Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kabinet chjo
já to taky dřív vzdala, teď se snažíme znovu kvůli zdravotním problémům, těhtoenství by mi totiž pomohlo… ale taky jsme to dřív vzdali…ale pokud někdo něco vzdá, asi to tak moc nechce ![]()
@Žaneta66 díky, mrknu, to se zavádí stejně do děložního čípku jako při IUI?
@Žaneta66 aj tak to zas bude bolet jak svina
je to aspon stejně rychlé jak u IUI? ![]()
@Žaneta66 píše:
Jen pro info, transfér se dělá pouze na gyn. křesle a přímo za plného vědomí, pouze se takovou dlouhou tyčinkou zavede do pochvy a do dělohy nic víc a do toho tlačí sestřička ultrazvukem na břicho a celé to pozoruje manžel, ale spíše v cizí zemi u nás bohužel ne
není to záležitost ciziny, já byla v jiném CARu a tam to nabízejí běžně, že může být partner/manžel u ET.
Se mnou byl v Olomouci manžel i na IUI - abych se nenudila (leží se tam po inseminaci 10 - 15 minut), na ET mohl být taky se mnou, ale to musel zůstat v čekárně se synem (neměli jsme hlídání, tak musel jet s náma) - je to spíše o přístupu toho konkrétního centra, ale většinou to jde bez problémů ![]()
@kotatko0 taky dr. Machač?
a vyšlo vám to?
i když tam jsou všichni zlatí a navíc nám tam ivf vyšlo napoprvé (a levněji než v EF) ![]()
@Campari1 přesně, taky machač
vyšlo, sice ne na poprvé, ale s mou diagnozou si stále myslím, že hooodně rychle
Jinak v Olmíku jsou všichni skvělí a hlavně má člověk pocit, že se snaží pomoct ![]()
@Campari1 jéje a koukám, že máš 2 týdny staré „machačovo“ miminko, tak moc gratuluji, ať je prcek v pořádku a zdravý
![]()
@kotatko0 děkuju moc
holčička je zatím moc hodná, tak snad jí to vydrží ![]()
@Campari1 tak to je super, že to vyšlo
, hlavně přeji zdravíčko ![]()
Tak abychom si jen nestezovali, ja mela v EF jednou manzela i u IUI… nikdo nic nenamital
, proste sel do ordinace se mnou a hotovo. Ale stejnak to bylo k nicemu. Ted uz mi v postylce spinka tritydenni zlaticko, pocate z trucu a rozcarovani z pristupu v EF zcela prirozene doma bez pomoci kohokoliv
![]()
@mische a na nějakou diagnozu vám aspoň přišli?
jinak moc gratuluju, je to super, užívala jsi nějaké vitamíny, bylinky nebo něco?