CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
8.3.17 14:05

@Ledge achjo to mě mrzí :( no nic nenaděláme, jedeme dál a bude zase dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
8.3.17 22:01

Holky kdybyste potřebovaly fraxiparine já už ho nestihnu využít je do dubna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.3.17 15:49

Ahoj holky, dneska jsem se přihlásila prvně, ale diskuze sleduji delší dobu. O miminko jsme se s manželem snažili přes 4 roky.. Ale to čekání stálo za to. Podařilo se nám zapadnout hned na první pokus, pan doktor Lachčina byl vždy vstřícný a ochotný vše vysvětlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.3.17 18:55

@AdelaidJ moc gratuluji a jsem rada za dalsi komu se v ef povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.3.17 21:21

@AdelaidJ jasně, zase nováček s jedním příspěvkem ???? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
12.3.17 08:40

@Campari1 tak tak bez komentáře, že? kdoví kdo se přihlásil, že by někdo z personálu :mrgreen:

ale pokud je to kočena a povedlo se určitě ráda se přidám ke gratulaci, člověk nikomu nic zlého nepřeje, všechny jsme chtěly jen a jen to jediné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.3.17 08:46

Jako nově příchozí mě některé příspěvky zamrzely. Nevím, proč hned předpokládáte, že musím být z personálu, když napíšu jen jeden komentář.. Chtěla jsem se jen podělit o radostnout zprávu, a jak jsem psala výše, diskuzi sleduji delší dobu, jen nebyl důvod něco napsat.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 09:15

Ahoj holky. Taky sleduji vase tema uz delsi dobu a chtela jsem reagovat uz davno, ale prihlasila jsem se na miminko nedavno. Byla jsem na Ket 23.1.. V ten den nas tam bylo pozehnane, nektere snazilky si vybavuji nektere ne. Mohu vam rict ze jsem jeste rano volala Mudr Jarosovi zda transfer podstoupit. Mela jsem zaludecni potize a to opravdu velke. Nakonec jsem po rozhovoru s lekarem na transfer sla, musim podoknout ze me do niceho netlacil, rozhodnuti bylo na me. Odpoledne probehl transfer ja jela v klidu domu a pekne odpocivala. V noci me chytily opet bolesti zaludku a ja jela v noci na pohotovost, tam jsem dostala opet nejakou injekci a jela domu. Bolesti ustaly az za tri dny. Dovedete si predstavit ze jsem vubec nepocitala s tim ze se Ket povede. Ja i partner jsme tomu davali tak 5%. No a jake bylo moje prekvapeni ze jsem 7 den po Ket mela na testu ducha, ale neprikladala jsem tomu vahu, mela jsem po predchozim Et biochemicke tehu, takze jsem se nechtela predcasne radovat. Carka ale silila a ja zacala mit i prvni priznaky. 14 dnu po ket hcg 1399 ted jsem v 10 tydnu zitra zacinam 11 a snad je vse v poradku. Clovek se boji olporad, stat se muze cokoliv. Holky v zari mi bude 40 bylo to me 3 ivf povedlo se az ted. I kdyz ty dve predchozi byly s byvalym manzelem. Holky ivf je z velke casti o stesti. Nechci ani nebudu za erofertil agitovat nebo Vas ujistovat ze centrum je nejlepsi, ale me pomohli. Dve predchozi ivf gyncentru mudr Cermak a nepovedl se ani jeden ze 4 transferu. V eerofertil posledni ivf na pojistovnu a povedlo se…za me eurofertil doporucuji. Omlouvam se za anonym…klidne pokud budete chtit neco vedet mohu napsat na email. Snad tam nemam chyby a preklepy pisu na mobilu… :D

