, že neví, jestli to bude stačit :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
18.4.16 14:16

Tak prej to stačí :) Ale netušila jsem, že je IUI tak bolestivé :) Dnes jsem po druhém IUI a pořád to bolí semtam a špiním. Snad to bude O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.4.16 14:26
@tojemaras píše:
Tak prej to stačí :) Ale netušila jsem, že je IUI tak bolestivé :) Dnes jsem po druhém IUI a pořád to bolí semtam a špiním. Snad to bude O. K.

FAkt? mi to přišlo právě v pohodě, možná chvilku jen píchání..ale každý asi reaguje jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
18.4.16 14:38

@opickaaa No, první bolelo dost, ale po pár minut OK. A dnes zase bolelo dost, po pár minutách OK, ale teď jsem celá nafouklá a semtam to zatlačí zabolí, k tomu to špinění, no žádná sláva :) Ale už půjdem rovnou do IVF naštěstí. Jinak jsem se zatím nedočetla, že by někde v jiných CARech chodili 2× na IUI v jednom cyklu, všichni se tomu diví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.4.16 14:39
@tojemaras píše:
@opickaaa No, první bolelo dost, ale po pár minut OK. A dnes zase bolelo dost, po pár minutách OK, ale teď jsem celá nafouklá a semtam to zatlačí zabolí, k tomu to špinění, no žádná sláva :) Ale už půjdem rovnou do IVF naštěstí. Jinak jsem se zatím nedočetla, že by někde v jiných CARech chodili 2× na IUI v jednom cyklu, všichni se tomu diví :nevim:

já právě četla, že se chodí 2×, ale já byla vždy jednou, ale z toho důvodu, že přes vánoce mi to vyšlo, že podruhé bych musela na štědrý den a to je jasné, že tam nikdo nebyl a druhý cyklus jsem šla jednou, protože to fakt bylo časově náročné..ale co vím, tak fakt ja normálí jít dvakrát v jednom cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
18.4.16 14:59

@opickaaa ja si na facebooku píšu právě s pár holkami z jiných CAR a tam chodí vždy jen 1 x za cyklus na IUI. Já zas byla poprvé v pátek na IUI, taky mi píchly pregnyl asi dvě hodiny předtím, jinde píchají den dva předtím, tak jestli to tak vše jsem neměla kvůli toho, že vyšel víkend. No, to je stejně jedno, jinak jsem se ptala na tu imunologii a řekl mi pan doktor, že ji standardně nedělají, že bud po prvním IVF nebo druhém, že to procento je hrozně malé, že imunologický problém má tak 3 páry z 1000. Ale že pokud budu chtít, tak mi imuno testy udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.4.16 15:14
@tojemaras píše:
@opickaaa ja si na facebooku píšu právě s pár holkami z jiných CAR a tam chodí vždy jen 1 x za cyklus na IUI. Já zas byla poprvé v pátek na IUI, taky mi píchly pregnyl asi dvě hodiny předtím, jinde píchají den dva předtím, tak jestli to tak vše jsem neměla kvůli toho, že vyšel víkend. No, to je stejně jedno, jinak jsem se ptala na tu imunologii a řekl mi pan doktor, že ji standardně nedělají, že bud po prvním IVF nebo druhém, že to procento je hrozně malé, že imunologický problém má tak 3 páry z 1000. Ale že pokud budu chtít, tak mi imuno testy udělají.

tak to je fajn, že to vzal v pohodě, ale člověk se musí ozvat, aby vůbec mu něco udělali..to mi dost vadí..ten pregnyl mi taky píchaly předtím..no představa, že tam jdu jen si píchnout injekci, což trvá minutu a čekám v čekárně 2 hodiny, to by mě fakt omylo…:-) ale držím palečky, třeba ti IUI vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
18.4.16 15:21

@opickaaa díky endometrioze mám ještě sníženou tu šanci, asi na 5 %, takže s tím fakt nepočítám… ale děkuju, vy jdete teda do Brna nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.4.16 15:23
@tojemaras píše:
@opickaaa díky endometrioze mám ještě sníženou tu šanci, asi na 5 %, takže s tím fakt nepočítám… ale děkuju, vy jdete teda do Brna nakonec?

jojo, jsme objednaní n a 9.5 na konzultaci a chtěla bych jít pak co nejdříve na IVF, už v tom červnu, pokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
18.4.16 15:29

@opickaaa jo, tak to půjdem spolu asi na IVF zároveň, mně už dal žádanku na pojišťovnu na IVF, tak říkal, že v popříštím cyklu by snad mohlo proběhnout IVF - v červnu, tak si budem držet pěstičky navzájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.4.16 15:35
@tojemaras píše:
@opickaaa jo, tak to půjdem spolu asi na IVF zároveň, mně už dal žádanku na pojišťovnu na IVF, tak říkal, že v popříštím cyklu by snad mohlo proběhnout IVF - v červnu, tak si budem držet pěstičky navzájem :)

Jojo a budeme se průběžně informovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital