CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
19.3.17 16:54

@AdelaidJ Krása, hlavně ať je vše v pořádku.

Jinak já nechám další postup na přírodě - ve středu jdu na kontrolu a pokud bude vše „připraveno“ bude KET ještě tento měsíc. Pokud ne, tak po příští MS. Znovu jsem si ujasnila počet nanučků a už mám jen 1, který prošel PGD (takže víme, že je v pořádku) a další 2, kteří vyšetřeni nebyli. Chjo, kéž by to už konečně vyšlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.17 17:46
@Ledge píše:
@AdelaidJ Krása, hlavně ať je vše v pořádku.Jinak já nechám další postup na přírodě - ve středu jdu na kontrolu a pokud bude vše „připraveno“ bude KET ještě tento měsíc. Pokud ne, tak po příští MS. Znovu jsem si ujasnila počet nanučků a už mám jen 1, který prošel PGD (takže víme, že je v pořádku) a další 2, kteří vyšetřeni nebyli. Chjo, kéž by to už konečně vyšlo. :zed:

Urcite to vyjde.. Clovek musi verit a doufat. Hodne stesti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.3.17 12:28

Tak holky, v pondělí 27.3. KET. Navíc jsem vyfasovala injekce Zibor. Prý jen pro zlepšení prostředí pro zavrtání embryjka. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.3.17 15:59

Ahoj děvčata :mavam: Příští měsíc jdu taky nejspíš do CARu. Teďka mám 3 měsíc s Clostilbegytem, ale moc velké šance tomu nedávám. :( Protože už 2 měsíce jsi hlídám ovulku a poctivě jsme se tulili. Dneska mám 18DC z 33.Jinak má diagnostika je PCO.No a moje otázka :D Kdy myslíte že je dobré se objednat a co mě/nás přibližně čeká? Kolik se platí za hormonální profil a spermiogram a tak. Můj dr. mě nijak nekontroluje ani hormonální profil ani spermio ještě nedělal. Jo a snažíme se 13 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
22.3.17 16:27

@Ledge tyjo a ty chodíš k jarošovi nebo lachčinovi? mně nikdy ty injekce nedal a to jsem byla už na třech transferech…

@fergi157 hormonální profil se neplatí, spermiogram se platí 500 Kč, pokud se dělá morfologie, což se dělat určitě bude. Moje gynekoložka mi taky předtím nedělala HF ani pozdější gynekolog. A ty máš ovulku? Co vím, tak holky s PCO přirozeně ovulku nemívají moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.3.17 16:42

@tojemaras Ahoj, díky za odpověď. :) No na tu ovulaci mám právě ten Clostilbegyt. Dělám i ovulační testy a ty sedí i s BT.Tak snad ovulka je. :) A kdy myslíš že bych se měla objednat? Někde jsem četla že ten hormon. profil se dělá z krve cca 3DC. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.3.17 21:20

@fergi157 Jestli jdeš do Eurofertilu, tak jsem na FB viděla reklamu, že mají spermiogram zdarma i vstupní vyšetření. Jen nevím, do kdy to platí.

@tojemaras Chodím k Jarošovi a na rovinu, dal mi je asi jen proto, že jsem se začala vyptávat. Můj chlap má totiž obavy, jestli ty nezdary nejsou způsobené nějakým problémem v imunologii a já nevím kde ještě, tak jsem to na Jaroše vybalila, co si o tom myslí a co nějaká vyšetření atd. No, tak mi řekl, že tak na 95% ta vyšetření vychází negativně, ale že můžeme zkusit tohle, protože to jde i bez hematologického vyšetření (prý to jen pomůže, aby krev nebyla tak vazká/hustá). Taky mi „nabídl“ (a zvažujeme to), že můžeme transferovat embryjko, které nebylo na PGD vyšetřeno (měla jsem jich moc) a to vyšetřené nechat - jako pojistku, kdyby to zas nevyšlo. To mi asi neměl dělat - máme teď z toho dilema. Jestli vyhodit prachy za možná zbytečný KET, ale mít v záloze dobrého nanučka nebo zkusit toho dobrého a pak nechat v záloze 2 nevyšetřené… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
23.3.17 08:13

@fergi157 jo super tak to ovulku určitě máš. Jojo, ten hormonální profil se tak dělá no, objednej se kdykoli, stejně i kdybys byla 3. DC, tak ti ho nemusí dělat, protože se objednáš třeba na odpoledne a už bude pozdě nebo tak.

@Ledge no to je zajímavé, no mně tu imunologii udělal, když jsem chtěla a právě beru léky na to už od listopadu ty kortikoidy, ale na tu hematologii - to mám právě taky strach, že se mi víc sráží krev třeba, takže jsem mu řekla, že to též chci, tak zítra zrovna jedu do nového jičína na tu hematologii. Asi bych zkusila to jistější s PGD. Ono totiž i kdyby to ted vyšlo s embryjkem bez PGD, nikde nemáš zaručené, že za dva roky budeš mít z těch embryjek z PGD sourozence víšjak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.3.17 08:43

@tojemaras Tak já se tam objednám už teď a bude :) @Ledge Děkuji teď jsem se dívala na jejich stránky a mají to od 1.3. na 3 měsíce. :* Spermiogram je zdarma pro pojištěnce, ale nevím zda je to pro všechny pojišťovny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
23.3.17 08:51

@fergi157 @Ledge jen je otázka, zda to není jen reklama, protože spermiogram normálně bývá zadarmo, jestli to není jen tahák :) platí se 400 Kč nebo 500 Kč myslím za tu morfologii, spíš 400 Kč, takže jsem z vědavá, jestli ti neřeknou, že ano je to zdarma, ale pokud chceš morfologii, která je třeba, tak musíš stejně zaplatit 400 Kč :D dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
23.3.17 08:53

@tojemaras To je fakt. :D Mám ten pocit, že jsme neplatili ani žádné vstupní vyšetření, ale měla jsem žádanku z gyndy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.3.17 08:59

@tojemaras @Ledge Určitě dám vědět ;) :D Tak díky za radsy, jste zlaté :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
23.3.17 09:02

@fergi157 Hlavně, ať se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
23.3.17 09:03

@fergi157 nemáš vůbec za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.3.17 09:08

Jen se chci holky uklidnit. Psala jsem nedavno anonymne. Vcera jsem dostala tehotenskou prukazku, krasnou fotecku a byla jsem jak v oblacich. Mam ale obavy uz mam vysazovat leky a to estrofem coz je lenzetto a utrogestan ten mam zhruba na 5 dnu. To lenzetto asi jeste na dnesek. Jak probihalo vysazeni leku u vas. Bojim se aby to bylo v pohode i po vysazeni. Jsem dnes 11+2. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí