Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tojemaras Děkuju ![]()
Teď začnou nové stresy - aby embryjko přežilo rozmražení, aby se dobře zavrtalo, aby fazolka dobře rostla… Vyhráli jsme teprve první bitvu ve válce, ale je to po dlouhé době fajn pocit. ![]()
@Ledge chapu, já jdu v pondělí na KET a vůbec nechci myslet na to, že by nepřežilo rozmražení
Ale ani ráno nemám volat, jestli se povedlo rozmrazit, takže asi tam opravdu nemívají případy, že by se embryjko nerozmrazilo nebo zastavio vývoj atd… jo to věřím, je to super pocit, konečně slunce vysvitlo ![]()
@tojemaras Moc držím palce. Už bychom si to štěstíčko zasloužily… ![]()
Ahoj holky, občas si toto téma čtu a vidím, že moc radosti tady poslední dobou není, tak to trošku oživím
Z EF máme 14-ti měsíční holčičku o kterou jsme se snažili přes 2 roky a povedlo se až na 3. pokus a tento týden jsem zjistila, že jsem opět těhotná a to bez jakékoliv pomoci na 2. pokus!
Ani jsme se nějak s manželem nesnažili. Tak všem moc přeji, ať se vám všem podaří najít vytoužené 2 čárky, ať je to kdekoliv a pak se dočkáte takového zázraku, jako my
Přikládám test ![]()
@Danďuška Ahojky, moc gratuluji, já už 3. pokus a opět nic
je to hrozně těžké, asi mi to není přáno
@tojemaras děkuji
náš 3. pokus, který vyšel byl KET, tehdy jsem už nic neřešila, šla hned do práce a ještě chodila do 8. patra pěšky, jelikož nám dělali výtah a kupodivu to vyšlo
Cvičila jsem i mojžíšovku s fyzioterapeutkou a brala wobenzym, ale těžko říct, jestli to pomohlo nebo by to šlo i bez toho. Každopádně držím palce, ať se už brzy zadaří, vím, jaká beznaděj to je
V EF nám zůstaly 2 mražáčci, tak snad už potřeba nebudou.
@Danďuška já to udělala úplně stejně, třetí pokus a byl to KET, šla jsem druhý den do práce a dělám vše kromě tahání těžkých věcí… taky máme mražáčky, ale dám si pauzu, nejsem na tom nejlíp jak fyzicky, tak psychicky, potřebuju oddych a hlavně si nechám dodělat všechna vyšetřen jako genetiku a hematologii.
@Danďuška Blahopřeju, je fajn vědět, že se zázraky dějí.
@tojemaras To nemyslíš vážně… Jsi si jistá? ![]()
@Ledge téměř jo…bolí mě břicho jak svina, aji kříže šíleně, test negativní 9. den, to břicho je úplně jak menzes… akorát bez krve, ale to tak bývá, to zadržuje utrogestan no ![]()
@tojemaras Neeee, já to vždycky dostala i přes utrouš. Dokud nekrvácíš, tak prostě není konec. Musíme věřit!
@tojemaras dodám Ti trošku naděje, taky jsem měla křížové bolesti a čekala jsem, že to každou chvíli dostanu, ale nic nepřišlo. Akorát test jsem měla slabounce pozitivní už 8. den po KETu, měla jsem test od Dr.Max. Mám všechny testy pořád schované i s datumy.
@Ledge děkuji ![]()
Ja mam ted zvyseny utros, tak proto mi to aai zadrzuje, nicmene dneska jsem si dala rano jen jednu kulicku utrose misto dvou a uz lehce krvacim, je to prostě ztracene
![]()