• Citovat
  • Upravit
1024
13.3.17 09:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Taky sleduji vase tema uz delsi dobu a chtela jsem reagovat uz davno, ale prihlasila jsem se na miminko nedavno. Byla jsem na Ket 23.1.. V ten den nas tam bylo pozehnane, nektere snazilky si vybavuji nektere ne. Mohu vam rict ze jsem jeste rano volala Mudr Jarosovi zda transfer podstoupit. Mela jsem zaludecni potize a to opravdu velke. Nakonec jsem po rozhovoru s lekarem na transfer sla, musim podoknout ze me do niceho netlacil, rozhodnuti bylo na me. Odpoledne probehl transfer ja jela v klidu domu a pekne odpocivala. V noci me chytily opet bolesti zaludku a ja jela v noci na pohotovost, tam jsem dostala opet nejakou injekci a jela domu. Bolesti ustaly az za tri dny. Dovedete si predstavit ze jsem vubec nepocitala s tim ze se Ket povede. Ja i partner jsme tomu davali tak 5%. No a jake bylo moje prekvapeni ze jsem 7 den po Ket mela na testu ducha, ale neprikladala jsem tomu vahu, mela jsem po predchozim Et biochemicke tehu, takze jsem se nechtela predcasne radovat. Carka ale silila a ja zacala mit i prvni priznaky. 14 dnu po ket hcg 1399 ted jsem v 10 tydnu zitra zacinam 11 a snad je vse v poradku. Clovek se boji olporad, stat se muze cokoliv. Holky v zari mi bude 40 bylo to me 3 ivf povedlo se az ted. I kdyz ty dve predchozi byly s byvalym manzelem. Holky ivf je z velke casti o stesti. Nechci ani nebudu za erofertil agitovat nebo Vas ujistovat ze centrum je nejlepsi, ale me pomohli. Dve predchozi ivf gyncentru mudr Cermak a nepovedl se ani jeden ze 4 transferu. V eerofertil posledni ivf na pojistovnu a povedlo se…za me eurofertil doporucuji. Omlouvam se za anonym…klidne pokud budete chtit neco vedet mohu napsat na email. Snad tam nemam chyby a preklepy pisu na mobilu… :D
Přesně, je to štěstí, pokaždé jsou jiné vajíčka, pokaždé je jinak tělo připraveno atd, takže to je prostě o štěstí a ma na to vliv strašně moc věcí… a je jedno, v kterém caru to podstupuji. Pokud by některý car měl o dost menší úsěpšnost, určitě by jej zavřeli a nikdo tam nechodil.. V EF jsou ale neustále napraskané čekárny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 09:46

To ano…je tam porad plno.. Vim jeste o jedne snazilce ktera take otehotnela. Po transferu jsme otehornely dve a pani mela uz taky kolem 35. Vim jak se citite kdyz se vam nedari a vinu za neuspech davate centru. Ano je to byznys, jsou v tom velke penize, ale to jestli se to povede je vec z velke casti bohuzel stesti. Ve vsech centrech jsou postupy stejne..jedinou vec kterou muzete udelat je verit svemu lekari a rict si a vlozit to do rukou osudu a uklidnovat se tim ze pokud to ma vyjit tak to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
1024
13.3.17 10:01

