Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cioconat určitě něco vymyslíte ![]()
tak já jsem se vrátila z krve a mám si volat až kolem 13:30 mají dneska 7 ET ![]()
Jsem v práci, jdu na školení, ale myšlenky mám úplně někde jinde.
@kaczulina No jo, nějak se jim to pořádně rozjíždí a zrovna před prázdninami, chudáci
Držím palce a dej hned vědět ![]()
@Cioconat Věřím, že tam budeš spokojená. Sice si tam občas v čekárně posedíš, ale výsledek určitě bude stát za to
Mě osobně čekání nevadí, takže pro mně v pohodě
I když možná, když tam bude ten 2. dr tak třeba to čekání už nebude takové ![]()
@kaczulina píše:
@Cioconat určitě něco vymyslítetak já jsem se vrátila z krve a mám si volat až kolem 13:30 mají dneska 7 ET
Jsem v práci, jdu na školení, ale myšlenky mám úplně někde jinde.
dúfam, že som medzi nimi ![]()
Vanejko, určitě bude dnes ET a tvé krásné embryjko už na tebe čeká!!!
![]()
Kaczul, držím pěsti, ať hlásíš krásnou hodnotu HCG!!! A hlavně, ať ti to do těch 13:30 co nejrychleji utíká!!!
Ostatní moooooc zdravím!!! ![]()
@vanejka Za chvíli už budeš volat, že? Jsem napnutá i za tebe
ale věřím, že také zlaté vajuško to jen tak nevzdá
![]()
@Lenik1 ja som od 1:30 hore čumela som na telku, neverila by si aké blbosti tam bežia. Už bolo svetlo keď som ešte na chvíľu zabrala. Snívalo sa mi, že som hlídala dvojčata 2 kluky a nezvládala som to zrovna som niesla pokakaného do sprchy keď som sa zobudila ![]()
@Cioconat píše:
Jejda taky jdu za chvilku na konzultaci co se mnou teda bude a bojím bojím
budem na teba myslieť. Na ktorú ideš? možno sa uvidíme
@vanejka Já tu čekám jak na trní
To je krásná zpráva, tak šup pro něj a pak si ho u sebe hýčkej a odpočívej ![]()
@kaczule1 no budem, ale od pondelka idem do práce
Je nás málo a začínajú dovolenky takto som si to nepredstavovala, ale budem dúfať, že tam dlho nepobudnem. ![]()
Byla jsem na 9 bral mě asi o půl 10, tak žádná dárkyně jupí jdeme do toho s mojima vajíčkama
a 11.7. punkce akorát teda ty injekce nevím nevím ![]()
@Cioconat píše:
Byla jsem na 9 bral mě asi o půl 10, tak žádná dárkyně jupí jdeme do toho s mojima vajíčkamaa 11.7. punkce akorát teda ty injekce nevím nevím
Jsem strašně udivená, že je to tak rychle, ale pan doktor mi říkal, že už jsem si toho tolik prošla, že už mě nebude zbytečně natahovat a protahovat, jsem ráda, ale mám šílený strach ![]()
@vanejka
tak ho nikam nepouštěj jasný???
@Cioconat neboj píchání zvládneš
Držím pěsti ![]()
@kaczulina čekám na hezkou zprávu
![]()
Ostatním
![]()