Já jím to za vinu rozhodně nedávám, vím, že to není jejich chyba, navíc se znám s embryoložkou (a nejen s ní), vím, že by mě nějak varovala nebo tak, kdyby tam nebylo něco OK třeba… Jak říkáš, je to byznys…ale byznys je to v každém centru, v každém centru z nás žijou a potřebují vydělávat… Takže já jsem tam spokojená.. Ano, neudělají hned genetiku a imunologii. Ale jinde třeba neudělají hematologii, která je taky důležitá. Všude je něco a navíc genetika i když nic neodhalí, tak embryjko je úplně jinak geneticky založeno než pár, Můžou tam vzniknout různé mutace a genetiku embryjí neudělá žádný CAR!!! Až po dvou neúspěšných IVF, jinak to stojí okolo 50 tisíc na jedno embryo! A imunologii mi doktor řekl, ž e mi udělá, pokud chci už před prvním IVF! Takže se stačí zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.3.17 10:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Taky sleduji vase tema uz delsi dobu a chtela jsem reagovat uz davno, ale prihlasila jsem se na miminko nedavno. Byla jsem na Ket 23.1.. V ten den nas tam bylo pozehnane, nektere snazilky si vybavuji nektere ne. Mohu vam rict ze jsem jeste rano volala Mudr Jarosovi zda transfer podstoupit. Mela jsem zaludecni potize a to opravdu velke. Nakonec jsem po rozhovoru s lekarem na transfer sla, musim podoknout ze me do niceho netlacil, rozhodnuti bylo na me. Odpoledne probehl transfer ja jela v klidu domu a pekne odpocivala. V noci me chytily opet bolesti zaludku a ja jela v noci na pohotovost, tam jsem dostala opet nejakou injekci a jela domu. Bolesti ustaly az za tri dny. Dovedete si predstavit ze jsem vubec nepocitala s tim ze se Ket povede. Ja i partner jsme tomu davali tak 5%. No a jake bylo moje prekvapeni ze jsem 7 den po Ket mela na testu ducha, ale neprikladala jsem tomu vahu, mela jsem po predchozim Et biochemicke tehu, takze jsem se nechtela predcasne radovat. Carka ale silila a ja zacala mit i prvni priznaky. 14 dnu po ket hcg 1399 ted jsem v 10 tydnu zitra zacinam 11 a snad je vse v poradku. Clovek se boji olporad, stat se muze cokoliv. Holky v zari mi bude 40 bylo to me 3 ivf povedlo se az ted. I kdyz ty dve predchozi byly s byvalym manzelem. Holky ivf je z velke casti o stesti. Nechci ani nebudu za erofertil agitovat nebo Vas ujistovat ze centrum je nejlepsi, ale me pomohli. Dve predchozi ivf gyncentru mudr Cermak a nepovedl se ani jeden ze 4 transferu. V eerofertil posledni ivf na pojistovnu a povedlo se…za me eurofertil doporucuji. Omlouvam se za anonym…klidne pokud budete chtit neco vedet mohu napsat na email. Snad tam nemam chyby a preklepy pisu na mobilu… :D

Test z krve jssem podstoupiula v pátek 10.3., o proti tobě jsem měla nízké hodnoty, sestra říkala 547, tak doufám, že je vše v pořádku, na první kontrolu jdu opět v pátek. Z 8 vajíček se podařilo zachránit jen 5, z toho 4 oplodnit a stějně přežili jen 2, které se daly použít na transfér, byla jsem dost zklamaná, když vezmu v úvahu co všechno to tělo muselo snést… ale důlěžité je, že se to chytlo, druhé máme v mrazáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.3.17 10:25

@AdelaidJ Ono záleží i na tom, jak jsi ty připravená..já při prvním brala jen listovku a z osmi vajíček jen jedno embryo…teď jsem brala vitamíny nosifol na kvalitu vajíček a z deseti vajíček šest embryí, šest se jich oplodnilo a šest taky zůstalo, ani jedno neodpadlo po oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.3.17 10:31
@tojemaras píše:
@AdelaidJ Ono záleží i na tom, jak jsi ty připravená..já při prvním brala jen listovku a z osmi vajíček jen jedno embryo…teď jsem brala vitamíny nosifol na kvalitu vajíček a z deseti vajíček šest embryí, šest se jich oplodnilo a šest taky zůstalo, ani jedno neodpadlo po oplodnění.

Od prosince jsem brala Femibion - kys. listovou po doporučení gynekologa, beru ji dodnes.. Ono roli hraje i věk, mám jen 26 což nechco nikoho urazit, ale pokaždé co jsem v čekárně si tam připadám nejmladší… Manžel je nemocný, takže to přirozenbou cestou nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.3.17 10:35

@AdelaidJ jojo chapu, mně je 30 no a taky mi přijde že tam jsou mnohem starší. No ono je nejdůležitější složka inositol, s nad to je v tom femibionu. Jinak se říká, že lepší méně vajíček, že jsou kvalitnější než když je hodně vajíček… No jinak jestli ma manža špatný spermio, tak jestli Vám odpadávali embrya od třetího dne, tak za to mohly spermie.. Říkáš se, že do toho třetího dne to táhnou vajíčka ten vývoj a od třetího dne spermie. Ale věřím, že ti to dopadne dobře, už nepotřebuejš žádné embryjka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí